Piticlonti de iulie - august 2004 (209)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Rain ai dreptate copii au frecvent ganglioni..uneori fara motiv....dar nici nu puteam sa-l ignor..Si cu ocazia asta vad si daca mai este anemic..Bravo tie.. pe pozitii!!
Andrea pai acum desi ati rezovat problema ..acum este distractia si cheful mai mare! Eu stiam ca dusurile..sint mai indicate...
Vazut aspiratorul...o minune!

Am uitat sa va zic..in California..stare de urgenta....Recorduri de temperatura..noaptea sub zeri si ziua 4-5....se schimba ..lumea...vremea..

edit pt Rain..un supozitor (Diclofenac sau Indometacin) seara la culcare si o pastiluta de Mydocalm...plus dormit pe spate cu picioarele indoite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Buna! Eu sunt cu tati in Austria la ski, n´-am apucat sa citesc mai nimic din urma, dar nu m-am putut abtine sa nu va scriu putin ca ma pocni dorul de voi! O sa pus si eu poye de la craciun si dín Austria dupa ce ne intoarcem. Aici e super, n-as mai pleca acasa. I-am luat piticului playmobil cu 7 euro si cu 4 euro, doua cutii. Suuuper!
Hai, va pupic si vorbim peste o saptamana!

Ianca Printesica si Super Mamica

Ianca Nasturica
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

papa, ai sa razi, dar mama si acum face misto de mine cu fobia asta de pene, nu ma mai miscam din coltul patului de frica, urlam, boceam, si ei parinti fara minte se distrau pe seama mea. acu' m-am linistit...:)drept, nici nu vad penele prea des

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
Olivia mama paranoica hahahahha ce tare a fost Sorriiiiin!!!! saracu de el i-a fost frica sa vina acasa fara trimitere la analize Bravo bravo lui Luca cel curajos!
Andreea ai grija cu baile...nu prea fierbinti, da? imi pare bine ca ti-ai mai revenit.
Papa si io aveam fobie de pene si fulgi cand eram mica, umbla mama cu "pana cu beton" in portofel sa ma ami potoleasca
Nicole si tu esti mama rea, 'ai? pedepsesti motzulina cam des! trimite-o incoace sa stea cu Pat la tv si sa manance "gheghi"
sambata daca am timp sa va pun niste poze cu Patrick proaspat tuns...cica au fost niste urlete....de a innebunit coafeza cu totul. si mama la fel. acu e ca un racan de scurt tuns da' nu am ce ii face.
sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,ploua,ploua,brrr parca-i toamna...
Oliviatinem pumnii sa va linistiti repede!!Pupam curajosul de Uka(nu mi-am schimbat parerea ca este cel mai curajos pitic din club)
La capitolul fobii,trecem si noi parul,nu-i este frica, in schimb se scutura de mama focului cand il vede si..panzele de paianjen,dar la asta am contribuit si io,ca asta-vara cand se baga in boscheti in parc,ii ziceam ca-s panze de paianjen si sa nu intre!
Cristalina, sa fiti voi sanatoase, ca nu conteaza cat mananci.Btw io am luat doar 16 kg iar mandra a iesit de 3.500 iar eu din matermnitate am iesit fara 10 kg fix!Dar in ultimele 3 luni nu prea am luat in greutate!
Roberta felicitari pentru toate realizarile piticului si ale voastre,noi facem galerie
Felicia si Cristalina sa va fie invatzare de minte si sa nu faceti ca Lia sa ne lasati aici sa ne ingrijoram si sa ne dam cu parerile,promiteti ca ne da-ti vesti cat mai rapid cand nasteti!!!!
Din categoria "mama nu-i ca tata" aseara incercam s-o convingem sa adoarma si cu tacsu,raspuns"nu-mi place de tineee,imi place doar de mamaaa!",tacsu continua "dar ce sa fac, ca sa-ti placa si de mine??",sta se gandeste si raspunde"sa fi mamaaa!"asa ca...
Hai sa avem o zi buna

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata! Azi nu mai am cu ce realizari sa ma laud, dimpotriva- am dormit cu un pitic marait, care la 3 dimineata urla sa pun si papuceii lui in pat sa doarma, eu, chioara de somn , cautam cu o mana papucii, fara sa cobor din pat, i-am gasit si l-am linistit. Maseaua ma doare crancen dar trebuie sa rezist pana luni, cica trebuie sa-si faca efectul medicamentele introduse pe acolo.
OLIVIA, felicitari pentru copilul cel mai cuminte, nu mi-l imprumuti maine sa-l duc pe el la stomatolog in locul lui Matei?
IOANA, super perlele Mariei, si Matei scoate dar trebuie sa le notez, ca uit...
NICOLE, ai incercat Fastum gel sau Diclofenac gel?
DIANA, Austria, ski?? Hmmm....nu-i drept, vrem si noi! Distractie placuta si multumim ca te gandesti la noi!

O perla proaspata...eu scriu si nu-l bag in seama:"Hai, mami, ma doare capul." "unde te doare?" "Aici, in dreapta capului tau".Si imi arata umarul , foarte serios. Acum urla ca el este mic si vrea suc.
ANDREEA (M), e bine sa te rasfeti din cand in cand, dar vorba fetelor, inventeaza vreun dus cu multa spuma ca baile sunt contraindicate, din cate imi aduc eu aminte.
gata, ma opresc, ca iar dau in limbarita manuala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineataaaa !
Vad ca si la noi aici la Bucuresti se strica vremea, si eu care ma bucuram ca vine primavaraaa !
Meyy, io ii dau premiul I cu coronita Mariutzei gorodica pentru raspunsurile cele mai cele !!! Mi-a placut tare mult acela cu "sa fii mama !", asta da replica isteata si fara de comentarii !!
Sa iti traiasca printesa, Ioano, ca tare-i scumpa !!
Olivia, !! Sint sigura ca Uka nu are absolut nimik serrios !! Asteptam vestile bune de la analize si pupici multi !! Si din categoria "mama ingrijorata" - si lui andrei vad ca i-au reaparut bubitzele acelea de pe mina,s tii tu, cele care trecusera cu crema pe care mi-ai recomandat-o ! Habar nu am de ce, nu s-au refacut exact cum erau, dar tot acolo sint !! Si ma oftic taaare de tot !!
Liliana o vad mai mereu pe messenger, nu stiu acum daca este ea sau altcineva foloseste calculatorul ... sper sa ne dea de veste cit de curind ! Chiar o sa o buzaiesc si eu azi, sa vedem ce mai face !!
Roxi, hahah, facu iepurashul crize la tuns ?? Sa se ia de mina cu Andrei, ca si al meu urla de mama focului daca vrei sa il tunzi, eu una nu am curaj sa ma duc cu el la frizer !!
Roberta, ! Ma bucur ca a iesit bine cu amenda !! Si sa treaca maseaua repede, eu cind aud de stomatolog, ma fac mica !!
Nicole, si eu stiu de diclofenac ... incearca sa vezi daca functioneaza ! La mine mai merge masajul pecare mi-l aplica Florin, eu am dureri mari de spate cind stau prea mult in picioare, dar se rezolva aproximativ tot dupa ce stau la orizontala cinshpe douaj de minute !! Deh, batrinetea, bat-o vina !!!
Cristalina, , super faza cu inventariatul !!! Ai ascuns dulciuri peste tot, in toate sertarele, ai ??
Andrea, odihna placuta !! Si eu tin minte ca nu erau indicate baile prea fierbinti in timpul sarcinii !! Pupici multi !
Acusi gata ... ma reintorc la muncile mele ! Si va doresc tuturor o zi linistita !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Peseu - Roberta, mie cind am fost la dentist si mi-a lucrat tanti doftorita pe canal, pentru durere mi-a dat Antinevralgic P !! Pupici si tie si lui Matei, haha, auzi, "in dreapta capului tau" !! suuuper !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Andrea, ai voie gimnastica in apa, mai ales daca e din aia special pentru gravide...:) Insa as zice mai mult ca relaxare sa faci, nu prea mult efort...:)))
Olivia, felicitari lui Luca, tare curajos. Sunt sigura ca analizele o sa iasa bune.
Ce raspandita e asta cu fobia la pene. E bine de stiut.
Ioana, Maria ta e campioana la perle...:)
Dar nici cu Matei al robertei nu mi-e rusine.
Alice, as ascunde si mancarica daca as fi sigura ca nu s-ar strica. Foame mare!!!...
Roxi, asta nu suna a incurajare. Eu vreau iar sa tund Maria si parca vad ca o sa aiba o freza de concurs...din nou...
Are niste pletane asa bucle-bucle, o frumusete...dar nu sta sa o pieptan neam, nu sta sa i-l prind...Asa ca o tund!

Io promit solemn ca-l pun pe John sa dea de veste ...peste vreo 3 luni si un pic atunci cand o sa fie cazul...:)))
O zi frumoasa sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Filipescu spune:

Buna dimineata. sa stiti ca am o justificare de disparitie ( nu ca nu as mai fi lipsit de pe forum dar incepand cu anul acesta mi-am propus o prezenta mai activa).Alexandru al meu este din nou racit, are o traheobronsita cu febra destul de maricica. am trecut din nou pe antibiotic si din nou lipsim de la cresa...asa ca ...avem la activ 2 nopti nedormite si deci ma intorc din nou la cafea.
Nicole si eu am ceva probleme legate de spate, cel mai bine merge cu indometacin pastilute insa daca ai ceva probleme legate si de stomac ar fi bine sa folosesti si un pansament gastric.
multa sanatate la toata lumea si nu va pupam ca sa nu va transmitem microbi

ioana si alexandru

Mergi la inceput