Piticlonti de iulie - august 2004 (209)
Raspunsuri - Pagina 16
pako spune:
Monica, multumesc mult pt. lamurirea cu vaccinul...si medicul meu de familie mi-a zis ca nu-i nicio nenorocire daca se intarzie putin numai ca nu mi-a spus cat timp.
Papa, a mea se sperie de ghemotoacele de praf care se formeaza pe la colturi...ma stiga disperata si-mi arata cu degetul "chahhh"....daca se duce vreo jucarie la praful ala ii e frica s-o ia.
www.nede.netfirms.com/scrupi.bin
vrabiuta spune:
am intrat doar sa spun ca am vazut in sfarsit pozicile cu o burtica de pako - foarte foarte frumoasa mami! 
nu am nimic interesant de scris, fobii inca nu avem, la tv nu ne uitam decat la desene animate, max juma' de ora pe zi, uneori deloc.
azi de dimineata m-am cam stresat ca a facut o criza de lacrimi si suspine, ca de ce mami face pilates in loc sa se joace cu ea. sper ca maine dimineata ma lasa sa imi fac exercitiile.
gata, am plecat catre gradi ca e tare tarziu. o seara frumoasa tuturor!
cele mai frumoase
szivarvany spune:
Sara buna ! Am ajuns si io :-)
Papa = Giulia nu suporta firele de par care`i pica atunci cand o spal pe cap si plutesc pe apa, rar, dar atunci se`nerfeaza si tre` sa le pescuim urjent 
Am citit azi pe furis ce ati scris, am uitat tot. Sper ca in we sa recuperez ... va pupam pe toate ca avem treaba
facem gimnastica si ne invartim pe scaunul de birou ca e fain 
Daria &
Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze
kim222 spune:
'Neata...
Eu stau ca pe ghimpi...sa vedem ce a facut tati la dr cu Uka...I-am spus sa nu apara fara trimitere la analize...pt ca ieri mi-a fost sugerat sa vin cu Uka sa masuram ggl...si sa-l urmarim...ghizz...astia-s de coma..cum sa stau eu cu lunile si sa astept!
Nicole si Roberta...ce limbarita manuala ati avut!
Robi felicitari pentru vointa...Si Sorin se pare ca are
...sint 4 zile de cind nu mai fumeaza...
Bine ca ati scapat de amenda!Felicitari pt reusita cu dormitul!!!
Noricel...chiar ..vorba lui Alice..acostezi barbati..dar nu si femei!
Voi doua trebuie sa va intilniti..prea vi se pare ca va totvedeti!
Nora...4,200...wow si eu ziceam ca al meu la 3,850 a fost elefant!Multumesc ca te gindesti la mine!
Alice ce bine vorbeste Gizmo!
Ioana, super faxele Mariei..astept si io cu interes..etapa asta!
Nicol...iar pedeapsa?! Uitatul la desene ..si alte emisiuini educative..nu se pune:)) Liliana nu est ein tara..dar probabil nu are chef ..de vorbit!
Gabi este in concediu pina pe 15..parca!
Andrea chiar se indica alaptarea!! Tu cum te mai simti?
Daria ce scurta esti in ultimele zile...
Io duc copilul mai mult in blugi la cresa..recunosc...si nici nu este schimbat pt nani..ei asa dorm..ce atita irosire de timp si energie, nu?![]()
Roxa tu ce-ai avut ieri??? Ma intrebao de Uka ..nici raceala nici alta boala infectioasa...Are ganglionul de 6 luni...dar acum s-a marit...
Cristalinule..eu am luat tot vreo 30kg,in sarcina...
szivarvany spune:
Kim - 
sa ne dai vesti foarte bune despre Luca 
O seara faina tuturor ! 
Daria &
Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze
kim222 spune:
Vesti...ganglionul are 1,5 cm..il monitorizam..Si de la sine putere ..dr a spus ca stie ca ne gindim la leucemie...dar el este sigru ca nu este cazul...Apoi tati a spus ca mami este mai paranoica
..si ca vrea analize..A fost foarte dragut..si i-a dat tone..hemoleucograma, fier, capacitatea de legare a fierului,calcemie...si tot ce tine de metabolism...Si a fost Uka asa de cumintel...acum abia astepta sa merga la copii..sa le arate buba lui
. Deci in 3-4 zile ...ne linistim..daca analizele ies bune..
amironeanu spune:
Salut!
Multumesc mult pentru raspunsurile primite.
Am dormit doua ore si sunt parca alt om. Stefi nu a fost la cresa saptamana aceasta, am dus-o la soacra mea in fiecare zi, dar azi am lasat-o si peste noapte, deci suntem singuri si ne putem face de cap (adica sa incercam sa aducem la zi probleme restante, ca de alte probleme ne-am ocupat luna trecuta
)
Olivia, sunt sigura ca totul este in regula si analizele vor iesi bine!
Felicia, am vazut-o pozele voastre, sunteti superbe amandoua, imi place la nebunie poza cu voi doua, pacat ca sunt numai patru.
Am mai vazut poze zilele astea, dar zau ca nu pot nominaliza acum, oricum toti piticii sunt absolut superbi.
Eu cred ca nu mai am mult si o iau pe urmele Cristalinei, am o stare de greata continua si nu imi trece decat daca mananc. Sarcina trecuta am pus numai 10 kg si sper sa repet performanta pentru ca mai am foarte multe in plus. Aveti idee daca am voie gimnastica in apa?
Liliana, hai mai descarca un pic si la noi! Stiu ca ti-e groaznic de greu, dar hai mai povesteste-ne de Adela si ce planuri ai.
Roberta, bravo pentru tigari! Sa o tineti tot asa!
Papa, fetele tale sunt super simpatice. Noi nu avem fobii.
Nicole, si Stefi doarme de la Craciun singura in camera. I-a adus Mos Craciun un pat mare si este super incantata de el si nu am avut nici o problema sa o transferam acolo. In schimb, ieri noapte cred ca a fost prima noapte in care nu am fost la ea. Se mai trezeste peste noapte, dar nu de tot si daca o mangai pe spate si ii dau un pic de ceai se linisteste.
Ma duc sa fac si eu o baie cu muuuulta spuma, cred ca am mai bine de 3 luni de cand nu m-am mai balacit. De obicei, intru, ma spal si ies si daca cumva Stefi este treaza cu spectatori care fac lipa-lipa in apa mea. Of, ce dor imi este de ea.
Pupici,
Andrea
si Stefania
(13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
carmenp spune:
naseara!
vazut poze, pupam tiza a mica si frumusica, pupam gorodica
, mistoaca poza
raiin, felicitam moata ascultatoare, bravoo
andrea, sanatate surorii tale, eu nu stiu sa fie vreo problema cu alaptarea cind ai febra, doar sa fie atenat sa nu-i dea virusu`, sper sa nu ma insel
robertooo, felicitari,nttz, ai vointa
papa, ejti de coma
, n-avem fobii, tabieturi girla;))
pupam gravidantele in grup, de lia si io-s sigura ca n-are net
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
rain spune:
gata, doarme piciu meu, fug si eu la dus, apoi repede in pat ca nu mai pot, de oboseala ma doare mijlocul de simt ca mor, exact ca atunci cand o alaptam pe Andreea si aveam dureri crunte de spate, cu ce sa le "rezolv" eu, aveti vreo idee de vreun unguent minune? ieri noapte abia am reusit sa adorm, nu-mi dadea pace durerea ...imbatranesc
!
am reusit si astazi sa nu deschid televizorul deloc, iar moatza e ok, cred ca a uitat de el, n-a mai zis nimic!
Olivia, normal ca ies analizele bine ...tin minte ca si eu aveam cand eram mica un ganglion mai umflat, nici nu stiu cand mi-a trecut, imi placea sa-l "controlez" in fiecare zi
!
si motzulina are acum ganglionii umflati, dar e din cauza varicelei!
Andrea, ce rasfat la voi acolo, profitati ca sinteti singurei si odihniti-va mai bine sau cine stie
, poate altceva (chiar daca s-a rezolvat), acum cat se mai poate
!
observ ca sint destui pitici cu fobii, credeam ca numai a mea are o problema cu paru'
!
acusi cand am vazut-o pe Carmencita salutand gravidele ...imi dau seama de ceva si nu-mi vine a crede, mai ieri discutam despre sambureii din burtica si treceam la semnatura + 10 sapt, remember?... wow si ce mandre eram, iar acum le-ati facut la samburasii de atunci cate un fratior, o surioara ...sinteti grozave gagici, brava voua!
va pup !