Piticlonti de iulie - august 2004 (209)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

La noi,cu sculatul,bine inseamna dupa ora 8.daca e inainte,deja ma apuca nervii,mai ales in zi de lucru cand trebuie sa plec la serviciu si el vrea doar cu mine

N-am stiut faza cu alaptatul,ca e voie...deci am vb prostii.Atunci e bine,dar tot e bine sa se trateze,sa nu se agraveze boala.

cristalinule...sa pui poze cu mobila...si cu mandra in patul ala mare
15 kg ai pus doar?La final io aveam 30 kg in plusDar macar a iesit teroristul cat un elefant.Cel putin asa i-a zis doftorul cand a venit dupa operatie sa ma vada.Cica...:'Ce-ti face elefantul?'...si io nu-l vazusem,inca.Avea 4.200 kg.
Cat despre medicul ala,io i-as fi spus ca fac copil,nu modellingSa bea el apa cand ii vine sa traga o vodca

Ioano....sa nu patesti ca Andries cu bona...sa te lase,ca fuge cu moshul din parcIar cu bradul,are dreptate fata,tu nu o speli dupa ce se dezbraca,sa fie curata?

roberto...felicitari pt victorie.Daca tine figura....e excelent.Hmmmm...cartofi prajiti...pasiunea mea.Dar ici eu nu fac des.Vezi ca nici smantana nu face bine la colesterol.Si nici oualele multe.Concluzia....tu gatesti prea bine si se imbolnaveste sotzul
Cat despre tzigari...respectele mele...ai vointa!

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Roberta, pentru vointa !! Si bafta, sa se rezolve cu amenda !!
15 kile ?? Io luasem aproape 20, hahah, si tin minte ca si mie mi-a spus doftorita ca m-a ingrasat prea mult !! Cred ca e unica data in viata mea cind cineva mi-a spus cuvintele acestea si am o banuiala ca va si ramine singura data !!
Marcela, mama, acu viu si eu cu o intrebare - la ce ora se culca seara Lia pui de se trezeste la ore dastea cremenale ?? 4 am ?? Io uneori la ora aceea abia ma bag in pat ...
Andrea, nici eu nu stiam de febra si alaptatul, vad ca ti-au raspuns fetele mai amanuntit !! Pupici si toate cele bune surorii tale !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Nora, 30 pusei si io cu Maria pana la final. Sa vedem cum o sa fie de data asta la sfarsit peste 3 luni...:)

Noi acum ne trezim cu totul rezonabil, dupa 7.30. Insa maraiala incepe de la 6 dimineata, o mai legan un pic, mai adoarme un sfert de ora...si tot asa. Ea isi face somnul, io's deja obosita la 8 cand ne trezim cu totul si cu totul.
Dar tot e bine, ca incepuse si Maria cu trezitul la 4 dimineata...ihhh, groaznic!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Robi multe felicitari. ete ce impulsionez eu oamenii. si pentru schimbarea dietei la fel. cum stati cu sevrajul datorita lipsei de nicotina, suravietuiti, supravietuiti?
Andreea, da, poate alapta fara probleme. sanatate multa!
Cristal pupici pe burtici.
Ioana am vazut-o pe piticloanta cu aspiratorul si matura, suuuuuper misto!
is pe fuga ca sterg subiecte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Andrea io am alaptat cu febra 39.5, fisoane, mastita ...etc. a zis moasa ca e ok sa alaptez copilu cand am febra ca sigur nu iasa laptele oparit sa se friga :))
Robe io m-am lasat de fumat la 8 ianuarie 2001 la ora 8.10. Fumam un pak jumate-doo pe zi. Si n-am murit, n-am intrat in sevraj, am ars banii de tutun pe cosmeticale:-)))
NORA!!!!! NORA!!!!!!!!!!! Un singur copil 4 kile doo sute?! Gisas craist and holi meri...ale mele amandoua si nu fac 4 kile. SERIOS! cui ii functioneaza neuronu sa calculeze 1.750 kile mielu si 1.395 macu. ca io cu capu meu obosit am facut asa doi cu doi fac patru ale mele nu au avut doua kile de caciula deci is mai mici:)))))))))))) Nora si btw nu sunt gemene au doar o mama mai rapida

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Aaa sa va povestesc ceva. Catrina e deosebit de activa cand fac curat in sensu ca sterge prafu, da cu maturica ei si pune rufe la spalat (le alege ale ei si ale lu macu separat de ale noastre) dar e cusurgioaca tare. Vine in urma mea si comenteaza mereu 'Mama pal' adeka paru lu' mumasa care cheleste indiscutabil. Si merem afara o invat despre "frunza zboara" si am ajuns la pinii de langa bloc. Io grijulie ii zic ed acele pinilor cast caca sa nu puna mina (ca sa nu se intepe). 'Mamaaaaaaa pal apac' Par de copac apac e copac si capac e pac (e obsedata sa aibe totul capac inclusiv macu careia ii indeasa o caciula pe oki sa aibe 'pac').
Asa acu ca am trecut de dragalasenii vreau sa va intreb ceva. Copiii vostri au fobii?! Catrina e innebunita de frica fulgilor de la pasari. Bre daca scarmana bine patu si vede vreun fulg intepeneste, urla, se ascunde, isi pune mainile la oki dar cu groaza nu in joaca. Si io tot cu groaza ma gandesc ce-o face cand o realiza ca doarme in fulgi...deoarece am citit si cica e o fobie raspandita asta cu fulgii.

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

ziua buna la gagice !

gata, am venit acasa la schimbu' II, schimbu' I tot suparat era ...si-a rupt moazta o cojita de pe nas si suparare mare, astazi tot fara tv ne distram, sper sa raportez diseara acelasi rezultat ca ieri!

Andreea, normal ca seamana motzii nostri, doar sint nascuti in aceeasi zi, nu? si eu gasesc multe asemanari intre ei si mai mult decat atat, pana si fizic seamana, au gropite in obrajori si mutrizte de ghidusi!
ea tot timpul a mers la culcare cu cateva jucarii, inainte de culcare se intreaba singura "cu cine fac nani", si le ia in patut, luminita de veghe o are de cand am lasat-o singura, toate conditiile sint indeplinite, dar face fitze, poate ...intr-o zi, isi revine si doarme numai la ea

Olivia, am citit articolul, e foarte adevarat ...de cate ori nu ne-a salvat TV-ul cand vroiam sa gatim, sa facem un dus ...era asa bine cand eram noi mici, ne jucam afara toata ziua, citeam si ne-a fost bine fara tv, chiar am vazut un film romanesc inainte de craciun, un film nou, despre perioada de dinainte de revolutie, si personajele filmului, frate si sora, se jucau, cantau la chitara ...nu se uitau la tv!
zilele astea nu ne uitam deloc, nervoasa nu e, de jucat se joaca f bine si fara tv pe fundal, dar nu i-l pot interzice definitiv, poate doar sa facem un program de 2-3 ore pe zi, asa cum am facut si cu dulciurile, eu pana in decembrie nu i-am cumparat vreodata bomboane, dar tot primind cadouri, printre care si dulciuri, n-am mai avut cum sa-i interzic, i-am dat voie, insa doar 1 pe zi si nu in fiecare zi, simt ca am procedat cum trebuie, nici nu urla dupa bomboane, nici nu mananca in exces!
astazi inainte de masa de pranz l-a vazut pe Alex cu o bomboana de cioco si a vrut si ea, i-am dat-o cu conditia s-o manance dupa masa, a fost de acord, apoi i-am sugerat s-o manance dupa ce face nani si m-a ascultat, a pus-o pe masuta in camera la ea ... ziceti voi, n-am copil cuminte ?
si gata cu laudele ...ca se deoache repede!

Nora, sa-i fac un filmulet cand mananca icre, sa vezi ce bine mimeaza, oricum ea a sesizat ca Rares a vrut sa ia cutitul de pe masa si zice "nu e voie, nu e frumos" , lupul moralist!

Ioana, e beton aspiratorul Mariei, asa inventie nici ca am mai vazut !

Alice, il primesc si pe Andrei, dar sa-i cada cojile moatei, cu toate ca asa dor ii e de copii, sint sigura ca s-ar juca frumos impreuna si nu le-ar trebui televizor!

Monicule, ce doctor ...de parca tu tii in frigider numai mere , oricum mi se pare sau poate nu mai scrii tu asa des, ca esti mult mai cuminte acum, cand era Botoshu la purtator ...daca te cauta cineva, erai in frigi!
cand e gata mobila voastra? daca nu dureaza mult, astept sa vaz cum iese a voastra si poate imi dai detalii despre astia, pozele sint prea frumoase, ar fi misto sa fie facute de ei ...

Marcela, faceti camera pentru 2 pitici ...presimt ca pana la sfarsitul anului ne dai o veste buna cu 2 liniute!

Robi, bravos, sa nu mai fumati, e pacat (zice o fumatoare)!

Papadiqu', moatza reactioneaza asa cand ii tund bretonul in cada (ca numai de acolo nu poate sa fuga), are o reactie foarte urata, chiar se sperie de parul care cade in apa sau pe ea!

vroiam sa va intreb de cateva zile, n-am vazut-o deloc pe Liliana, e in tara la Adela?
si nici pe Gabi ...e in vacanta?

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

A sosit schimbu doooooiii !! Mey, iarasi pedeapsa, Rainule ? Of, of, mai, mai ... greu cu piticii astia !! La noi s-a schimbat azi nu stiu ce releu electric si ne-au lasat far de curent toata dimineata (asta acasa) si cind am sunat sa vad ce fac baietii, prima treaba pe care mi-a povestit-o Andrei a fost ca "nu-i curent la calculatoru asta" !!!
Doamna papadie, !! Si ca intrebai de fobii, nu am vazut ca gizmoul sa aiba vreuna asaaa, mai marcanta, doar intr-o zi ne jucam prin casa si din greseala am lovit cu piciorul un balon care s-a dus spre el, moment in care spuneam ceva despre gindaci, nu mai tin minte ce si odata imi vad copilul ca intepeneste si se pune pe un pliiiins de se rupea camasa pe el ! Dupa ce s-a dus criza, aflu ca omumik a crezut ca balonul era un gindac si daia plingea, ca s-a speriat !! Nu am inteles cum a facut analogia prea bine, dar asa mi-a spus, ma rog, asa am inteles din pasareasca in care vorbeste cind se grabeste sa explice ceva !!
Asa ca daca asta se pune la fobii, uel ... ca de cite ori vede vreo scama mai mare pe covor spune "caiu" (asa se numeste gindacul pe limba lui) si se repede sa il calce cu piciorul !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Fetili, is accidentata rau, am uitat sa ma plang de asta , marti am ajuns de urjenta la stomatolog cu o durere de masea de capiam, mi-a scos doi nervi (ar trebui a fiu mai calma acum?) si m-a programat azi sa puna plomba. Ieri a inceput sa ma doara asa si asa dar azi-noapte si-a facut de cap, hop azi la dr., surprise: infectie pe canal, mi-a scormonit creierul cu niste ace de simteam ca mor. Acum m-am drogat bine cu calmante si functionez oarecum dar nu stiu ce fac pana luni...
PAPADIC, ai deschis un subiect pe care chiar voiam sa-l ating si eu. Si Matei ma ajuta la diverse treburi casnice, in special la cele cu masina de spalat- duce, aduce haine, le indeasa in masina, matura, imi aduce farasul si-l tine sa strang gunoiul, arunca diverse chestii la gunoi dar tot asa, e atat de cusurgiu ca o sa manance cred zilele bietei femei cu care va fi . Daca fac ceva altfel decat crede el ca trebuie urla "Nu asa, nu asa, nu bine, trebuie asa..." si-mi arata el cum.
Despre fobii- noi am depasit-o pe cea cu penele/fulgii din perne, parca vedea un monstru cand vedea o pana, dar am inceput sa ma joc cu el cu pene, sa gadilam jucariile care "stranutau" de la fulgi, sa-l gadilam pe tati, pana i-a trecut frica. Acum se sperie foarte tare de cainii de talie mai mare, daca se apropie unul de el face o criza de ma ingrozeste. Oare se mosteneste, ca si mie imi e frica de cainii mari, desi am crescut cu caine in casa?
Buna idee cu arsul banilor de tigari pe cosmetice. Deocamdata ii ard pe mancare, ca am pus vreo 4 kile pe mine de la Revelion, de ma ingrozesc. Noroc cu maseaua ca nu mai pot manca.
ROXI, chiar am trecut surprinzator de bine peste primele zile fara tigara si, mai nou, nu mai suport mirosul . In prima zi nu se intelegea nimeni cu mine, acum e OK, zic eu.
ALICE, saru' mana de flori, s-a rezolvat cu amenda, am fost pe muchie de cutit, noroc ca am fost eu ieri la magazin si am periat-o pe tanti ca daca era vanzatoarea ne amenda pe loc ca venise montata.
MONICA, lasa mama, doctorii, mananca cat vrei, mie mi s-a spus sa mananc de toate si, drept dovada, Matei a luat peste 2 kg in ultimele 3 luni de sarcina, de nu-i venea sa creada doctoritei. Si eu am avut un plus de 23 de kile, dar cu doi copii, le dai tu jos repede!
Mama, cat am scris...ma duc sa citesc articolul de la Olivia si mai vin, nu scapati de mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Papa, n-am observat fobii. Haioase printesele ca de obicei
Maria are fixuri, de exemplu vrea sa facem mancaica si cuietzenie...non-stop. John zice ca asta e deja genetic...:))
Cum prinde un servetel isi pune scaunelul langa geam si se suie sa stearga geamul!

Nicole, si acum tot asa sunt, numa' ca nu mai zic ca mi-e rushine...:)))
La servici rontzai non-stop.
A fost tare acum cand schimbai mobila la servici, se apucara cocoanele sa transfere ce era prin sertarele vechi in mobila noua...Peste tot dadeau de mancare, ba o ciocolatzica, ba bomboane, ba pungutze cu alune...,Pe birou am in permanenta un borcan de miere si mere. La sfarsit a venit o cucoana sa ma roage sa inventariez mancarea ca sa nu se mucegaiasca ceva prin birouri...hahaha

Asa ca probabil o sa ajung ca un elefant...noi sa fim sanatoase...

Eu articolul Oliviei nu-l citesc ca mi-e frica...La noi sta teveul deschis non-stop!

Maria a gasit rezerva de hartie igienica...Arata casa ca dupa razboi!!!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput