Piticlonti de iulie - august 2004 (209)
Raspunsuri - Pagina 14
Nora__ spune:
alice...hahahaha...nu ma uiti cu nenea ala,nu?Pai nah...ma invarteam ca curca in lemne,prin parcare si daca mi-a zambit asa seraic,am zis ca ala e...Dar Ioana era asa serioasa...si grabita,ca nu am indraznit.Si apoi...e mai dificil cu gagicile.Daca ma vedeam cu o poseta intre ochi,sa o fi intrebat:'Ioana de pe DC?'Daca nu era ea,se uita imprastiat la mine.Ar fi zis ca o injur cand zic de DC
Deci Ioano..de acum ne dam intalnire in centru,dimineata
Nora
Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
g_ioana spune:
Iaca si poza cu inventia,sper sa n-o mai fure nimeni,
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762383339828/photo/294928804155366063/2
Noricico,io eram,mi-am strans parul sa nu-mi strice vantul frezaca m-am tuns de toti banii!iar de intalnit in centru,doar cand ma arunca sotiorul din masina,in rest merg cu maxi taxi!Auzi la el,nu te mai urc Copoul nu vrei sa faci miscare de dimineatza????M-am ingrasat io in vacantza asta 2 kg dar pe ceatza nu fac miscare,asa ca fugeam sa prind tramvaiul!
Sa aveti o zi usoara ca pe mine m-a luat seful de dimineatza
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
vrabiuta spune:
neata neata
multumesc pentru gandurile bune, dar ma gandesc deocamdata doar teoretic la bb2. nu ca mi-ar fi venit cm luna asta, dar deja nu e o noutate ca imi vine cand se nimereste...
lia pui si-a mai revenit cu somnul, de dimineata ne-am dat jos din pat la 5.20 - alta viata de bucurie m-am apucat si de pilates
intru mai tarziu putin
cele mai frumoase
amironeanu spune:
Neatza!
V-am citit, am vazut si poze, dar este o varza imensa in capul meu si zau ca nu pot scoate nici un comentariu mai rasarit
Am intrat cu o problema. Sora mea are un bebe de 2 luni, il alapteaza si ea a inceput sa faca febra, o doare gatul si muschii. "Deocamdata" are 37,5, dar este ingrijorata daca mai poate alapta sau nu. Eu din cite stiu nu este pentru bebe nici un pericol daca mama are febra si alapteaza, dar s-ar putea sa ma insel. Voi ce stiti?
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
Nora__ spune:
Andrea....nu cred ca febra e periculoasa,daca nu e mare,ci mai degraba virusii.Daca are gripa,se poate transmite.Ar putea sa ia ceva de raceala,gen paracetamol,sa nu se agraveze.Dar ma gandesc,totusi,daca face febra mare-mare,cred ca nu mai e bun laptele.Poate vb prostii,dar zic si eu...Ar trebui intrebat un pediatru.Sanatate multa!!
Tu cum te mai simti?
vrabiuto....5.20 e o fericire???Moamaa...io as turba si n-as fi buna de nimic.
Nora
Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
roberta04 spune:
Hello! Iar intru pe fuga, sper sa recuperez mai tarziu. tati mi-a dat planurile peste cap, trebuia sa stea acasa dar ne-am procopsit cu un control de la primarie referitor la firma luminoasa si, desi platim taxa de publicitate, nu avem autorizatie si amenda e de la 100 milioane la 1 miliard. Asa ca alearga de dimineata sa rezolve.
RAPORTEZ O NOUA VICTORIE [:D]: impulsionata de Roxana (care zise "EU NU POT sa dorm cu copilul"), am culcat aseara copilul singur si a functionat. So, l-am adormit in patul nostru, l-am inconjurat de perne si jucarii mari de plus pe post de baricade si a dormit tun de la 9 seara la 8.15 dimineata. Nu spun ca am fost de cel putin 5 ori la el sa vad ce face
NORICO si OLIVIA, multumesc ca va interesati de stadiul lasatului de fumat, jur ca de pe 5 ianuarie nu am mai pus tigara in gura.
Cu regimul e OK, nu sunt mari schimbari in alimentatie, numai ca am inceput sa arunc pielea de la pasarile de tara din care fac ciorba si arunc de doua ori apa in care fierb carnea, am inlocuit cartofii prajiti (nu ne omoram dar la 3-4 zile mancam) cu piure cu lapte sau cartofi natur si tot asa.
OLIVIA, sanatate multa lui Uka, tinem pumnii stransi sa nu fie nimic rau!!Si bafta cu afacerea! Sotul tau mai fumeaza?
IOANA, am vazut inventia, e mortala!!
ANDREEA (M), eu am avut un puseu de febra cand alaptam si stiu ca ba m-am stors (nu recomand) ba am alaptat cu o pelinca de bumbac legata la gura pe post de masca. Dar cel mai bine e sa intrebe un medic! Pupici si sanatate multa!
NICOLE, eu gatesc azi ciorba de pasare cu taitei de casa, pipote cu smantana si daca am timp, ghiveci de legume la cuptor.
g_ioana spune:
AndreeaM io nu prea stiu,dar cred ca poate sa o alapteze io am facut odata 3 si mi-a zis ca pot lua para si algocalmin si daca se agraveaza pot lua ospamox,dar nu am ajuns pana acolo!Sanatate surorii tale!
Din categoria perle,am mai cules doua ieri:am strans bradul cu ajutorul mandrei adica "hai mama sa dezbracam bradul, ca sa-i facem baie, sa-l ia moshul curat"
O intreaba tacsu ce a facut in parc ca era vreme urata,raspuns"ne-am uitat dupa moshi"!!!
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
cristalina spune:
Neata mamici!
Andrea, eu stiu ca nu e nici o problema. Daca are o masca din aia de pus la gura e si mai bine, se gasesc la farmacie.
Am intrebat de vaccin. Rapelul la DTP la noi se face in luna in care a implinit 2 ani jumate...asa ca probabil luni o sa ma duc cu ea la vaccin.
Nenea doftorul ne-a zis ca in principul perioada in acre se poate face acest rapel se poate prelungi pana la 2 ani si 11 luni, dar ideal e sa se faca la doi ani jumate.
Asta pentru Felicia...daca nu m-a lasat memoria definitiv, ea intreba de vaccinul asta.
Nu cred ca se face tot Infantrix-ul sau cum ii zice, numai rapel la astea D T si P.
Io's chiauna de la schimbarea de vreme/presiune. Sunt meteo dependenta. In Germania radeau aia de mine ca se modifica presiunea de 5 ori pe zi si eram toata ziua turmentata. Ma duceam la servici pe ploaie, pe la 11 la prima tigara era soare, la masa de pranz tragea o rapaiala, la cafeaua de 5 dupa amiaza mai fulgera un pic iar seara era un superb apus de soare...hehehe
Alice, iar mi-a zis sa nu mai mananc. Drept e ca luai peste 15kg pana acum...:)
Dar oricum...nu ii e jena, sa-mi zica mie sa beau apa cand mi-e foame?!
O zi frumoasa la toata lumea.
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
cristalina spune:
Asa...de mobila sa povestesc ca tot m-ati intrebat...:)
Am dat acum telefon sa mai modific una alta p'acolo...tocmai imi zise ca o dadu la taiat.
Site-ul cu niste chestii facute de astia este
http://www.bosedesign.ro/mobila.htm
daca nu cumva o fi reclama si nu se vede nimic.
Eu mi-am facut mobila la servici cu ei si ca sa scap de o grija cu cautatul ce deja mi se facu burta prea mare si nu mai fac fata la efort zisei sa dau deja comanda de mobila ca m-a zapacit Maria cu frichineala ei cat e noaptea de lunga.
Eu mi-am facut o schita si le-am zis ce vreau, ei au calculat si mi-au spus pretul. Nu cred ca sunt nici cei mai ieftini nici cei mai buni, dar vedem la rezultatul finit ce obtinem.
Din toate cate le voiam, linii curbate si tot felul de smecherii am ramas numai cu niste manere in forma de delfin...la restul am renuntat ca sa nu ma mai complic. Dar facusem niste schite de mobila tare meseriase.
O alta chestie cu mobila e ca s-ar fi facut o mare economie de spatiu daca faceam mobila de copii din aia cu patul incastrat in dulap/biblioteca. Dar am o mare fobie cu cartile deasupra patului, sa nu ii cada copilului in cap.
Patutul (patul de fapt) l-am facut de 1,20/2m...sa ajunga!....hahahaha
Hai ca ma intinsei.
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
vrabiuta spune:
andreea - din cate stiu eu, virusii nu se transmit prin lapte, anticorpii da, asa ca este chiar recomandat sa alapteze bebelusul daca are viroza. asa il protejeaza mai bine si il hraneste cu cel mai bun laptic pentru el. uite aici un articol mai detaliat:
http://www.kellymom.com/health/illness/mom-illness.html
nora - pai ne-am inceput saptamana cu trezirea la 4 dimineata, eram ca militaru' dupa alarma... asa ca acum e foarte bine
cele mai frumoase