Piticlonti de iulie - august 2004 (209)
Raspunsuri - Pagina 18
roxanaz spune:
Ioana imi pare rauc a piticlontu e bolnavior. sanatate maxima si sa se faca bine rapid. o cafea, ceva?
ca si tu mi-ai oferit acu doua zile, trebuie sa ma revansez.
Alice, mda, el urla de obicei la tuns nu stiu de ce....dar cica acu doua zile a fost crancen, mama a trebuit sa il tina numai in brate....ce mai, naspa de tot.
Cristal poate Maria a capatat sentimente mai bune fata de tuns...ce sa zic? tin pumnii sa nu faca precum altii sus numiti![]()
Robi bafta sa treaca maseaua aia afurisita! algocalmin fiola nu ai voie macar??? un nimesulid si-ar mai face efectul, este foarte activ pe durerile dentare.
Ioana_Filipescu spune:
Accept si doua cafele.....
si cum toate nu erau de ajuns tati a pierdut protmoneul cu toate actele asa ca.....
Nu va pot explica starea in care sunt.
pako spune:
'neata!
multumim de coplimente....si eu ma mandresc tare mult de burtica pe care o am
Ioana, hahaha...nu va las...dau eu un semn de viata
Roberta, azi parca tr. sa te duci cu Mateiut la stomatolog...sa ne spui cum reactiomneaza piciu.
Apropo de ce ai zis tu cu "mami, ma dore capul"....cumnata-mea cand era mica ii tot spunea lu'soacra-mea c-o doare inima...spunand de cateva ori, s-a ingrijotat si a vrut s-o duca la dr...inainte de a merge a avut inspiratia sa-i arate unde o doare...si a aratat la genuchi....haha....o durea inima-la genuchi.
alice2004 spune:
Pai, Roxi, daca a stat in brate, atunci e superOK, Andrei nu vrea nicidecum !!!
Ioana, pupici lui Alexandru si multa sanatate va dorim !!
Si imi pare rau sa aflu ca Murphy si-a bagat codita si s-a pierdut portofelul cu acte !!
Acu la noi se practica urmatoarea treaba (ma refer la bucuresti) - de obicei se iau toti banii existenti si restul, cu actele, se pun undeva la vedere, eventual se introduc intr-o cutie postala si asa se recupereaza macar actele, ca la cite trebuie sa faci sa le obtii din nou, mama-mama !! Asa ca poate aveti si voi norok si le gasiti la cutia postala (tatal meu a patit o asa fericire si a scapat de stresul refacerii actelor, si-a lasat borseta cu tot cu acte si bani pe capota masinii si a plecat bine merci unde trebuia sa ajunga, abia acolo a realizat ce nazbitiie facuse, dar era tuu leit !!). Bafta multa va doresc !! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roxanaz spune:
Ioana auuuci imi pare rau! poate totusi gaseste actele....? zic si eu!
Alice cred ca nu m-am facut inteleasa...a stat cu forta in brate, zbatandu-se si urland ca toti aia cu coarne. asa ca.....ce sa mai zic.
Felicia hihih una faza cu durutul la genunchi.
g_ioana spune:
IoanaF
sanatate multa puiului si voua nervi tari!!!Al meu sotior a patit exact cum a zis Alice,dupa o saptamana a gasit portofelul cu toate actele si cadurile,fara nici un banutz!
Beii, lasa-ti copii cu plete pana la vara,nu-i mai chinuiti!![]()
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
Ioana_Filipescu spune:
Multumesc de incurajari fetelor. Noroc cu cumnata care lucreaza la " buletine". asa ca nu asta ar fi problema. singura ar fi ca intre acte erau si cele ale masinii firmei unde lucreaza. asta ar fi singura chestie. firma e din bucuresti asa ca..........
vai de fundul nostru sau capul
nici nu stiu ce sa mai zic
roberta04 spune:
Uau, Ioana, ce patanie urata! Bafta sa gasiti actele si sanatate multa la piticutz!
PAKO, maine e ziua "Z" cu stomatologul, insa il duce Petro, nu eu, eu merg la magazin pentru ca stiu ca nu-l pot stapani singura in situatii de criza (in general nu ma pierd, dar cand e vorba de copil...)Si sigur va dau de veste ce a facut!
MONICA, ma regasesc total in ce spui tu cu dulciurile ascunse prin sertare, eu am intrat in medicale la 5 luni si cand am golit tot de prin dulapuri, birou, sertare, am adunat o sacosa de diverse chestii de rontait
Noi sa fim sanatoase!
ROXI, noi nu am indraznit inca sa-l ducem pe Matei la frizer, il tunde Petro cu masina, se pricepe un pic, pana acum nu a spus nici pas, dar ultima data a urlat rau de tot... Pentru masea iau Nurofen plus si isi face efectul dar nu pot sa iau prea des, asa ca dupa 4-5 ore ma ia durerea. Si trebuie sa vad si cum e fara calmante, sa o strang de gat pe doctorita, daca nu trece inseamna ca nu m-a curatat bine si am dat si o caruta de bani 
Noi ne-am plimbat 2 ore, am fost la banca, am platit si facturi, am fost in piata ca nu se poate sa trec pe langa fara sa intru (azi a vrut castravete si mandarine), am mers si cu tramvaiul, asa ca astept sa vad daca doarme la pranz (si-a schimbat programul, se culca seara la 10 in loc de 8 ca pana acum, doarme pana la 8-8.30 si dupa amiaza face mofturi mari la culcare- ieri a dormit de la 3.30 la 5 cu scandal).
Va pup ca iar m-am intins!
Nora__ spune:
Va scriu repede ceva si revin mai tarziu cu mesajul in sine:
ODA SARMALEI
Cum s-ar defini sarmaua?
Vis inaripat al verzei ce-l avu cat a durat
Somnul lung metamorfozic in butoiul de murat.
Potpuriu de porc si vaca,
Simfonia tocaturii,
Imn de lauda mancarii inaltat in cerul gurii.
O cocheta care-si scalda trupu-n sos
Si in smantana
Si se-nfasura in varza
Ca in valuri de cadana.
O abila diplomata
Ce-a-ncheiat o stransa liga
C-o bardaca de vin rosu
si-un ceaun de mamaliga.
Oponenta din principiu
si un strasnic adversar
pentru tot ce e dieta
sau regim alimentar.
Un buchet de mirodenii,
o frivola parfumata
ce te-mbie cu mirosuri de slanina afumata.
Locatara principala tine-n spatiu tolerate
perle de piper picante,
boabe de orez umflate.
O prozaica innascuta,
cum s-o prinzi in prozodie cand, de cand e lumea,
porcul n-a citit o poezie.
Un aducator de sete,
de bei vinul cu ocaua.
Iata-n cateva cuvinte cum s-ar defini sarmaua.
Pofta buna!![]()
Nora
Comorile Norei
Noutati 2006-2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
alice2004 spune:
Hahaha, Nora, simfonia tocaturii ??? ![]()
![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete