Piticlonti de iulie - august 2004 (209)
Raspunsuri - Pagina 13
rain spune:
Astazi cand am venit de la cabinet ...copii mei erau botoshi , cel mare ca nu il lasase cea mica sa-si faca baie, cea mica ca n-o lasase cel mare sa stea cu el in baie si drept pedeapsa cea mica astazi n-a "pupat" tv deloc !
abia acum seara mi-a zis sa-l deschid, dar i-am zis ca-i pedepsita si n-a mai comentat !
ce ziceti ...vedeti ce sotie exemplu sint, cum imi ascult eu sotul!
Nora, de mult vroiam sa-ti zic, Andreea a vazut filmuletul cu piticu' tau cand era foametea mare si manca icre, de atunci imi cere mereu icre si mananca exact ca el !
Olivia, a fost bun "sondajul" meu, nu? Ca doar Patrick si Luca sint cumintii trupei si am eu o banuiala ca si Alex al Marinei (Bunny) tot singur doarme, concluzia: restul sint prea alintati sau noi prea obositi
intr-un fel sa stii ca e bine sa stati la C-ta ...e mare langa voi, asa mult mi-ar fi placut si mie sa cresc la mareeee!
Dana, si eu zic ca Lia n-are net si d'aia nu da semne, ca altfel ne scria ea cateva randuri!
kim222 spune:
Nicole..noi mergem la C-ta ca-i mai usor sa ai o afacere "proprie si personala" ...si pentru acolo sint socrii care ma pot ajuta cu Uka..ca tare greu este sa fi singurel...Dar va asteptam vara pe litoral!
Tu-ti deschizi si al doilea centru de optica? Ce draguta este Moatza si intelegatoare...Uka ar fi urlat ..pina cedam si deschideam Tv-ul!
Nu reusesc sa vad ..aspiratorul...
rain spune:
Olivia, si in ce domeniu ati vrea afacerea sau inca nu stiti, medical ?
Noi, adica eu si cu prietena mea = asociata, am vrea sa-l deschidem si pe al doilea, sa ne ajute Dumnezeu, ca altul ar fi profitul!
Foarte mult de investit nu e, nu facem vreun cabinet de fitze, Roxi si Alice au fost pe la mine, e mai modest, dar si in ceva modest, tot sint o gramada de luat, mai ales aparatele!
Azi raportam: privit la tv = 0 secunde , dupa ce s-a trezit eu am facut ordine intr-un dulap plin cu hartii, iar ea s-a jucat pe langa mine (a desenat), apoi ne-am mutat in sufragerie, eu am calcat o tona de tricouri si camasi, ea s-a jucat cu papusile, acum inainte de culcare si-a adus iar aminte de tv si incepuse sa maraie, i-am zis ca pedeapsa e pedeapsa, nu vreau sa intre tati pe usa si sa vad tv-ul deschis, s-ar supara si pe mine si nu vreau, si gata, i-a trecut, am motzata cuminte !
pupici
P.S. please, dati si voi idei de mancare pentru pitici, ce le mai gatiti, io cu gradinita am scapat de stresul gatitului, dar acusi sint casnica part-time si n-am incotro!
kim222 spune:
Rain pai cabinetul medical (care deja exista)..si de ce nu..orice din care sa iasa bani...orice...chiar si o filiala de-a ta la C-ta! Ce zici?
Apropo de TV...am citit..si m-am intristat...http://www.adevarulonline.ro/2007-01-11/Stiinta%20si%20Viata/copiii-sunt-programati-psihic-prin-programele-tv_212853.html
Despre mincarica...eu doar seara si in we..gatesc pt Uka...ca in rest papa la cresa..Ex: mamaliga cu ou, cu cottage cheese si unt; ostropel de rosii cu pui, supa de curcan cu galusti, dovlecei cu simintina si ficatei de pui, ciorba de vitel, brocoli cu pui...
Io sint ingrijorata..Uk aare un ganglion retroauricular,care a crescut in ultimul tmp...asa ca miine mergem la dr...
philip spune:
nicole, ca ma tineam de ieri sa-ti raspund...tu stii ca eu am asemanat-o mult pe moatza lui pupi, si pt ca-s nascuti in aceeasi zi, si ca mi se pare ca seamana etc, amandoi dorm singurei de la 5 luni si toata noaptea etc. so, pupi inca o mai face, DAR se intampla sa se trezeasca plangand si ma duc si-l iau in camera cu noi (el inca e in crib), imi dau seama ca nu se poate linisti uneori chiar ma striga pe mine, drept, nu se intampla des, dar daca se intampla il aduc cu noi fara discutie. asa ca linistete-te, sunt sigura ca se va remedia, ai incercat sa-i pui o lumina mica de noapte in camera, de aia de veghe, cateva carti in pat, o jucarie draga, astea ar fi cateva sugestii. in rest, rabdare si pupici.
philip&andreea
roxanaz spune:
buna dimineata
scuze ptr ieri, nu situ ce am avut. azi revin cu forte proaspete
nu am reusit sa vad poze, incerc in cursul zilei de azi.
Dana-ema si eu sunt de acord cu trening-ul....cum sa doarma copilul in blugi? vb lui Nicole, si eu o sa il duc in blugi sau in ce o fi si il schimb la gradi in pantaloni comozi....ca la cum o sa ii porcineasca....tre sa ne afiliem la o fabrica de pantaloni!
si eu sunt sigura ca Lia nu are net asa ca nu va impacientati, revine ea. la cum e misca provederii de net in romania...ha ha.
Olivia s-a inflamat mai mult acum de curand? n-o fi luat contact cu vreun virus rubeolic? sau vreo infectie respiratorie care a trecut fara semne? pupicei!
va astept la semnat condica!
sa aveti o zi frumoasa!
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by vrabiuta
eu inca nu mi-am facut curaj sa ma apuc, ma tot gandesc daca sa fac o camera pentru doi copii sau unul... asteptam vesti bune de la doctor.
cele mai frumoase
Ouau,inca o gravidutza pe lista?????Vrabiutza treci la spovedit!!Si eu inventez povesti,cea mai ceruta este cea cu Maria si Mimi cand s-au intalnit la mare,bla,bla,bla(ideea este ca ele chiar s-au intalnit dar acum un an,si pe mine m-a mirat ca a tinut minte)
Olivia,la noi in pat nu este corect spus,la mine in pat,pentru ca nu-l primeste pe tati nici macar in dormitor,iar in pat interzis!!
Stai linistitita ca Uka nu are nimic,asa ca te asteptam vesti bune!!Sanatate si pupici lui Uka!!Scuze pentru poza cu aspiratorul,dar a furat cineva inventia sper sa o recuperez azi!
Noricico ti-am vazut ochisorii azi sau nu,ca-n tramvai m-a strafulgerat gandul ca am trecut pe langa potentiala cuscra,dar prea tarziu
sunt pe aici,revin cu poza
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
Nora__ spune:
Neatza!!
Ieri m-am tot foit cu treaba si am avut si migrena,de la prima ora.Mi-a trecut abia pe seara.Am reusit o performanta:sa fac baie la ora 8.30 si nu la 12 noaptea
Ioanoooooooooo....deci tu erai.......ce mi-e ciudaaaaaaaaaaaaaaa de mor.Am zis ca esti tu si ai vazut ca ma uitam ca tuta,fix la tine,sa ma dumiresc daca esti tuDar n-am indraznit sa intreb.Dupa ochi si gura te-am recunoscut.Dar aveai parul strans si in poze parea mai negru si mai lung...si asta m-a derutat.Am zis ca....daca nu esti tu?Fata draga....esti in rand cu roberta.Imi venea sa te intreb daca ai terminat scoala.Io cred ca studentii aia te confunda cu colegele lorPfiiiiiii...ce rau imi pare....moooor.
Io am prins poza cu mandra....e mortalaaaaaaa...pacat ca n-ai filmat-o,sa o vedem in actiune.dar zi-i ca daca ma vrea de soacra,ii cumpar aspirator de ala smeker...cu apa si toate draciile,care bate si covoarele
Olivia...speram sa nu fie nimic in neregula cu ganglionul ala.Ce mai faceti voi acolo?pregatiri si liste?Deci io recunosc ca-s egoista.Va tot spuneam ca daca e bine acolo,sa ramaneti,dar intr-un fel...tare ma bucur ca va intoarceti.Macar o data pe an si tot am sansa sa va vad la ochi.
rain.....hahahahahha...deci a ajuns foametea si la voi.Am zis io ca moldoveni sunt darnici cu foametea,o cara cu ei peste tot si o dau si la altiiEte...si in America a ajuns,chit ca mai greu,dupa Craciun...dar sa stii ca e tot de la noi a ajuns gandul bun.Deci asteptam poze cu mancaciosii.Esti datoare ,trebuie sa vedem si noi pe Andreea cum papa icre
cristalinule...bine ca e bine.Tu mananca daca nu poti altfel...mie mi se facea rau daca nu mancam.Ce mai zice Botoshica?Ce perle mai scoate?
roberto...ce mai ziceti voi?Cum merge treburile si regimul fara tigari?
Roxanici...la voi au trecut bolile?ce ai avut ieri,adicatelea?
Na!...tre sa merg la sefa,revin eu...
Nora
Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
alice2004 spune:
Helou, helou ...
O alta zi cu mult soare aici la Bucuresti si se pare ca termometrul va sari iar de 13 grade, asa ca vine primavaraaaa !!!
Dana, ma bucur mult ca ai reusit sa ramii TU, ca asa este cel mai bine !! Eu una nu am tinut niciodata cont de gura lumii, mi s-a parut absurd si "de turma" sa fac cum faceau altii doar pentru ca era la moda sau pentru ca se uitau strimb la mine !! Asa ca multi de la mine si sa ramii mereu asa !!!
Olivia, pupici lui Uka , sper din toata inima sa nu fie nik serios !!! Si multumesc de ideile pentru meniu, ca exact ce vroiam si eu sa intreb ce mai gatiti pentru pitici !!
Rain, hahaha, pedeapsa e pedeaps, nu ? Ti-l trimit si pe Andrei la reciclare, ca la noi nu prea tine treaba !!! Oaa, si bafta cu afacerea, vad ca vreti sa va deschideti inca un cabinet !!
Nora, , iti trecu fata capul ?? Ca e tare nashpa cu migrenele, eu le cunosc mult prea bine !! Acu si tu, cu nenea ala de l-ai confundat in parcare avusesi curaj sa vorbesti, da cu Ioana nu !!
Roxi, o zi usoara la munci iti doresc azi, vad ca etsi mai in verva ca ieri !!
Marcela, mai, eu nu citisem bine mesajul tau cu camera pentru cei doi copiii !! Asteptam vesti de la tine, se pare ca anul acesta incepe cu multi bebici noi !!!
Cristalina, suuuper, ma bucur tare ca sinteti ok !! Aaaa, si iara nu ai voie sa maninci ? Bey, doftorii astia sint de tot risul, cum sa spui unei femei gravide sa se abtina de la mincare ???
Ma duc sa imi continui ale mele munci, ca deja se facu ora 10 !!
O zi minunata doresc tuturor !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete