Piticlonti de iulie - august 2004 (209)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Multumesc frumos de pareri,stiam eu ca o sa-mi dati dreptate.Ei,acu m-am convins ca nu-s eu anormala,si da,eu al imbrac dimineata asa ca indiferent de vociferari,eu vestimentez copilul cum cred eu ca-i este bine.
Asa,mai fetelor,in putinul timp de cind m-a intretin cu voi pe forum am deja propria mea parere despre fiecare dintre voi.Acu,l-a cit de mult am reusit sa cunosc pe Lia,nu cred ca n-ar fi intrat macar doua cuvinte sa ne spuna.Nu cumva au fost probleme?
zic si eu,sa dea Dumnezeu sa fie totul super ok si doar lipsa timpului sa fie motivul absentei.Dar totusi,timpul trece si nu stim nimic.Cine are vreo adresa telefon ceva,nu ar fi bine sa incercati sa da-ti de ea?eu una am inceput sa m-a gindesc foarte des la ea,chiar m-a ingrijoreaza ca nu a dat nici un semn.Sau care aveti vreun nr.si va este jena sa sunati la ea,dati-mi mie nr. ei pe pm,ca eu sun.
Multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Dana-emma, !!
Si eu ma toot gindesc la Lia, dar in afara de adresa ei de messenger, nu am altceva si se pare ca la numarul de telefon nu raspunde, caci erau in mutari !! Am cautat si pe forum, dar nu a mai aparut de pe la jumatea lui decembrie, nici macar la subiectul demamici noiembrie-decembrie nu este nimik scris despre ea !!
Chiar nu stiu cum sa luam legatura cu ea ... eu sper sa fie totul OK la ei acolo !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

madamme speel... sa fie copilul sanatos in trening.. ia te uita ce de fitze... eu anul trecut cand l-am dus pe Victoras la o gradi de fitze am ramas cu gura cascata cum isi imbracau mamele copiii... pai frate parca erau la parada modei in fiecare zi... era fata Oanei Cuzino (care fata e si foarte frumoasa) atat de spilcuita si impopotzonata si cred ca avea cel putin 5 perechi de cizme!! si altii tot asa... al meu era printre cei mai modesti, desi nu pot sa spun ca il imbracam modest ca numai de la Z si din ungaria de la C&A avea haine...pentru mine era o grija in plus in fiecare dimineata cu ce il imbrac.

Si ce folos ca erau toti intzolitzi din cutie? Ca n-au avut grija si in ianuarie s-au imbolnavit 22 din 27 in total...si vreo 4 copilasi au stat in spital pe perfuzii... ma lasi cu fitzele astea???

Acum am gasit o super gradi, tot particulara, dar infiintata de o tipa care ea este educator principal si care a lucrat in 2 gradi particulare inainte de a-si face gradi a ei, cel mai tare ma bucur ca sunt copii normali, "average" daca ma intelegeti, toti vin in treninguri, al meu are vreo trei treninguri, o salopeta si trei perechi de pantaloni cu elastic in talie pe care ii tot rulez, are o singura camasa, dar vreo 10 tricouri de bumbac cu maneca lunga, are dresuri ca de fetitza, dar ce conteaza...si i-am facut si pijamale, la somn se schimba copii in pijama.
Are doua canadiene pe care i le tot schimb, una in masina de spalat, a doua o poarta, caciula cu motz si fular obisnuit din carefour si cu asta basta...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

neata neata ...la datorie ...of corz!!!
sa nu ma deocheati, da?

multumesc pentru raspunsuri, deci in afara de Patrick ...nu mai doarme nici un pitic la el in camera, toata noaptea, fiecare cu obiceiul lui!
vorbeam si cu Alex aseara, poate vrem prea mult de la ea, poate s-a intimplat ceva si s-a speriat si atunci insinstand sa doarma la ea, mai rau facem, asa ca vom face cum vrea moata, sa ne odihnim si noi, sa fie si ea linistita!

Dana, moata merge la gradi imbracata cu pantaloni normali (blugi) iar acolo o schimba cu pantaloni de trening sau bumbac, cat mai lejeri si nu f scumpi, oricum ii face zob, ca e ziua si pantalonu' la noi, stiu in fiecare zi ce mananca ...fara sa ma uit pe meniu
asa ca imbraca-l pe Ric cat mai lejer, important e sa se simta el bine, nu ce zici ceilalti!

Marcela, wow ...da ai ceva imaginatie, bravos, si noi invetam la greu, in top sint tot povestile despre fetita Andreea, le asculta cu cea mai mare atentie!

Ioana, eu nu reusesc sa vad poza!

Lumi, v-am vazut si pe voi ...e superba Ilinca!

Monicule, unde ati comandat mobila pentru Botosh? da si mie site-ul lor daca sint unii cunoscuti, saru'mana!

Ioana, chiar asa greu gasesti o canapea in Targoviste? ca nu-mi vine a crede, deschid magazin de mobila misto la voi in oras ...ce zici !

Olivia, si io care credeam ca ramaneti la capitala ...iar voi va faceti mutati la Roxi!

legat de butonat ...si moata e experta, mai ales ca tati e lipit de scaunul asta de la calculator, asta e jobul lui, are de la cine sa ia exemplu, ca atare, atunci cand se joaca cu casuta primita de la mos craciun, pe tati (jucaria) il aseaza numai la calculator (jucarie), cand ma joc si eu cu ea ii zic "hai sa-l punem pe tati la masa sau in baie" si tipa "nuuuu, tati sta la calculator" ...ce vede in casa, aia face !

mai vroiam sa zic ceva ...dar am uitat, in inceput mesajul de vreo ora, sa-i dau totusi send !

Mergi la inceput

Andries,asa este,unii oameni cind au un statut social mai ridicat parca au tendinta de a-si pune eticheta la vedere,sa vada toata lumea ca ei sunt mai se soi decit ceilalti.eu nu am luat virusul asta deocamdata,desi oamenii de aici m-a trateaza nu drept ceea ce sunt eu ca om .Toata lumea stie ca sunt nevasta de creator de moda si imi analizeaza tinutele cu lux de amanunte,e cam neinteresant ce scoti din gura atit timp cit sclipesti in tinute deosebit de costisitoare.dar de aici si pina la a-mi pune copilul in nu stiu ce haine doar pentru ca pe aici pe la noi 1/3 din cucoane poarte haine cu semnatura lu tat-su,e cale lunga.Eu sunt o femeie simpla,am fost foarte necajita,mi-am crescut primul copil la limita saraciei si nu dau trei lei jumate pe faptul ca acum am insutit mult mai multe posibilitati.Cumpar la reduceri cit cuprinde,caut mereu magazine mai ieftine,gatesc copilului in casa asa cum cred eu ca e sanatos,fac singura menajul unei case imense,chiar nu m-a atins flagelul bogatiei.ce e mai reconfortant decit sa te intorci acasa de la cumparaturi cu multe sacose ,sa ei bonurile la calculat si sa vezi ca ai cheltuit atit de putini bani!pentru mine asta e o mare satisfactie!

Mergi la inceput

Mai dar numele Liei al stie vreuna din voi?Ca prenumele e Mihaela,daca imi aduc eu bine aminte.si pe sot al cheama Criss sau Cristi mai degraba.Hai sa incepem niscai invstigatii ,daca pe mine m-au gasit fetele de pe Dc aici in fundul lumii,m-a gindesc ca in Timisoara n-o fi mai greu de gasit pe Lia noastra.Ce ziceti,o punem de o actiune detectiva impreuna?

Mergi la inceput

eu una am inceput.Am scris la fetele din Timisoara,poate stie cineva ceva.Acum la ce mamici exact sa intreb?de noiembrie decembrie 2006?Feli,tu esti cea mai de pe linga ea.Ai vreun nr. de la fosta locuinta?poti sa mi-l dai pe PM,am sa sun sa intreb daca stiu noua adresa a Liei sau un nr. de celular,ceva.Merci mult de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Am venit de la doftor, e bine. El sireacu' ce sa-mi zica...
Ma intreba daca am mai plecat pe undeva...:))))
Peste o saptamana facem continuarea de la morfologica cu ecografia pentru inima.
Mi-a zis (nimic nou) sa nu mai mananc!!! Cand mi-e foame sa beau apa sau sa mananc mere!...

Felicia, am vazut burtici ...tare bine iti sade.
Ioana, pai daca ai cd cu Maria sa-mi trimiti ca acum a trebuit sa-i pun de 50 de ori "fititza" ca sa ma lase la calculator...:))))

Am citit o gramada...am uitat tot! Ma duc sa vad ce face gogoasa...
O dupa-amiaza linistita la toata lumea.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello!
Dependenta de Dc se face simtita acut , sunt de dimineata la magazin, am facut schimb cu Petro, si am rugat un co-locatar al spatiului sa ma lase un pic la calcultaor (el face service GSM, de aia are calc. si NET) ca sa vad ce faceti.
V-am citit doar un pic, recuperez maine, dar m-am indignat DANA (Speel) la afirmatiile alea despre copiii in treninguri, cred ca eu as fi explodat, mai ales ca am fost in Olanda si am vazut exact cum spui tu copii de 3 ani dusi in carut si cu suzeta si cu mucii pana-n barba. Si bravo tie ca nu te-a atins microbul celor bogati, fii tu insati ca-i mai bine! Eu chiar il voi duce pe Matei in haine cat mai comode, eu turb sa stau o zi intreaga in jeans si vreau sa-l stiu ca se simte in largul lui.
Vorbeati despre Lia, si eu am un pitic pe creier cu ea, poate reusiti sa o gasiti!
Va pup si va doresc o seara frumoasa, as mai scrie dar vrea si bietul om sa calculatoreasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare....
Nicole..si mie imi pare rau ca ne mutam la C-ta..deh ..bucuresteanca get beget! Asa est epina la urma doar iepurele suedez...doarme singurel si toata noaptea...si eu stiu si de Luca al Simonei ..la fel.Bine ca ai intrebat tu..nu stiu de ce aveam impresia ca doar Uka face nazuri
Lumi nu uita ca Uka a fost in Ro si acolo nu am avut control...si apoi mi-a fost mila sa-l mai supune la noi reguli dupa despartire...Dar atunci era si mai mic si plingea cind de trezea..acum este altfel...si adoarme si imediat...Dar pe noi ne trezeste si ..nenorocitul ala de tren!Vazut pe Ilinca ,o frumoasa! Nici Uka nu butoneaza...la PC..noi am defintat calculatorul si ne-am luat un laptop care sta pe barul de la bucatarie...Abia pe la 4 ani vreau sa-l initiez...
Alice eu nu mai folosesc scaunul de masa doar de la Craciun...ca sa pape bine..dar la cresa sta la masa cu ceilalti copii si papa singur...
Nora azi unde ai fost?
Roxa cam scurtuta azi! Vezi daca te culci tirziu! Prietenii stiu de ce
Ioana sa ne aratati canapeaua! Spor la cumparaturi...
G_Ioana, deci ati luat-o in pat cu voi pe Maria? Uka doarme perpendicular..ar fi foarte greu Pozele nu le vad inca...poate mai tirziu...Deci ai noi rezolutii...pe 2007...si eu am...sa beau doar o stacana de cafea dimineata (la mie este din aia la filtru)..si apoi sa trec pe ceai verde cam 1 l pe zi...
Anca daca si voi sinteti bolnavi...atunci este clar un virus.. Eu i-as da si 1/2 lingurita de Benadryl la culcare ,ajuta la dezmucizare si nu mai tuseste...Sanatate!
Cristalinule ..vesti bune! Cit priveste ..mincarea..eu m-am ingrasat cu apa si aer..asa ca apa cu mere...nu stiu ce sa zic
Dana poate reusesti tu...Eu zic ca Lia este bine...nu are timp sa ne dea de veste...Cristi poate nu este la curent cu activitatea ei pe aici...Si stiu ca s-a mutat...
Roberta...l-ai convins pe sot? Cum este fara tigari??

Mergi la inceput