Piticlonti de iulie - august 2004 (209)
Raspunsuri - Pagina 11
alice2004 spune:
Cristalina, asteptam vesti bune de la nenea doftoruuuu !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
pako spune:
buna
Carmen, sam sunat-o pe Lia si acum 10 minute cand te-am citit....nu raspunde...am mai sunat si acum 2-3 zile-la fel,nu raspunde....probabil ca nr. nu mai e valabil.
Ioana, e mortala piciulica cu aspiratorul...
Dana, lasa lumea sa vb....normal ca treningul e lucrul cel mai potrivit pentru joaca...eu as face la fel ca tine.
Ioana F, spor la cumparaturi...
www.nede.netfirms.com/scrupi.bin
vrabiuta spune:
neata
raport, partea a doua pentru nicole: lia pui adoarme seara la ea in pat (si insista sa fie la ea in pat, am incercat in patul mare si nu a mers), cu mine langa ea, spunand povesti. noaptea pe la 2-3 vine in patul mare si se strecoara langa mine.
dana – si eu sunt adepta stilului vestimentar comod pentru copil. nu conteaza cat de bine ii sta cu hainele respective, important e sa se simta bine la gradi, sa poata sa alerge, sa topaie, sa se joace fara constrangeri. nu o duc niciodata la gradinita in blugi sau pantaloni incomozi, doar o data a mers imbracata in blugi si am schimbat-o acolo intr-un pantalon subtire de bumbac. poti sa il duci la gradi imbracat in jeansi de firma si cand ajungi cu el acolo sa il schimbi in trening. si uite-asa impaci si capra si varza...
andreea de pupi – la noi la gradi ii schimba pentru somn. toti copilasii merg la masa de pranz, apoi se spala pe manute, pe dinti, fac pipi, se schimba in pijamale, poveste si nani. e o rutina zilnica, le face bine, adorm pe ei inainte sa se deschida cartea de povesti :)
nicole – in primul rand felicitari pentru micuta pictorita! sigur iese covorul la spalat. daca nu, atunci mai faceti cateva pete pe ici pe colo si o sa fie cu un nou model. multumim de intrebare, am fost cu mitzu in grupa la gradi, dar ne-am mutat la kc pe 1 decembrie. lia pui nu s-a acomodat, nu a vrut niciodata sa ramana dimineata cu educatoarea ci doar cu dna doctor, devenise agitata, impingea copiii... noi am tot sperat ca va fi ok. nu mai spun ca era si foarte departe pentru noi, iar transportul asigurat de gradinita seara era o gluma proasta (o luau pe lia pui cu un microbuz din bucurestii noi, o duceau la celalalt sediu in baneasa, unde schimba microbuzul, iar apoi venea la mine la birou in centru), si asta a trebuit sa aflam singuri... asa ca am renuntat. la kc e cu totul altfel, din prima zi a plecat cu educatoarea de manutza, de la 1 decembrie parca am alt copil. sper sa fie totul ok si in continuare, este a treia gradinita la care mergem si daca totul ramane asa, atunci am gasit locul si persoanele ideale pentru lia pui.
daria – am uitat sa va felicit pentru desene! mai vrem! mie mi se pare super cum deseneaza, sa i le pastrezi pentru mai tarziu!
lumi – hai mai des pe la noi! super faza cu ilinca! a mea imi spune ca e lupul cel rau si sufla peste casuta de surcele.
cristalinule - felicitari pentru camera mariei! eu inca nu mi-am facut curaj sa ma apuc, ma tot gandesc daca sa fac o camera pentru doi copii sau unul... asteptam vesti bune de la doctor.
m-am intins ca o zi de post... gata.
cele mai frumoase
Mimilinca spune:
Ziua buna!
Hai ca am reusit de am pus si eu cateva poze cu Mosu... nu de alta, da cu primavara asta de afara parca am si uitat ca au fost Sarbatorile de Iarna Oricum, prea repede trece timpul....mama, ce melancolie ma apuca....
So, iata-ne:
http://new.photos.yahoo.com/luminitachiriac03/album/576460762383776577
Am vazut si pozele Carolinei. Ce frumoase domnisoare ai! Si ce au crescut de cand nu le-am mai vazut!
Si ca mi-am amintit de butonatul Alessiei la calculator, am si eu o intrebare? Mai se afla vreun piticlontz care nu butoneste, in afara de Ilinca mea? Noi avem un laptop pe care il deschidem doar in caz de urgenta, altfel sta la locul lui in dulap....suntem satui de calculator la servici si acasa ma lipsesc bucuroasa de el... Dar cum il zareste, fi'mea este calare pe el... o sa fie codasa la butonat????
Olivia, ce-mi place ca ai renuntat la reguli.... tin minte ca acu vreo juma de an tare te mai invidiam ce tare pe pozitie erai si cu dormitul si cu mancatul...
Monica, te asteptam cu vesti bune!!!
Ioana, succes la gasit canapea!
Pupici harnicutei de Maria! Brevetati aspiratorul cu coada de matura???
Anca Maria, sanatate la toata familia!
Dana, tin pumnii sa fie bine pentru Cado ! Si votez pentru trening!
Si cam atat...Deocamdata, sper...
vrabiuta spune:
apropos de povesti. aseara au fost finii nostri pe la noi, deci s-a culcat tarziu. era franta de obosita, asa ca i-am spus motanul incaltat fara sa intru in prea multe detalii, convinsa ca o sa adoarma repede. s-a terminat povestea iar ea cu ochii inchisi imi zice... mai spune mami o data. no, si-atunci m-am gandit ca mai bine lungesc povestea (ca tot inventam noi povesti in masina zi de zi, de il apuca pe tati somnul :-). asa ca am facut un exercitiu de imaginatie si i-am povestit cum a fost nunta fiului de morar cu fata regelui, cine a fost invitat, cate zile a tinut petrecerea. si uite-asa a aflat copilul ca regii din rasarit i-au adus papusi din lemn in care erau alte papusi din lemn mai mici, si in ele alte papusi si mai mici, pana la o ultima papusa cat o boaba de orez si au adus oua imbracate in filigrane de aur si argint, iar regii din apus i-au adus bratari din aur, cosuri cu porumb si figurine cu zei necunoscuti. regii din miaza-noapte i-au adus vase de clestar umplute cu figurine de gheata, iar cei din miaza-zi i-au adus statuete de fildes, fructe nemaivazute si dansatoare de abanos. cred ca a adormit inainte de regii din apus :-), da’ io am spus inainte sa fiu sigura :-). a adormit, iar eu ma gandeam in timp ce ieseam din camera ei, cat de importante sunt povestile. cat de mult le pot dezvolta imaginatia, empatia, ii pot face sa se bucure, sa se intristeze, dar sa stie ca intotdeauna exista un final fericit. si asta o sa le ramana in suflet o viata.
am mancat niste bomboane de ciocolata de dimineata, avem o sarbatorita la birou, oare de la ele mi se trage?
cele mai frumoase
alice2004 spune:
Marcela, !!
Alice si Andrei
szivarvany spune:
Mimilinca - s`teti frumoase, iar Ilinca are niste ochi superbi
IoanaG - aha, e poza anului
Vrabiuta - pe Giulia nu o intereseaza povestile ... desi eu incerc in fiecare seara ...
Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze
vrabiuta spune:
alice - multumesc sa inteleg ca n-am luat-o razna chiar de tot?
daria - poti incerca cu povesti despre giulia. la noi sunt la mare cautare povestile despre fetita lia. succes maxim are "povestea cu fetita lia care intr-o dimineata s-a trezit si in camera ei nu mai era nici o jucarie" - asta e titlul. si nu, nu e o poveste horror i-am "fabricat-o" acum cateva luni, intr-o seara in care era maraita rau, eram la bunici, nu voia nici un fel de povesti si nu voia sa doarma - dar cand a auzit titlul s-a oprit brusc, a facut ochii mari si s-a pus repejor in pat langa mine. si mi-a tot cerut sa i-o mai spun de atunci. daca vrei, incerc sa ti-o scriu si sa ti-o dau pe mail, ca sursa de inspiratie. poate prinde gust si te vad cum deschizi si tu o "fabrica de povesti".
cele mai frumoase
Ioana_Filipescu spune:
Victorieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!
am gasit canapea.si se si potriveste la sufrageria mea...
alice, sot targovistean?zii tu ca nu sunt baieti buni??!!!!si inca nu ai cunoscut fetele targovistence?
dupa amiaza incep cautari de gresie.........
deci am nevoie de noroc
va pup pe toate si mamici si pitici
votez si eu poza anului "superaspiratorul"
o dupa amiaza calda....
alice2004 spune:
Nu, Marcela, si eu povestesc povesti inventate de mine, doar ca la un moment dat dupa atitea amanunte si amanunte, mi se face un somn mama-mamaaaaa !! Nu de putine ori m-am surprins zicind cine stie ce fel de nazbitii care nu aveau nici un fel de legatura cu povestea, ca mi se impleticea limba de cite spusesem !!
Ioana, daaa, cei mai buni baieti !!! Si cunosc si fetele, ca am doo cumnate si multi prieteni pe acolo !! Ma bucur ca ati gasit ce cautati, pina la urma Tirgovistea nu-i chiar fruntea, da se descurca !!
Alice si Andrei