Piticlonti de iulie - august 2004 (209)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Filipescu spune:

Buna dimineata fetelor. Se vede ca am fost tare adormita ieri. Ati avut un spor la scris...mama, mama.
Alexandru merge la gradinita in trening si pantaloni de trening cu diferite bluzite. Nu face inca mutre la lucruri. Avantaj mame de baieti as spune eu.
Noi suntem in cautari de canapea..asa ca vai de orasul asta in care traim. E ca in poezie .." orasul in care nu se intampla niciodata nimic".
Asa ca...noi suntem perseverenti si cautam...........
Pupici si sa avem o zi buna toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata dragelor!
ce activitate ieri pe voi, bravo!
io-st putin cam adormita...ca de obicei. ma tratez cu cafea la greu. asa ca nu-s in stare sa leg doua vorbe coerente acush, revin!
sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Filipescu spune:

Ma bucur ca mai e cineva in starea in care eram eu ieri.
Da-i inainte cu cafea roxana ca merge...efect garantat. te asigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza
Pentru Rain special,dupa 2 ani si 3 luni de dormit in patul ei,am cedat psihic si am luat-o cu mine in pat,si vorba Oliviei eu-s resemnata ca ea asa doarme cu maraieli din ora in ora sau mai rar,io astept noptile cand se va duce la discoteca si o va urmari tacsu iar io voi dormi beton
Si acum va prezint ultima inventie a mandrei,noul model de aspirator
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762383339828/photo/294928804152184868/7
sa avem o zi usoara
Edit:beei io de anul asta mi-am props sa ma rezum doar la o cafelutza(pana acum am rezistat)si sa nu mai merg cu liftulca abdominale n-am ajuns sa facDana speel sorry dar io am ras la faza cu treningul,du-l mama cum vrei tu imbracat,numa sa-l primeasca poate au tinuta obligatorie si cu papion
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata la gagici !!
Moama, da ce activitate fu pe aici la schimbul III, bravos, am avut ce citi, am vazut si poze de printese frumoase !
Rainule, si eu zic la fel ca Nora, incearca sa faci treptat schimbarea cu Moatza, mai las-o olecutza sa doarma cu voi sau pune-i patutzul in aceeasi camera, cred ca s-a speriat de ceva, poate a visat ceva urit intr-o noapte ... sau cine mai stie ? Cit despre mofturi si fitze, hahaha, eu ma astept la dastea din ce in ce mai mult, ca generatia secolului 21 nu mai seamana neam cu noi !!
Caro, pupici printeselor tale, , sint niste dulci !! Si ca vorbeai de butonat pe calculator, il inscriu si eu pe Andrei la categoria aceasta, ieri spuneam ca tac-su a cumparat un CD cu jocul cu trenul Thomas pentru fetita fratelui meu si l-a pus si la noi in calculator ... eee, cine e cel mai pasionat de jocul cu pricina ?? Andrei !! Am incercat sa il ajutam cu mouse-ul, ca nu coordoneaza miscarile cum trebuie, dar omumik e chitit sa faca totul singur si ne da miinile la o parte ! Zice "Nu, ingu !!" - singur adica !! Parca vad ca in juma de an ne da cu totul la o parte de la computer !!
Olivia, hehehe, cum visele copiilor din ziua de azi se implinesc (vorba maica-mii), s-ar putea sa fie asa si cu dorinta ta vizavi de masina, ieri vuiau posturile de teveu pe tema anularii taxei aceleia !! Bafta multa va doresc !! Si sa stii ca nici eu nu m-am stresat niciodata prea mult vizavi de reguli in privinta copilului, si Andrei mai maninca jucindu-se sau in fata televizorului, dar daca maninca, eu sint multumita ! De obicei recunosc ca il pun in scaunel, pentru ca mie imi este mult mai usor asa in loc sa alerg dupa el prin casa cu mincarea si norocul meu este ca si el isi cere singur scaunul la masa !!
Ioana, bafta cu gasitul canapelei !! Hehe, dupa cum cunosc eu Tirgovistea, ca de acolo e sotul meu si acolo ii este familia, o sa aveti ceva bataie de cap !!
Dana, du-l mama pe Ricu la gradi imbracat asa cum vrei tu, gura lumii sloboda, cum sa tii un copil mic cu pantaloni si cu curea la joaca ?? Haha, vorba Oliviei, si eu credeam ca in Olanda sint cu mult mai destupati la minte !! Treningul este varianta za best, eu una asa as face, indiferent de ce ar spune restul !!
Lumi, bine ai revenit !! Tare faza cu femeia indurerata !! Te asteptam cu pozicile !!
Nora, spor la placinte si arunca si tu niscaiva pacilea !!! Dar ce verva ai avut la miez de noapte !!
Anca, sanatate multa tie si sotului !!
Si Ioana-g, eu votez fotografia aceea cu aspiratorul pentru poza anului !!! Ca tare-i haioasaaaaaa !!!
Gata, ca m-am intins destul ... o zi minunata va doresc !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Nu am apucat sa citesc nimic dar vad ca ati avut spor de cand n-am mai intrat eu.
Am schimbat mobila la servici, am dat comanda de mobila pentru camera Mariei, un galben-crem cu albastru-gri, sper sa iasa frumos. Initial o desenasem tare frumos, mai de copilasi asa, pentru altfel de culori si cu tot felul de smecherii...Apoi am mai simplificat-o.
Azi ma duc la control la nenea doctorul. Imi aduc aminte ce liste imense de intrebari faceam cand eram insarcinata cu maria, acum sunt asa de prinsa intr-o gramada de treburi ca imi aduc aminte ce voiam sa intreb doctorul de abia cand ma intorc...:)
Sper sa apuc sa citesc cate ceva.
O zi frumoasa la toata lumea.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

io-mi trimit cupilu` numa`n treining la gradi, nu-s de marca la cite perechi mi-a rupt in genunchi falimentam;))

quote:
Originally posted by speel

Bey,vaz ca nu-mi spuneti nimic de treninguri?
te pomenesti ca o fi extinsa in toata lumea "nu trening la gradinita"si eu nu stiu.Daca-i asa iertare sa-mi fie,chiar nu stiam asta ca nu e frumos si estetic si ca ar face copilul impresie proasta.Eu jur ca m-am gindit numai sa-i fie lui comod si sa se simta bine mai lejer imbracat.Nu ca-s innebunita eu personal dupa trening,8eu abia acum citeva luni mi-am luat primul meu trening si l-am imbracat o singura data ca-mi era frig in casa).Acu daca am dat cu batu`n balta,sper sa nu va suparati prea tare pe mine.

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Intru pe scurt ... salut toate trupa !
Kro - ce fete faine ai, foarte, foarte frumoase sunt, sa va triasca !
Cuscra - trening categoric , e cel mai comod si practic !

Fug la munci ... sper sa mai apuc sa citesc ... va pup !

Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Trening! Categoric.
Peste tot, nu neaparat din acelasi costum si pantalonul si bluza...trening sa fie...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

philip, pe ionu` il culca in pijamale la gradi, deci se poarta in ieshi
cristalule, asteptam vesti

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput