Piticlonti de iulie - august 2004 (209)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Dana...de plins o sa plinga sigur! Acum depinde cit il tine ....eu va tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Bey,vaz ca nu-mi spuneti nimic de treninguri?
te pomenesti ca o fi extinsa in toata lumea "nu trening la gradinita"si eu nu stiu.Daca-i asa iertare sa-mi fie,chiar nu stiam asta ca nu e frumos si estetic si ca ar face copilul impresie proasta.Eu jur ca m-am gindit numai sa-i fie lui comod si sa se simta bine mai lejer imbracat.Nu ca-s innebunita eu personal dupa trening,8eu abia acum citeva luni mi-am luat primul meu trening si l-am imbracat o singura data ca-mi era frig in casa).Acu daca am dat cu batu`n balta,sper sa nu va suparati prea tare pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Dana,stai linistita ca tu gandesti foarte logic.E comod pt copil,are libertate de miscare,nu transpira.Si eu ma impac bine cu treningurile.Poti sa zici sotzului ca asa se invata mai usor sa se imbrace si sa dezbrace.Cureaua e greu de dsfacut.Plus ca si la gradinita ii va lua mai putin timp sa se dezbrace daca este pus pe olita.
Rares a primit de Craciun o pereche de pantaloni foarte frumosi,smecherosi,dar lungi in craci si ingusti la talie.Cred ca au fost facuti pt fotomodele,nu pt burtosiSi mereu ii aluneca sub burta,pt ca nu au elastic in talie.parca e un mosneag cu pantalonii in vineIar la curea....nici nu m-am gandit pt el,l-ar jena.
Poti sa zici sotzului:merge la gradinita,dar in trening,altfel,sta acasa cu mine,cu curea cu tot

Cat despre faptul ca o sa spuna lumea ca e sarac,pt ca merge in trening...nu cred ca e cazul,mai ales daca merge in satul natal al sotzului,unde lumea precis stie cat de bogat sau sarac e fiecare.Daca e sa duci copilul imbracat dupa contul din banca,zi-i sotzului sa comande ceva hermina(glumesc,sa nu te superi)
Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Dana..am uitat de ...trening ....Si eu il duc pe Uka o data pe saptamina in trening...pt ca numai un trening ne mai vine bine:))..Te inteleg cu pantalonii..si noi avem aceeasi problema...as aca eu le-am pus elastic suplimentar..So..nu-ti face probleme...ce conteaza ce "zice lumea"...Si io care credeam ca doar in Ro sint snobi ..aici in Us..faze din astea nu exista!

Mergi la inceput

Lumi....gro-za-va faza cu 'doamna indurerata...parca ii si vad mutritza cand o zice.Oricum,are imaginatie,nu gluma.

Felicia...sunteti doua frumoase,dar indata-indata vine si micul printz,sa echilibreze balantza.

Andrea....sa-ti traiasca samburica ,sa fii sanatoasa si voioasa si fara greturi.

rain...schimba treptat.Pune-i un pat de o pesoana sau un fotoliu pat ,lipit de patul vostru.va fi aproape,dar oarecum separat,apoi departati patutul de al vostru...pana il scoti din camera,daca vrei musai sa doarma la ea in camera.Dar nu brusc.eci daca ea doarme linistita cu voi,e clar ca se teme de ceva.Si dupa cum spui,cred ca de la povesti i se trage.Noi ne jucam seara in pat,inainte de culcare,tragem o portie de ras de ne aud toti vecinii,apoi la nani.Se culca copilul binedispus

Carolina...frumoase fete ai!!iar petrecerea...este extraordinara,cel putin asa se vede din poze.

Olivia...ce taxa vrei sa se suspende?ca io-s in afara....
De gatit....am facut varza cu buturel,iar pt puradei,o friptura la grill.Dar maine poate reusesc sa fac niste placinte cu branza.Deci te invit la o placinta si la un vin rosu

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Noricel..te-am cautat pe mess...hmmm..buturel...asta cu ce se papa?
Taxa de care vorbesc este taxa de prima inmatriculare...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kim222

Noricel..te-am cautat pe mess...hmmm..buturel...asta cu ce se papa?
Taxa de care vorbesc este taxa de prima inmatriculare...

Pe mess am intrat,acum,noaptea (la mine),dupa ce s-a culcat populatia.Acum sunt online.
Buturelul e o bucata de la piciorul porcului si se papa...cu ce vrei tuDar de obicei,io il fac cu varza,cu fasole sau racituri.
Si...e mare taxa aia?Pana veniti voi,poate se mai schimba din lucruri.
Apropo de intrarea in UE si dilemele starnite:daca trecem granita doar cu buletinul sau ne trebuie pasaport.Tot pe forum am citit o faza faina:
Tipa intreaba vamesul: - Si dupa 1 ianuarie,e adevarat ca putem iesi doar buletinul?
Vamesul: - Deahh...poate la Altex

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ema, bineinteles ca il imbrac pe pupi in trening. deh, noi suntem mai de la tara asa...:)hehehe, m-ai facut sa rad, sigur, merge si in pantalon sau jeans dar treningul e cea mai comoda costumatia. aici chiar iti recomanda sa-l imbraci in haine suferitoare si la care nu tii prea mult pt ca ei se murdaresc f repede cu toate activitatile pe care le fac. succes!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

a, si mi-am mai amintit ceva. pupi doarme la pranz la gradi si nu-i schimba in pijama cum era pe vremea copilariei mele in ro (mai e asa fetelor?) si consider ca e mult mai comod sa dormi intr-un trening de bumbac decat in cine stie ce pantaloni cu curea.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Dana, nici eu nu o duc pe Bia decat in pantaloni elastici, de bumbac, i-am cumparat diverse culori si eventual bluze asortate, dar asa cum a zis philip, chiar ne-au sfatuit sa nu ducem copii imbracati prea bine ca se murdaresc, si apoi ma gandesc ca daca sta acolo atatea ore si se joaca si tavaleste atunci trebuie sa fie comod...acu eu iti doresc succes la convinsul consortului

Olivia, nu i-a dat Biancai nimic gen albuterol, doar antibiotic ia, dar vom merge inapoi la medic dupa ce ii trece raceala... acu ne-a venit randul mie si lui tati sa fim bolnavi, ca deh, eu o pupacesc toata ziua si taica-su doarme cu ea (iata-ca am raspuns si la intrebarea lu rain despre dormit )..

Caro, aia mica butoneaza?... moamaaa, m-ai dat gata, si la a mea ii plac butoanele dar la computer nu se baga..

Mergi la inceput