Piticlonti de iulie - august 2004 (209)
Raspunsuri - Pagina 8
kro spune:
Salutare si LA MULTI ANI pe anul asta !
Eu sunt la curent cu ce s-a scris, am vazut si toate pozele, cu scrisul mai greu ... da' am motiv: la munca nu am timp, iar acasa nu am loc de mandre la calculator ... Seara sau in week-end cand deschidem PC-ul sar amandoua la jocuri si se harjonesc care sa joace mai intai ... DA ! Ati inteles bine... moatza mica se joaca la calculator ... A inceput prin a sta langa Feli cand se juca la diverse jocuri cu Barbie, apoi avea pretentia sa faca Feli cum vroia ea la joc, pana intr-o zi (cam cu o luna in urma) cand a pus mana pe mouse si a incercat sa joace singura ... spre surprinderea ei si a noastra a reusit...Acum a prins gustul si ar sta toata ziua sa o fardeze pe Barbie, sa o coafeze sau sa ii aleaga haine
Ca sa raspund si eu la ce se discuta: bibe nu mai folosim de mult, pampers doar noaptea si la anumite deplasari (cand vrea ma-sa sa stea fara griji ), de vorbit vorbeste corect, are un vocabular f. bogat ... Dar...ziua mai face pipi pe ea din cauza de incapatanare (nu vrea sa mearga la olita pt. ca are treaba cu jucariile)... Chiar zilele trecute a venit la mine si mi-a aratat ca e uda pe pantaloni, eu m-am facut ca nu pricep si am intrebat-o de ce e uda ... ce credeti ca mi-a raspuns ? .... "M-a plouat cu pipi !"
In rest e bine, sanatoasa ...dar s-a obraznicit mult in ultima vreme: mofturi la masa, plans dupa mama, spune minciunele... Cu Feli, acu' se intelege de minune si se joaca frumos impreuna, acu' se cearta pt. orice fleac... balanta inclinand mai mult spre momentele cu certuri ...
De dormit doarme la noi in camera, dar in patul ei ... Noapte doarme destul de bine, nu prea se trezeste, dar adoarme f. greu, la ore pe care mi-e si rusine sa v-i le spun iar ziua mai doarme f. rar ...
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
kro spune:
Tot io ...
AndreeaM ... felicitari pt. sarcina...
Nicole ... super schimbarea de look ...
Roberta ... condoleante ... Stiu cum e, am suferit si eu o mare pierdere cu exact doua luni in urma ... si nu mi-am revenit inca
Felicia ... pupici pe burtica si pe nasul Andreei ... Sunteti doua frumoase ...
Cam atat imi amintesc acum ... Va pup pe toate si va invit la o tura de poze - petrecerea de Mos Craciun de la firma:
http://family.webshots.com/album/556910477zzazXI?start=0
Mai vin si maine cu pozele de acasa (sper) ...
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
pako spune:
Multumim de pupicuri...
Roxana,Mitzura,ati avut dreptate....m-am dus azi la medicul de familie si mi-a recomandat un pediatru cu care lucreaza ea spunand ca acest pediatru lucreaza cu infarix...deci se poate prin dr.
Multumesc inca o data Roxana.
Nicole, lasa ca putina odihna nu-ti strica.....sa inteleg ca si tu vrei un "barbatel" in burtica
Kro, ti-am vazut minunile...ce mult s-a schimbat Alessia, e o scumpete...i s-a indreptat bine parul.
www.nede.netfirms.com/scrupi.bin
roxanaz spune:
helo hello
mama ce activitate pe aci, imi pare bine sa vad asa!
am terminat si eu de gatit si-s cu ochii pe individ care face acrobatii [e canapea.
ziceti de dormit? eu NU pot sa dorm cu copilul si basta! eu imi aduc aminte ca toata viata am dormit singura si asa l-am invata si pe Patrick. in afara de acomodarea cu patul cel mare in vara....nu am avut probleme. acu sper sa nu il deochi si sa faca si el ca MOtzulina!
auci Nicole covorul tau cel frumooos? condoleantele mele sper sa se curete totusi.
Felicia imi pare bine ca ai rezolvat cu infanrix-ul!
kim222 spune:
Ce activitate pe aici!!!
Despre dormit...la noi dureaza fazele ..de vreo 2 ani! ASa ca Nicole fi fericita ca au aparut nazurile doar acum! Noi mergem in gasca la culcare (nu merge fara amindoi )..spunem povesti (nemodificate..dar cu multe onomatopee)...sau ne uitam pe "books"...ci el intreaba ce e? sau cene ne (adica cine este?)..Dupa ce adaorme plecam si apoi intre 12 si 3 vine el la noi...cu paturica sub brat (niciodata fara!!!)..si -mi spune...mama..ino (vino)...nu se sperie ,nu plinge mai mult usile sinmt inchise si el le deschide...Foarte rar mai plec...ramin acolo pina dimineata...Asta este solutia de compromis...am incercat si cu noi in pat...si la el in pat dar cu noi in dormitor...dar nu a vrut el...deci el a ales... Iar de trezit se trezeste peste noapte oricum,chiar daca domr cu el tot timpul...asa ca m-am consolat deja..asa este el si gata!
Despre papa...el de la 1 an..nu mai papa bine...dar de la Craciun ..asa cum ii spuneam si lui Roxi...cineva mi-a schimbat copilul! Acum papa tot..dar am renuntat la scaunul lui si papa in timp ce ce joaca sau se uita la Tv din fotoliul lui...Daca asta merge..nu m-am mai stresat cu regulile...
kim222 spune:
Carolina sa-ti traisca printesele? Celei mici i s-a intins parul?? Condoleante pentru pierderea suferita...
Felicia vazut doua frumuseti..si o burtica!
Ioana hai ca a trecut si ziua de azi!
G_Ioana...ce tare faza cu nu minca ca nu este bun !!!!
Nora..ce mai gatesti?
Alice stiu ca sint multe taxe xe ar trebui scoase dar stii tu ..fiecare cu ce-l doare
Lumi tare faza ..cu sa ma linistesc si eu...Te asteptam mai des...
Andries...eu il am pe tata cu accident vascular la 61 de ani..asa ca te inteleg...Puterere si rabdare...Dar Victoras iar merge la gradi???Unde pina la urma?
Cristalinule unde esti..ca am uitat sa-l felicit pe John!!!
Liliana..esti ok? Parca as spune ca nu prea...
Andrea sa speram ca trec repejor starile astea...
Nicole....noi ne stabilim in C-ta...si de venit...undeva intre mai si septembrie...ne trebuie timp sa pregatim intoarcerea:)))
carmenp spune:
gata, intr-o fereastra cetesc si-n alta scriu, am zis;))
vazut desenele moatzei lu` rain (condoleante pentru covor, picasso sa traiasca), vazut pat okiosu`, vazut burtik feliciei si pe andreea (arati tare bine!),
anca, ma bucur ca st`eti mai bine
lumi, "o doamna indurerata...mi-a murit sotzul...."
kro, pupam printesele, vazut poze imi place cea in care prezinta moda
ilinca-n iasi a dormit cu frate-su, bine, ne trezeam periodic sa-l scotem pe unul de sub celalalt
am vazut ac lia a cistigat un premiu de la dove...felicia ai incercat s-o suni?
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
speel spune:
Buna seara multumesc din suflet de pareri am hotarit sa incerc,daca n-o sa plinga sau alte nemultumiri,de ce sa nu incerc intai?asa ca vineri incepem.Am cumparat ghiozdanel de pus in spate,canuta cu pai cutiuta pentru fructul de la gustare si............patru treninguri.Acum o sa v-a rog inca o data sa-mi dati o parere.Cica nu-i frumos sa duc copilul in trening la gradinita:si acum doua pareri scuze multe de lipsa de tact si elementarul bun simt al persoanelor care au facut afirmatiile:1.Sa-mi duc copilul in romania in trening,ca numai acolo nu s-ar uita lumea chioris si 2.aici in olanda,numai copii saraci se imbraca in trening,mai ales la gradinita.Deci in olanda treningul pentru un copil de 2 ani si 5 luni este emblema saraciei.Si acum afirmatia mea:Da,aici copii au blugi Mexx si St.olivier si ghete Elephant insa mucii pina la subsori si urlete terifiante in timp ce mamele discuta intre ele fara sa intoarca capul la zbieretele propriului copil,e emblema olandei!Ah,am niste nervi de nu mai pot.Acu nu ca o justificare insa eu am observat ca in trening se simte copilul cel mai bine.El este foarte inalt si blugii si pantaloni trebuie sa-i i-au mai mari ca sa fie suficient de lungi,insa la mijloc trebuie neaparat curea.Asa ca este foarte incomod la un copilas sa stea legat zi de zi cu curea la mijloc.De asta eu i-am cumparat mereu teninguri,si nu orice panarama,pantaloni destul de largi si lejeri cu bigmene.Dragute,practice in care copilul are deplina libertate de miscare,culori foarte frumoase cu aplicatii interesante etc..No,acu o sa rida lumea ca e sarac pentru ca eu vreau sa-l duc in trening la gradinita.Voi cum v-a trimiteti copii la cresa,gradinita?ca mai am putin si-i trintesc toate oalele in capul consortului.Asa limitare de creier n-am mai intalnit in viata mea.
Adica nu conteaza daca copilul se simte incomod(mai ales la gradinita unde se joaca,sta pe jos ,alearga)i-am zis ca atunci mai bine sa-i luat costum si cravata,ca deh,sa vada lumea ce familie bogata suntem!
carmenp spune:
madam spiil, felicitari pentru hotarire, sa va mearga bine la ambii, io am o mare dilema, la voi asa e, azi te hotarasti si-n citeva zile il duci la gradi? nu spaga, nu vorbit cu citva timp inainte?
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
speel spune:
Carmen,aici nu sunt prea multi copii,si apoi ricardo merge la gradinita intr-un sat,satul natal al lui Mario,deci birocratie,inscrieri din timp nu prea se poarta aici.discutasem de ceva vreme,l-am inscris insa nu era batut in cuie.Intre timp am hotarit sa incerc,daca o sa-i placa,e ok.