Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 25
dianocica spune:
catalina se da san mai intai ca sa fi sigura ca trage cat de mult, ca nu se satura din bibe si nu mai vrea san dupa...
fatima ma bucur mult sa aud ca suneti super bine (zic eu...)
fetelor, nu e cam mult 2kg in plus dupa 5 sapt?cam barosan baiatul meu... mai nou, de vreo 2 zile, mananca maxim 15min la un san, si dupa o da afara pe tzitzi...el care manca 20min la fiecare...si dupa vreo 2 ore...cine se vaieta de foame?...mai dar nu vrea deloc s amanance mai mult...si incerc si celalalt san...parca i-as da cine stie ce...nici sa nu auda...
cine ma lamureste si pe mine cu alocatia? aia 2 mil/luna. ce depun si unde si mai ales daca exista vreun termen limita...ca ne-am ametit de tot...stiu doar de aia 6mil ce tre sa fac...
diana fericita de davidutz 03.12.06
david diana
dianocica spune:
am aflat de la o mamica mai mare....
bebei sunt protejati transplacentar impotriva tuturor bolilor copilariei pe care le-a facut mama, asta pana la cel putin 6 luni la cei care nu mai sunt alaptati mie mi se pare cool...
david diana
fatima spune:
Aelita, ce grasunica superba..ce ochi mari are si cat e de dulce in hainutele facute de tine..
kokorina, m-am inmuiat toata..ce papusi, ce dragalasi, ce fotomodele....doamne..
uite si de la noi cateva poze de la botez..
botez
fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h
amironeanu spune:
Salut!
Sunt sora Laurei13 si am o intrebare pentru voi. Laura este la mama, la Onesti si nu are Internet ca v-ar intreba ea.
Laura face febra, acum are 37,5 nu se simte prea grozav, o doare gatul si muschii, probabil o paste o raceala. Grija ei este daca poate alapta, chiar daca are febra.
Multumesc mult si crestere usoara in continuare!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
dianocica spune:
1.iar m-am uitat pe la poze. numai al meu e asa pletos? are o chica...
2. innebunesc cu pampersii astia...si huggies la fel. 2 e prea mic,il strang la picioruse, 3 e prea mare, curge pe langa picioruse...mor
pun acum cateva poze, una un body...o sa vedeti voi...dar se incarca tare greu ca sunt mari...cred ca intr-un sfert de ora sunt gata...
david diana
fatima spune:
dianocica, doamne..tu iti faci probleme ca ia mult in greutate..ce ti-e si cu mamicile astea..ba ca nu ia destul, ba ca e prea grasunel..off, hai sa va cert un picut..fiti dragi mamici linistite, nu in greutate stau inteligenta si sanatatea..daca sunt vioi si sanatosi, nu va mai puneti atatea intrebari..fiecare cu ritmul lui de crestere, ca orice om..
la fel si cu papica..nu mai stati cu ochii pe ceas, pe ml si pe cantar..uneori mananca mai putin, alteori mai mult..ca si noi..vreti sa va imbolnaviti? eu nu o cantaresc decat o data pe luna, iar tzatzica ii dau de cate ori vrea ea..uneori vrea la 3 ore, alteori si la o ora..uneori suge 5 min., alteori 20 min..o las in pace..nu ma stresez ca nu are un program..incerc sa ma adaptez eu la cerintele ei..
fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h
fatima spune:
quote:
Originally posted by amironeanu
Salut!
Sunt sora Laurei13 si am o intrebare pentru voi. Laura este la mama, la Onesti si nu are Internet ca v-ar intreba ea.
Laura face febra, acum are 37,5 nu se simte prea grozav, o doare gatul si muschii, probabil o paste o raceala. Grija ei este daca poate alapta, chiar daca are febra.
Multumesc mult si crestere usoara in continuare!
Pupici,
poate alapta linistita, dar sa poarte peste gura si nas o masca chirurgicala, sau un batic..si sa incerce sa evite pe cat posibil contactul cu bebe..adica ea doar sa-l alapteze si sa-l dea altcuiva pt. joaca, adormit, etc..
si eu am fost racita tare si am continuat alaptatul, dar din pacate, i-am transmis si bebelusei raceala..noroc ca i-a trecut destul de repede, cu efferalgan supozitoare..
fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h
fatima spune:
aa, si sa trateze din pripa raceala..poate lua efferalgan simplu, voseptol pentru gat, picaturi pinosol pentru nas si sirop stodal pentru tuse..toate sunt naturale, fara contraindicatii in alaptare..si multe ceaiuri..eu am evitat totusi lamaia in exces, ca poate produce bebelusului diaree sau eritem fesier..
fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by aka
Aseara am fost la doctor sa ne cantarim. Si sunt cam necajita ca fetita mea nu a luat decat 450 grame in 3 saptamani. Doctorita zice ca e bine ca luat ceva, dar eu zic ca nu e suficient. Oricum mi-a spus sa continui numai cu alaptat exclusiv. Si cand am vazut ca un bebelus a luat 1.200 kg intr-o luna...M-a apucat disperarea...Mai mergem pe 20 ian la o luna.Sper sa recuperam pana atunci
Monica, ai socotit si scaderea fiziologica?
Eu zic ca-i o.k; oricum in prima luna unii bb-i nu iau prea mult, "debuteaza" un pic mai tarziu.
Scrie si in "Mama si copilul" a lui Capraru ca in general cresterea in prima luna e in jur de 500 g.
2 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
roxanica2006 spune:
desiree, mi-am adus aminte, referitor la problema voastra cu icterul prelungit ce ar putea fi influentat de lapticul tau, ca am mai citit tot pe forum la prematuri parca, "esente tari in sticlute mici" (cred) despre o mamica de sept -oct, Laliq , care se confrunta cu aceeasi problema. Poate trimiti un Pm si afli cum a rezolvat ea problema si cat de realista e sugestia cu fierberea laptelui. referitor la fierbere, sa stii ca in Mama si copilul, editia aia de pe vremea razboiului, 1900 toamna, chiar ma miram ca scria la pastrarea laptelui matern: se va fierbe inainte de a fi dat bebelului.Mai vreau sa-ti spun ca si eu am o cunostinta, al carei baietel a facut tot asa un icter prelungit, i-a fost adiministrat fenobarbital, a fost internat la pediatrie, expus "la lampa" si pana la urma totul a fost bine, acum are 1 anisor, iesim cu mamici si tatici la plimbare, e vesel, nici vorba de efecte secundare...
Kokorina, pozele sunt superbe, harbujeii adevarate fotomodele, ce sa mai zic de mami si tati!!Stii e site-ul ala www.annegeddes.com , ar trebui sa trimiti fotografiile lor. Doamne ce minuni MARI ai!!!!!!!! Si tu tot timpul cu zambetul pe buze, bravo, mami campioana!!!
Ruxandra, Adinazot, ma confrunt cu aceeasi problema, va mai spuneam eu, David al meu nu bea cantitatea trecuta pe cutia de lapte praf, pt. varsta lui. Ma ingrijoram pana acum, dar am tot citit ca fiecare copilas are ritmul lui, iar David a crescut 1.800 pana acum, 7 sapt. si un pic. Io sper ca e bine. David mananca in 24 ore intre 600 si 700 ml, depinde de zi, totusi mai des spre 600 ml.
Asa ca Adina si eu sunt o mamica nu stresata si f.f.f. stresata, dar te incurajez pe tine, din moment ce suntem mai multe mamici ce ne confruntam cu problemutza asta, inseamna ca nu e o chestie grava, copilasii nostri nu sunt niste mancai, dar sunt sanatosi, mai au timp sa devina mai lacomi si mai pofticiosi!
Ruxandra, stii tu ca si eu il pun pe David la san, dar la fel ca tine am constatat asa brusc, ca lapticul meu, putin de altfel, s-a dus de tot aproape. Si-mi pare tare rau, tocmai acum cand il pun pe David la san mereu si sunt si eu mai linistita, mananc, beau ceai de stimulare, lichide, nu pot sa inteleg Dar insistam!!
poze David Mihai
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)