Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by adinazot

RUXANDRA la noi biberon plin inseamna 135 ml de 6 ori pe zi.am incercat si sa i dau 5 mese pe zi a catge 170 dar nu merge ,ca nu suge decat tot pana la 130 deci continui cu ACEASTA CANTITATE LA 6 mese pe zi.Dar colicile astea ,bata-le vina,nu ne dau pace sa mancam ca lumea.Asa si a mea fetita,suge cat suge ,pe urma o tin sa ragaie dar nu intotdeauna mai ia biberonul inapoi,si papa putin.Azi de ex a supt 590.Nu-i asa rau,dar se poate si mai bine.

Adina, pai ai vazut ca si puiul Bambolettei nu rupe biberonul dar, si asta conteaza de fapt, creste!!

Si eu mi-am editat mesajul initial, Grigore papa in jur de 600 ml/zi, 700 poate a fost candva, o exceptie..
Ma straduiesc sa nu-i socotesc ml ca m-apuca batzul..

2 luni

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Kokorina, am inteles, multumesc.
Ma duc sa vizionez harbujei si apoi vin sa-ti raportez cat de "mici" mi se par.

Dianocica am trimis PM.
Sa-ti traiasca grasunul!

Fatima, ce cumintica ai.

Donia, faine bancurile.
Si chiar, fetita ta esti tu, bucatica rupta. Sunt invidioasa!

Catalina, completare dupa san.

2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buuuuuuuuun, hai ca m-am linistit total, daca si Antonia si Grigore papa in jur de 600 ml inseamna ca suntem si noi in grafic, nu e David al meu un exemplar unic, nu va ramane mic si slaaab!! Ce bine!!!
Fatima, superba Eva, grasutza, dragutza, tot de vrei! sa-ti traisaca micutza, de acum crestina! Vreau sa te intreb ce simptome a avut Eva cand i-ai transmis raceala, ca si eu sunt acum putintel racita, port masca, dar tare ma tem pentru pui si as urmari simptome.
Aelita, mami, da' stiu ca ai facut o zana de fetita! Deosebita, sa-ti traiasca! Si tu esti asa ... cum sa zi?... diafana! Ai o frumusete aparte si o liniste, pari asa multumita, impacata! Sa cresteti mari, frumoaselor!

poze David Mihai

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Ruxandra, pe Matei l-ai alaptat? te intreb asa sa vad ca daca i-ai dat tot lapte praf cum s-a dezvoltat , cum a stat la capitolul imunitate?? Stii tu, framantari de mamica Milumil
Dianocica, tu sa fugi de pe aici, ca ma complexezi cu greutatea lui dmic, cum zici tu. Hai lasa-ma, 2 kg in 3 sapt???? sau vad eu aiurea? Asta e, unele "are" noroc! Sa fiti sanatosi!!! Ne punem bine cu voi, ca daca odata ne intalnim, nu se stie cum, stii tu, deal cu deal se intalnesc, d-apoi om cu om, sa nu ne luati la tranta, ca ar fi cam disproportionat raportul de forte!

poze David Mihai

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Kokorina, am apucat sa ma uit si eu la poze.. sint atat de frumosi bb-ii. Si pozele sint super.. vrem si noi
Iar tu, Aelita... ai o frumusete de fetitza.... o sa venim in petzit... cat de curand... i-am aratat pozele si lui Luca.. si a incetat sa planga...oare s-a si indragostit? El a pus ochii si pe Sophia de Kokorina.. si mai cautam si alte domnisoare.. ca e mare gagicar...
Abia acum am reusit sa-l adorm dupa atatea ore de nesomn.. dar mie nu imi este somn.... desi sint rupta de oboseala..
Mai stau pe net sa ma uit la cat mai multe poze cu bebeii vostri frumosi..
Pupici

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

roxanica, cel mai sigur simptom e febra..a avut aproape 39 grade..intre 37.6 si 38 se considera subfebrilitate, peste se considera febra si se dau antitermice..paracetamol sau algocalmin supoz..apoi somnolenta, tuse, mucisori, manca putin si foarte des..i-am pus un eff.supoz. la 6 ore, i-am curatat nasucul de cate ori era nevoie, i-am pus si picaturi cu apa de mare, siropel de tuse..si i-a trecut in 2 zile..

si eu m-am straduit sa nu-i transmit, dar inevitabilul s-a produs..
sper ca voi sa aveti mai mult noroc..

fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Yagmur

Neatza,
Donia, mai vreau bancuri.. poate ma inveselesc. Stiu ca voi fi certata, dar aseara am bocit vreo 3 minute, de imi cadeau lacrimele mari in capul lui Luca. A facut colici dupa fiecare masa de seara si noapte (si s-a trezit fix la 3 ore si noaptea). De dimineatza s-a constipat... iarasi....
Eu sint franta... chiar nu mai pot.. am dormit fix 2 ore si alea pe fuga. Acuma i-am pus termometru in fund.. dar tot screme si se chinuie.
O sa incerc si Debridat si Sab Simplex si nu mai stiu ce... desi, ma jurasem, ca nu ma voi panica si incepe sa-i dau tot ce exista pe lume impotriva colicilor.
Imi cer scuze ca imi vars frustarile aici, dar doar pe voi va am...
Sper sa imi revin mai incolo. Cred ca si faptul ca stau in casa ma omoara. In weekend voi iesi si eu din casa, ca voi avea ajutoare cu carat Luca si carucior. Nici sa mananc nu pot.. lipsa de activitate in aer liber ma omoara..
Revin, intr-o dispozitie mai vesela, sper
Pupici....

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca

Eu zic sa asa...:SA NU CUMVA SA NU INTRI A NE SPUI CIT DE FRUSTRATA ESTI SAU CIT DE TRSTA!!!Ca iti iei o mama de bataie...,m-am intristat cind am citit ca ai plins...,dar m-am amuzat cind ai spus cit timp ai plins...,ai fost tare..,"3 min",Sa nu cumva sa depasesti acest timp...,ba sa-l diminuezi treptat daca poti...,deci data viitoare ai voie sa plingi 2 min...,OK?Te pooop tare sa-ti mai dau putere si incredere in tine,stiu ca esti puternica...,dar pooopicii de la noi FAC MINUNI!!!

ps:Ai incercat feonul?Merita!

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)

Poze Crinuta luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Haideti ca iar m-am enervat cu nervii...Am scris un ditamai masajul si nu l-am trimis ca a-nceput Calin sa urle de foame, asa ca i-am dat sa manance si cand sa intru iar...ia mesajul de unde nu-i. . Intre timp intrase Ana sa se joace pe calculator si mi-a inchis pagina cu tot ce scrisesemOf, of, mai mai, asa ca ia-o de la-nceput, Roxano

Dolores, ma bucur ca sunteti amandoi bine, mi s-a facut pielea gainii cand spuneai de faza cu perfuziile
Bamboletta, stai linistita, cazutul parului e ceva normal, nu stiu ce reactie a organismului dupa nastere, va atinge apogeul cam la 3-4 luni dupa nastere, sa nu te sperii, va trece de la sine.
A_deju, dupa cum ti-au spus si fetele, sigur e diferenta de la cantare, nu te panica, daca bebe n-ar fi fost satul, poate ca nu plangea dupa 1-max 2 mese, dar dupa aceea tot urla de foame de trezea tot blocul
Yagmur mama, dar de ce nu iesi cu Luca afara la aer? Ia-l in brate si macar putin in fata blocului, va face bine la amandoi. Uite un ca sa nu mai plangi altadata.

Noi am fost ieri sa ne cantarim, am luat iarasi 1,5 kg si m-am mirat ca in ultimele 2 sapt a fost agitat, colicii, bata-i vina, la voi au inceput sa treca iar la noi de-abia au inceput. In lungime am luat 2 cm, dar m-a dat peste cap doctorita ca a zis-referitor la hernie -ca rareori trece de la sine, in general cu operatie. Doctorita de la urgente mi-a spus exact pe invers, acum pe cine sa cred? V-am spus ca i-am luat centura ombilicala, i-o pun mereu, sper sa treaca. Ah, am uitat, mi-a spus ca e posibil sa fi facut hernia si din cauza ca a luat in greutate destul de mult, oare asa o fi?
Deci la 2 luni si 1 zi avem 6 kg si 56 cm lung.
Nu mai stiu ce am scris si ce nu ca intre timp am facut iar pauza sa-l schimb pe Calin ca era plin de kk pana la gat, a murdarit si body, si costumas, si pe ma-sa
Asaaaa, va spuneam ca si al meu e agitat de vreo 2 sapt, cand nu doarme si nu mananca, urla si se strange, mai trage cate un partz, de-abia cand face kk se linisteste, iar noaptea doarme bine, de pe la 12 pana dimineata, cel devreme la 5, au fost dimineti cand s-a trezit la 7.
Mirona, tu ce faci, n-ai mai intrat de ceva timp sau mi se pare mie? Ce mai face Karinuta?
Fug sa ma uit la poze.

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by Catalina

BUna dimineata fetelor, am citit cum va confruntati voi cu toate alea, asa cum stiam si mai ziceam eu, sunteti campioane. Eu ma incurc la toate ...
Acuma sunt de tot incurcata cu mancatul. Nu stiu cat sa ii dau, daca pediatra a zis sa ii dau completare, nu stiu cat sa ii dau. Voi cum stabiliti?
Ea zicea sa ii dau completarea inainte de san dar dupa aia il mai ia sanul?
Am incercat cu cantaritul dar bebe se zbate asa tare ca nu stiu cat de eficienta este. Nu e cantar electronic ca ne-a zis ca nu e bun ala ca se deregleaza daca misca bebe. De parca asta nu.
De ieri am inceput sa il trezesc la 3 ore sa ii dau sa manance si mi se pare ca s-a zapacit de tot. Pana mananca de la san, pana mananca completarea, pana il schimb etc, se fac vreo 2 ore si ce fac, il las sa doarma o ora si il scol la masa urmatoare???

Acuma avem mucisori in nas. Si stranuta mult. Sper sa nu fi racit. I-am pus ser inainte de fiecare masa si i-am tras cu pompita (desi nu stiu cat de mult pot trage sa nu ii fac rau). Dar tot are si cred ca asta nu il prea lasa sa doarma (se agita in timpul noptii - sau cel putin mie asa mi se pare).

Mi se pare ca sunt asa de neindemanateca .... offf, sa il fereasca Dumnezeu pe copil de probleme ca cu ingalata de ma'sa ... Vai de el.

Orice sfaturi sunt bineinteles, binevenite.

Catalina, mami de Matei (31.12.2006)

Catalina, nu trezi copilul sa-i dai sa manance.. stie el mai bine cand ii este foame si se trezeste... daca il trezesti tu il bulversezi... in plus, el are nevoie de somnic sa creasca mare

despre completare nu stiu sa-ti zic, ca eu alaptez exclusiv la san

eu zic sa nu-i pui ser fiziologic in nasuc decat daca mucisorii sunt uscati... altfel nu e indicat , mai ales asa de des, pt ca se stie ca serul irita mucoasa

Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

am revenit... am pus si eu patru poze in album.

cele de la Craciun n-au fost facute cu bliz si-s intunecate rau, iar celelalte .. cu mobilul.

ca ne tot lalaim sa luam un aparat foto digital; avem unul clasic super-tare, semi-profesional, care face poze o minunatie si nu ma prea indur sa-l dau de-oparte, dar sa vedem.

Deci Kokorina, harbujii tai sunt minunati, nu mi s-au parut deloc mici, au falcutze si carnitza pe ei.
Iar tati, tati nu-si mai incape in piele de fericire! Felicitari! Sa va traiasca!

2 luni

Mergi la inceput