Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 24
bamboletta spune:
Kokorina- asta am vrut sa spun si eu ca am ochi de soacra da am vrut sa vad daca imi zici tu sotul zice ca o sa fiu o soacra mama mama vai de ginerele meu
Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
Poze Antonia-Gabriela
varsta Antonia
kokorina spune:
am pus pozici noi,cu noi....de la studio.....
cine ma lamureste si pe mine cum e cu pozele astea care le postam?de ce naiba,se duc si in ALL MY PHOTOS....dar si la profilul meu....daca le sterg din ALL.....se sterg si din profil.....ce e cu "yahuu" asta?ori ca am eu cap de guma si nu stiu cum sa fac acolo treaba buna.....cine ma ajuta?
poate tu BAMBO.........ca si asa bantui pe forum.....
pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
fatima spune:
buna, fetele..am terminat si noi cu agitatia botezului si acum speram sa spunem cat mai des prezent pe forum...a fost o cumintica..nu a plans deloc la botez, dar si preotul a fost finut...a bagat-o in apa foarte foarte incet, si doar pana la gat..in cap i-a turnat cu mana..
ce sa mai..are mami un ingeras de copil..cu exceptia catorva episoade cand se zbate la tzatzica din cauza partzurlicilor si dureaza masa pana la 1 ora (in mod normal dureaza cam 15-20 min), pana o linistesc, o pun pe umar si o bat usor la fundulet, ii cant usor la ureche, apoi o pun iar la san..in rest, suntem cuminti, dormim noaptea, ne trezim doar pentru papa, o data am dormit toata noaptea, de la 12 la 6..
noi de colici am scapat (fetelor, incercati si Colic baby, e un siropel 100% natural, mie mi s-a arut foarte bun..se da in criza, 5 ml diluat in ceai sau laptic..preferabil in ceai..eu fac asa la 150ml apa pun un pliculet babycalm, un pliculet ceai musetel, care o ajuta foarte mult la kaki, si cand avea colici, diluam 5ml siropel la 20-30 ml ceai caldut..se linistea instantaneu..)
toata ziulica gangurim si radem..cu o conditie..sa fie cineva in camera cu ea..nu vrea in brate, dar trebuie sa ne vada acolo, in apropierea ei..se plictisete singurica..asa ca o port dupa mine oriunde in scoica sau in carut..chiar si in baie cand fac dus..de dormit la fel..adoarme singurica, neleganata, dar trebuie sa fie cineva in camera cu ea..
la controlul de 2 luni -multumim din suflet de urari - a fost foarte bine, a luat inca 1 kg in greutate, acum are 5.5 kg..deci nici un motiv de ingrijorare ca n-am laptic suficient.. a avut si ea pe fetisora un inceput de dermatita..bubite din alea uscate, ca niste cojite..i-am dat cu crema elidel si i-au trecut in 2 zile..acum are obrajorii curati si buni de pupat..
iesim zilnic afara in port bebe, carutul il folosesc in casa, e greu si pana pune tati lacat la camera de la parterul blocului speciala pentru biciclete si carucioare, nu pot sa-l cobor pe scari..
imi place ca e foarte prietenoasa..zambeste si rade la toata lumea care vorbeste cu ea..ma surprinde pentru ca nu am facut nimic in sensul asta, adica nu am primit foarte multe vizite si nici noi nu am fost in prea multe de cand s-a nascut..mai mult singurica cu noi a stat..
incerc sa pun poze de la botez..
fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h
bamboletta spune:
Kokorina-asa apar pozele si albumul ALL foto dar daca sunt pe private pozele nu se vad stai linistita cel putin asa cred
super super super pozele
nici nu am cuvinte ma duc sa ma mai uit
Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
Poze Antonia-Gabriela
varsta Antonia
adinazot spune:
RUXANDRA la noi biberon plin inseamna 135 ml de 6 ori pe zi.am incercat si sa i dau 5 mese pe zi a catge 170 dar nu merge ,ca nu suge decat tot pana la 130 deci continui cu ACEASTA CANTITATE LA 6 mese pe zi.Dar colicile astea ,bata-le vina,nu ne dau pace sa mancam ca lumea.Asa si a mea fetita,suge cat suge ,pe urma o tin sa ragaie dar nu intotdeauna mai ia biberonul inapoi,si papa putin.Azi de ex a supt 590.Nu-i asa rau,dar se poate si mai bine.
FATIMA,felicitari,ce copil cuminte si vesel ai!!!!ce bine ca ati scapat de colici,si eu vreau....
Fetelor,va doresc o noapte cat se poate de buna,fara dureri si miorlaieli!!!
Adina si Alessia Maria
poze
Alessia Mariahttp://new.photos.yahoo.com/adinadorin/album/576460762333504226
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adinazotinca/album?.dir=/b4f0re2&urlhint=actn,del%3as,2%3af,0
dandusa spune:
DONIA,
mersi de bancuri,eu ma prapadesc de ris cind aud vreo poanta sau ma uit la tv la camera de ris...,imi place sa rid si cind ma apuca...,greu ma mai opresc ....Primul super tare...,dar al doilea nu l-am inteles...,scuze..
BAMBO,
si mie imi cade parulll,foarte tare...,eu chiar m-am speriat la un moment dat...,credeam ca am sa chelesc...,dar acum parca nu-mi mai cade chiar asa rau...,dupa ce ca n-am cine stie ce podoaba capilara...,imi mai si cade...,am sa ma tund scurt...,imi fac o freza de roacaritza
Am vazut pozele dragutele....,super toate...
MADALUTA,
sa va traiasca bb ,sa cresca mare,grasunelul tau frumos.Noi sa stii ca le-am luat la nasi si copiilor lor...,cite un halat de baie misto...Noi vom face un botez foarte mic...,acasa numai cu nasii,noi si parintii nostrii si conteza si asta din cite stiu eu...Daca faci botez mare,cheltuie si ei mai multi bani...si atunci trebuie sa le luati si voi ceva mai frumos...,daca faci botez mic...cheltuie mai putin si le luati o atentie...,ceva...Daca nasul este preot,parerea mea ,sa nu luati o icoana ,chiar daca este din argint...,are el sigur o groaza...,dar le puteti lua o mie si una de chestii...de la seturi de farfurii,pahare deosebite,lenjerii de pat ,seturi de baie ,tablouri,aparatura de bucatarie...oricum ceva de casa,ca de imbracat....este mai greu sa le potrivesti...
AELITA,
asa mama ,asa fata...,sinteti frumoase amindoua..,si grasuta este numai una...,ghici cine?!?Sofia,cea draguta...!!!,sa va traiasca ,sa cresca mare.
KOKORINA,
am intrat sa-ti admir frumusetile si sa te cert pentru ca ii tot faci mici...,chiar m-am suparat...,ce-ai cu copii ,saracutii de ei?!?Arata ,super amindoi...si nu sint mici deloc...tu cred ca ai vazut pozele noastre cu bbei ,care sint luati de aproape cu ap foto si deci arata mai grasuti...,tu nu prea ai poze cu ei asa de aproape..,ia fa si tu un set si treci sa comparam...,daca sint la fel..,intorci curu' sa te bat???Ia ,zi...,te tine?Hai ...,treci...,stiu sigur ca am sa cistig...
DONIA,
fetita semana leita cu tine...,trebuie sa fii tare mindra...si bb Cristi este un scumpic...,sa va traiasca ,sa cresca mari amindoi.
CATALINA
eu i-am dat suzi acum doua saptamini pentru prima data si de atunci ...,daca a tinut-o in gurita legate,cam tre-patru ore...Nu-i prea place...si nici nu insist...,la fel si cu biberonul...,ceaiul i-l dau eu cu seringa sau apas eu pe tetina biberonului...,altfel...,nu vrea...
Nu mai stiu cine zice de lohii...,pe mine m-au tinut foarte mult ,aproape 8 saptamini si stiu ca nu este rau...,din contra se curata totul cum trebuie...Acum dupa contact sexual,mai curge putin maroniu,dar in cantitate foarte mica....
MIRONA,cum mai este burtica de Kara?Hai ca trebuie sa se termine si la voi curind...,sau Kara doarme dusa...si voi va alegati prin casa?!?
RALUCA,
ne-ai promis ca mai intrii,zi-ne ceva despre voi...,cit de putin...,sinteti bine?Va poopam
ALEX,
daca vrei sa dai foc la cabinet...,da-mi si mie un bip ,sa vin ,sa te ajut...
FATIMA,
ne este dor de voi...,cred ca voi inca mai petreceti Sf. Ion...,va poopam
DIANOCICA,
bine ca aveti net...,si nu mi-ai zis...,voi forumiti,burtica pe burtica?
Fetelor,dati-mi un sut in fud si trimiteti-ma la culcare...,ca dupa mine..,stau pina miine si va scriu...,asa m-a luat un chef de povestit...,vreti sa aflati ceva de la mine...,acum este momentul...,profitati...
Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
Poze Crinuta luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa
Donia spune:
dandusa, multumesc de aprecieri, m-am uitat si eu la pozele Crinutei si mi se pare ca si ea seamana cu tine. Asa e? Are niste ochi frumosi! Si e o delicata si frumoasa, sa-ti traiasca!
aelita, ti-am vazut-o si eu pe Sofia, ce frumusica e! Bravo, mamico, ai facut treaba buna! Si ce faina e cu hainutele tricotate de tine, numai buna de reclama...
In poza 19 o tii exact cum m-a invatat pe mine asistenta sa-l tin pe Cristi pentru a-l ajuta sa ragaie - aviz amatoarelor!
kokorina!!! Ce frumoase sunt pozele facute la fotograf! Doamne, mi-au dat lacrimile! Si fotograful e meserias, dar a avut si cu ce lucra, ca gemenii sunt niste minuni!
Fetelor, logati-va neaparat sa vedeti pozele. Cumnata le-a vazut?
Mai stie cineva de Cleomoni? Oare cand se intoarce din Germania?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Yagmur spune:
Neatza,
Donia, mai vreau bancuri.. poate ma inveselesc. Stiu ca voi fi certata, dar aseara am bocit vreo 3 minute, de imi cadeau lacrimele mari in capul lui Luca. A facut colici dupa fiecare masa de seara si noapte (si s-a trezit fix la 3 ore si noaptea). De dimineatza s-a constipat... iarasi....
Eu sint franta... chiar nu mai pot.. am dormit fix 2 ore si alea pe fuga. Acuma i-am pus termometru in fund.. dar tot screme si se chinuie.
O sa incerc si Debridat si Sab Simplex si nu mai stiu ce... desi, ma jurasem, ca nu ma voi panica si incepe sa-i dau tot ce exista pe lume impotriva colicilor.
Imi cer scuze ca imi vars frustarile aici, dar doar pe voi va am...
Sper sa imi revin mai incolo. Cred ca si faptul ca stau in casa ma omoara. In weekend voi iesi si eu din casa, ca voi avea ajutoare cu carat Luca si carucior. Nici sa mananc nu pot.. lipsa de activitate in aer liber ma omoara..
Revin, intr-o dispozitie mai vesela, sper
Pupici....
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
Catalina spune:
BUna dimineata fetelor, am citit cum va confruntati voi cu toate alea, asa cum stiam si mai ziceam eu, sunteti campioane. Eu ma incurc la toate ...
Acuma sunt de tot incurcata cu mancatul. Nu stiu cat sa ii dau, daca pediatra a zis sa ii dau completare, nu stiu cat sa ii dau. Voi cum stabiliti?
Ea zicea sa ii dau completarea inainte de san dar dupa aia il mai ia sanul?
Am incercat cu cantaritul dar bebe se zbate asa tare ca nu stiu cat de eficienta este. Nu e cantar electronic ca ne-a zis ca nu e bun ala ca se deregleaza daca misca bebe. De parca asta nu.
De ieri am inceput sa il trezesc la 3 ore sa ii dau sa manance si mi se pare ca s-a zapacit de tot. Pana mananca de la san, pana mananca completarea, pana il schimb etc, se fac vreo 2 ore si ce fac, il las sa doarma o ora si il scol la masa urmatoare???
Acuma avem mucisori in nas. Si stranuta mult. Sper sa nu fi racit. I-am pus ser inainte de fiecare masa si i-am tras cu pompita (desi nu stiu cat de mult pot trage sa nu ii fac rau). Dar tot are si cred ca asta nu il prea lasa sa doarma (se agita in timpul noptii - sau cel putin mie asa mi se pare).
Mi se pare ca sunt asa de neindemanateca .... offf, sa il fereasca Dumnezeu pe copil de probleme ca cu ingalata de ma'sa ... Vai de el.
Orice sfaturi sunt bineinteles, binevenite.
Catalina, mami de Matei (31.12.2006)
mayaione spune:
Catalina eu zic sa-i dai mai intai san si, daca nu se satura, completare. Cu stranutatul e normal, si a mea stranuta destul de des, nu cred ca e racita. In general la raceala ragusesc, fac febra, rosu in gat, nu au pofta de papa. Cu mucisorii nu chinui prea mult pe bebe, scoate-i doar de 2 ori pe zi si o sa-i treaca de la sine.
Kokorina sunt super super pozele, si fotomodelele. Ce as fi vrut si eu gemeni, chiar daca e mai greu, dar scapam din prima cu doi, nu ma mai alerga tati peste doi ani.
www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii