Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

RAPORTAM:
a 3-a ZI FARA COLICI!!!
Sper sa ne tina....

Azi ,iar ne-am plimbarit...,pe la bunici si inapoi acasa...,am ratat o intilnire cu Eric,bb de A-DEJU...,dar ,data viitoare sper sa ne vedem...
RUXANDRA,BAMBO,

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)

Poze Crinuta luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory32 spune:

bamboletta, dandusa le-ai facut vaccinul de 2 luni la bb? si daca inca nu, pe care l-ati ales? eu am vb cu pediatra si imi face comanda de infanrix hexa, mi-a spus si ea ca este foarte bun si ca nu are reactii adverse mai deloc, sper asa sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Sa vedeti ce smechera e Antonia am pus-o in patut la nani cu suzeta in gura am mai stat pe langa ea ca se tot foia intr-un final a adormit cu suzeta tot in gurita ma duc pana la bucatarie si cand vin inapoi era cu tot degetul in gurita il sugea de zor prin somn a asteptat sa plec eu smechera
la voi tot asa sug si degetul si suzeta?

Azi nu i-am mai dat debridat si a fost cam agitata si spre seara mi-a cam plans un pic deci nu am scapat de colici cum credeam eu

Lory32-inca nu am facut vaccinul pe 23 ian il facem ,am ales "infanrix hexa" si mie tot pediatra imi face comanda

Vroiam sa va mai spun ceva da am uitat oare cand imi voi reveni la normal cu memoria? sau nu-mi voi reveni? tot am lapsusuri si ma balbai of ce ma enervez ca sotul rade de mine zice ca Antonia mi-a luat si memoria

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
Poze Antonia-Gabriela
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Va multumesc de primire,fetelor! mI-a fost tare dor de voi!

Va doresc si voua bebei cumintei ,mancaciosi ,sa creasca mari si frumosi si sanatosi !!!

alexandraaa,vreau cadoul ca am fost cuminteeee.

bamboletta,LA MULTI ANI !!!!
KOKORINA,off..saracuta,cu doi singura inc asa,amandoi se ..alea alea,amandoi vor sa manace...vai de tine,super mami! eu abia fac fatza la unul,nu stiu tu cum faci.
eu si cu atzele-n cur..pardon ca le scosei ieri,si de-asta stau acu pe scaun sa va pot povesti una alta..

AM RAMAS MASCA!! acum am ajuns la mesajul lui DOLORES !!! CUM ASA? CE S-A INTAMPLAT CU DAVID?????mesajul este de ieri...
vad ca sunt deja acasa!! sa dea domnul sa fie totul bine!!!
nu mai plange,iubita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Aelita-mersi ce face bebelina ta? e cuminte?papa de la san? pozele unde sunt? de cand tot astept sa o vad

Din cate am inteles Davidutu a patit asta de la niste picaturi pt tuse date de pediatru asa merita unii medici

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
Poze Antonia-Gabriela
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

desiree, e prima data cand aud de fierberea laptelui de la san!
Mai, mi se pare cam ciudat, eu as consulta si un alt medic pediatru, cu siguranta, inainte sa-mi fierb laptele.
Si daca doctorita crede ca icterul e atat de grav nu ti-a recomandat fototerapie in loc de a-ti fierbe laptele? Nu inteleg deloc la ce ajuta fierberea laptelui de san!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory32 spune:

Aelita, bine ai revenit! ne lipseau comentariile in stilul tau caracteristic, mie chiar imi era dor de tine, ma obisnuisem inainte sa nasti sa fim noctambule amandoua...ce face printesa? papa titzi? tu sper ca esti bine, acum daca stai si pe scaunasteptam vesti si povesti...

Mergi la inceput

LORY,
eu am sa-l fac pe ce de stat.Am auzit o mie si una de pareri...si nu este chiar asa de rau...la unii bebei nu s-au semnalat nici febra nici agitatie...,depinde de copil...Eu am intrat si la mamicile de IULIE-AUGUST si la cele de SEPT-OCT si le-am intrebat,pentru ca nu stiam incotro sa o iau...,stiind si situatia noastra financiara...,as fi facut rost de bani cumva daca era asa groaznic acela sau consecintele de dupa...,dar am sa-l fac pe el de stat.

Poze Dandusa

Mergi la inceput

DESIREE,
imi pare rau pentru vestile proaste de la doctor,dar sint sigura ca totul va fi bine,ai sa vezi!Pooopici pentru voi doi,pentru ca aveti nevoie.
Si eu am ramas cu ceva burtica ,dar nu mare...In blugii mei preferati ,am intrat la doua saptamini de la nastere si de atunci imi vin la fel...,nu am mai slabit deloc...Imi vin toate lucrurile ,mai putin o pereche de raiati pe care ii iubeam...,au talia foarte joasa si bazinul meu este mai lat acum...,asa va ramine oare?Macar sa stiu sa-i dau cuiva,ca sint super...
DONIA,
sa stii ca si eu am senzatia ca imi umbla ceva prin burtica...,ce-o fi oare?Si acum se contracta uterul?Am avut senzatia ca este un sut de bebelus...,pe bune...si asta acum...,adica la mai mult de doua luni de la nastere...

Poze Dandusa

Mergi la inceput

IULY,
a mea bebelina are cam acest program:
Se trezeste mai mereu la 7 sau 8...,are chef de joaca ,de vorba...,stam asa pina pe la 10,apoi papam si dormim pina pe la 12 sau 13...,se trezeste ...,iesim afara...,uneori doarme ,alteori nu...(afara),apoi venim acasa papam si daca doarme se trezeste cum ajungem in casa...,daca nu doarme ...sta treza...,adoarme iar pe la 17-18 ,si doarmeee pina cind o trezesc eu sa facem baita...,daca nu doarme...,este o miriita si jumatate si la baita ,cade rupta...si asta nu prea este bine,ca nu adoarme repede ,daca este obosita...,ma chinui cu ea...
Aseara de ex., a dormit sase ore legate ,a fost pentru prima data cind doarme asa mult...,cind auzeam de alti bebei...,ma minunam...,acum am trait si eu acest minunat sentiment...
De trei zile am inceput sa-i fac baita in fiecare seara,pina acum facem la doua zile...si in felul asta vreau sa ii organizez un pic programul...,astfel incit sa ajungem si noi la citeva ore bune de somn noaptea.Inainte mi se trezea doar o data,deci nu ma pling,dar poate reusim sa nu ne mai trezim ca de acum sintem mari,nu?
Cum te descurci cu doua printese?

Poze Dandusa

Mergi la inceput