Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 16
panaa spune:
DOLORES, DAVIDUTZU BINE ATI VENIT ACASA!!!
Curaj mami, cu incredere si rabdare trece totul....este mai greu, dar TRECE!!! Iti spune o mami care are o fetita care vomita mai tot timpul si destul de violent (si pe nas - de i se infunda ambele nari - cu lapte branzit de nu mai poate respira fata - si pe gura in jet puternic) si de des si care ingrozita numai de ideea ca tre'sa ne internam vreo 5 zile pt a depista cauza a preferat sa se inarmeze cu rabdare si sa ......"treaca marea". Uite pt o mamica incercata dar CURAJOASA, LUPTATOARE SI NEINFRICATA!!!
DIANOCICA pe unde esti? te-a acaparat bebitza de tot? hai in fata ca ne este dor de tine, de voi!!! apropo, ti-am urmat sfatul cu pusul la ragait atunci cand bebe este nervos la san......FUNCTIONEAZA!!!! ragaie imediat si apoi......LINISTE....papa in voie, linistita..... thnx!!!
RUXANDRA_SB pt floricica!!!
BAMBOLETTA cu intarziere....dar NICIODATA NU ESTE PREA TARZIU....[PUP]
AELITA asteptam poze!!!
pentru toate mamicile si toti bebeii!!!
..........wow, ce pupacioasa sunt, eee asta ca am dormit astazi impreuna cu papusica mea de la 9.30 la 13.10......destul, nu?! gata ca m-am intins...
Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela
panaa spune:
DANUTZ, DESIREE, fetele care iesiti la plimbare prin IOR , pe la ce ora ajungeti in parc, pe unde va plimbati? noi am fost azi pe la 15.20 si am vazut un grup de vreo 4 mamici cu carucioarele de rigoare....chiar m-am intrebat daca sunteti voi.........
Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela
luly spune:
Dandusa mersi mult pt raspuns . Isabela e destul de agitata ziua, azi de exemplu a trebuit sa stau aproape tot timpul cu ea in brate, cum adormea si o puneam in patut se trezea dupa aprox. 2 minute si incepea "concertul". Are gaze la burtica si e si putin deranjata, dar vad ca nici debridatul nu o ajuta prea mult. Mie mila de ea dar nu stiu ce sa-i mai fac. Nici afara nu am stat azi prea mult pt ca a apucat-o plansul si nu se mai potolea. Noroc ca e mama la noi si are ea grija de Di si ma mai ajuta si la treburile casei. Am ramas in urma cu facutul mancarii, cu curatenia in casa,am rufe necalcate etc, dar in principiu ne descurcam (inca). Eu ii fac baie zilnic Isabelei pe la ora 21 si dupa adoarme in relativ repede (depinde de cat a dormit peste zi).
In legatura cu "silueta", mi-am revenit relativ bine dupa aceasta nastere , dar problema e ca eu nu-mi revenisem dupa prima. Inca mai am burtica si sper sa mai scada. Toata lumea ma "incurajeaza" insa ca avand 2 copii o sa slabesc vreau nu vreau. Azi chiar imi spunea o vecina ca am slabit f. mult la fatza. Normal, m-am ascutit la fatza ca lupta de clasa din cauza oboselii si a faptului ca mananc cand apuc.
Am pus si eu cateva poze (sunt mai vechi ca nu am mai apucat sa descarc)
poze
Luly de Isabela (03.12.2006) si Diana (04.12.2003)
Donia spune:
quote:
Originally posted by dandusa
DONIA,
sa stii ca si eu am senzatia ca imi umbla ceva prin burtica...,ce-o fi oare?Si acum se contracta uterul?Am avut senzatia ca este un sut de bebelus...,pe bune...si asta acum...,adica la mai mult de doua luni de la nastere...
Dandusa, ori sunt gaze, ori vreun muschi care isi face de cap.
Ceea ce am simtit eu sigur nu erau gaze, ci probabil vreun muschi abdominal. Stii senzatia aia ca ti se zbate un muschi? Cam asa ceva am simtit si eu, doar ca e prima oara cand simt asa ceva in zona aia, de aia a fost ciudat. Dar si mai ciudat a fost ca am intins repede mana sa mangai burta, ca si cum bebe era inca inauntru...
Yagmur, poate isi strange Luca banii de alocatie ca sa te trimita la cursuri de canto...
Ba nu, sigur vocea mamei suna ingereste pentru el!
Apropo de alocatie, gasisem niste poante pe forum, despre faptul ca te relaxezi din ce in ce mai tare pe masura ce ai tot mai multi copii. Iar un exemplu era urmatorul: ce fac parintii cand copilul a inghitit o moneda.
- la primul copil: fugi la spital cu copilul si insisti sa i se faca o radiografie
- la al doilea copil: urmaresti sa descoperi moneda in caca, sa te asiguri ca o elimina
- la al treilea copil: ti-o recuperezi din alocatia copilului
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
doradora spune:
desiree bebelina mea nu a avut probleme cu icterul, dar ea are rh-ul negativ, ca si mine, deci noi suntem compatibile.
donia mi-a placut treaba cu moneda
chris + alexandra 07.12.2006
bebe alexandra
doradora spune:
a fost cineva dintre voi ieri in cismigiu? era o mamica cu carucior care prea se uita la mine...m-am uitat si eu la ea, nu am recunoscut-o, si parca nu pot sa intreb chiar pe toata lumea daca e forumista de-a mea.
bebe alexandra
doradora spune:
i-am scos caciulita lui bebe si e ciufulita, zici ca e un pui de maimuta de pe animal planet...
bebe alexandra
dolores spune:
multumesc pt mesaje si tel.
lavinia te rog sa nu te simti vinovata
traiesc un cosmar...tot timpul am zis ca viata mea nu are rost fara david..el e sufletul meu.nu as avea de ce sa traiesc fara el.imi cer scuze....nu am puterea sa va povestesc,inca. nimic pe lumea asta nu e mai dureros decat sa-ti vezi copilul mult dorit,facut cu tratament si obtinut prin IA,legat la aparate,cu perfuzia in manutza mica,dependent de tine,uitandu-se in ochii tai si zambind nevinovat.e dureros.......e sfasietor.numaram secundele,mi-am derulat filmul celor 9 luni si venirea pe lume a lui...sunt terminata.nu-mi pot reveni...
dolores si David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
asiza spune:
Desiree, eu si bb suntem compatibili, nu a fost nevoie nici de vaccin dupa nastere...
DAR...mi se pare aberant ce ti-a spus pediatra...spun asta deoarece sora mea are un bb acum de 9 luni, cu incompatibilitate de RH (ea negativ, bb pozitiv)...dupa nastere bb a avut o forma usoara de icter, iar cu alaptatul nu e absolut nicio problema...alapteaza si azi...asadar, eu zic ca solutia ar fi fototerapia...du-te inapoi la maternitatea unde ai nascut si cere parerea neonatologului...in niciun caz sa nu-ti fierbi laptele...pupici...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Varsta Denis
Florentina G spune:
Neata'!
Prima noapte fara colici!!!
Iar ieri nu a mai vomitat, decat o singura data cand de fapt a dat aerul afara cu tot cu laptic.
Doamne, ce bine ar fi sa scapam de problema asta! Ma gandesc numai ce greu o sa-mi fie cand o sa iesim la plimbare sau o sa mergem in vizita... pe langa faptul ca trebuie sa ma car cu schimburi de haine pentru amandoi ma mai fac si de kko cu mizeria lasata in urma. Chiar ma gandeam ce as fi facut daca aveam covor si nu parchet in dormitor?! Va dati seama cat as fi spalat la el? Si asa imi este greu sa curat, iar cand sunt singura e si mai greu!
Panaa, voua ce v-a spus pediatrul despre asta? Se pare ca la voi e si mai rau, dar sa avem incredere ca vom trece si peste asta. Am inteles ca in cel mai rau caz se vindeca in momentul cand incepem diversificarea.. noi mai avem cale lunga pana acolo!
Dolores, mi se sfasie sufletul cand ma gandesc cat de greu ti-a fost. Acum incearca sa treci peste asta, gandeste-te numai la lucruri frumoase si nu mai fi trista. Bine ca ati trecut peste ce a fost mai greu. Davidutzul e puternic si trebuie sa fi si tu la fel, mai ales ca acum tu ii dai toata fortza de care are nevoie!
Poate cand te linistesti ne spui si noua ce s-a intamplat, macar sa stim de ce sa ne ferim! Te pup mult! Ai grija de tine!
Chris, s-a trezit maimutica ta? Si Patrick doarme dus ziua si nu stiu cum sa fac sa-l mai trezesc din cand in cand... ce bine ar fi daca ar avea somnul asa de greu si noaptea! Vorbim !
Tina, mami de Patrick si Maya