Mai multe detalii la produse
Raspunsuri - Pagina 3
Buburuza-shop spune:
quote:
Originally posted by nushulica
deci vreau sa o comand si sa imi ziceti cum procedez cu coletul ...merg eu sa-l ridic de la posta??acolo platesc?sau cum
multumesc frumos pentru tot
INGRID
Cu multa placere. Si cu drag. Despre comanada, simplu: apesi pe butonul "Adauga" - ala mic, de sub pret... ooof! ca n-am avut timp sa schimb butonelul cu altul mai mare si mai frumos :)) si apoi finalizezi comanda (bineinteles, trebuie sa ai sau sa-ti creezi un cont in magazin). Daca intampini dificultati, poti suna pentru o mana de ajutor la numarul de telefon pe care-l gasesti in pagina de www.buburuza.com/Scripts/contactUs.asp" target="_blank">Contact Despre ce si cum e cu livrarea si cu plata, gasesti informatiile aici.
Multumesc, si te asteptam.
clyo spune:
quote:
Originally posted by Buburuza-shop
clyo
www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=418" target="_blank">Masuta de picnic este momentan* disponibila in exact culorile din poza de pe site.
_
* - am scris momentan disponibila pentru ca stocurile "se misca" tot timpul.
Cu drag de copii,
Buburuza
multumesc mult pentru raspuns
Buburuza-shop spune:
Noi va multumim. Tuturor. Celor care ne puneti intrebari, celor care ne criticati, celor care ne cereti informatii... si, desigur, celor care alegeti magazinul Buburuza
clyo spune:
eu nu pot finaliza comanda; mesajul primit este:
Cosul tau de cumparaturi este gol!
gresesc eu undeva?
multumesc
Buburuza-shop spune:
clyo
Nu cred ca gresesti... dar asta-i internetul, mai da erori. Mai incearca sa faci comanda fiind deja logata si daca nu merge nici asa, suna si colega mea o sa te ajute cumva.
Pffffff... cred ca o sa modificam cat de curand procedura de comanda; s-o mai simplificam nitel.
Multumesc.
nushulica spune:
la mine a mers foarte bine si mi s-a parut chiar simplu...si multumesc pentru promptitudine!am primit si telefon si am stabilit tot!
INGRID
Buburuza-shop spune:
clyo, nu te mai supara pentru asta, te rog. Ia ma bine o
si suna la 031.104.73.03 si fa comanda telefonic. Si gata.
Dupa atata necaz, o sa ai o surpriza placuta.
Edit: da, am primit comanda. Multumesc ca ai continuat sa incerci, sper sa-ti placa surpriza.
clyo spune:
multumesc mult pentru tot, stii la ce ma refer
ufff, de-abia astept sa-mi vad galusca stand la masa....