Transportul costa?
Pina la urma transportul costa ?
Nu prea am reusit sa citesc nicaieri despre cheltuieli legate de transport.
Merci.
Raspunsuri
Buburuza-shop spune:
Exact la asta lucram acum. Pana cand toate informatiile despre modalitatile de livrare si plata vor fi publicate in versiunea finala pe site-ul www.buburuza.com vi le "povestesc" aici, pe scurt:
1. In Bucuresti:
2. Livrarea prin Posta Romana (numai in afara Bucurestiului)
Varianta 2A. Livrarea prin POSTA / plata RAMBURS:
Varianta 2B. Livrarea prin POSTA / plata IN AVANS:
- Pentru comenzile a caror valoare depaseste 400 RON (4.000.000 lei vechi) si a caror plata se efectueaza in avans, livrarea prin Posta este GRATUITA in toata tara (taxele vor fi suportate de catre Buburuza) - pentru a beneficia de aceasta oferta, trebuie sa-mi trimiteti prin PM numarul comenzii dvs.
3. Livrarea prin curierat rapid - FAN CURIER (numai in afara Bucurestiului)
Varianta 3A. Livrarea prin CURIER / plata RAMBURS:
Varianta 3B. Livrarea prin CURIER / plata IN AVANS:
- Pentru comenzile a caror valoare depaseste 600 RON (6.000.000 lei vechi) si a caror plata se efectueaza in avans, livrarea prin Curier este GRATUITA in toata tara (taxele vor fi suportate de catre Buburuza) - pentru a beneficia de aceasta oferta, trebuie sa-mi trimiteti prin PM numarul comenzii dvs.
Buburuza-shop spune:
TOT IMPORTANT: Chiar in aceste momente (pe bune!) se lucreaza la site pentru a corecta unele erori legate de alegerea modalitatilor de plata si de transport.
Imi cer iertare daca pe comanda, apar bazaconii in legatura cu taxele... ele sunt exact asa cum v-am explicat mai sus.
Pana la eliminarea erorilor (si/sau schingiuirea IT-ului), precizati telefonic operatorului Buburuza care va va suna pentru validarea comenzilor, ce procedura de livrare/transport alegeti si vi se vor da toate informatiile necesare.
catrinik spune:
Ei... tocmai din cauza acestor erori tin sa va spun ca am anulat azi o comanda, pt ca apareau in plus vreo 200.000 lei....
Buburuza-shop spune:
Uuuuf! Imi pare tare-tare rau ca nu am avut timp sa postez mai repede aceste informatii. Si-mi pare rau ca (de data asta) ati decis sa anulati comanda - va asteptam cu drag data viitoare :).
Buburuza-shop spune:
quote:Of-of, si iar of!
Originally posted by Georgeasca
Pai da.. si eu ma ofitc de mor.. ca a tb sa cumpar din alta parte unde e mai scump.
Voi pastra in baza de date comenzile dvs. 1586/1588 si, diferenta de pret o vom scadea din prima comanda pe care (speram) ca o veti face in urmatoarele 3 luni la Buburuza. Trebuie doar sa pastrati factura "din alta parte unde e mai scump"
catrinik spune:
Hai ca pina la urma am reusit sa anulez comanda de pe alt site si am facut-o la voi...
Buburuza-shop spune:
Va multumim frumos si speram ca veti fi multumita ca ati ales pana la urma Buburuza. Si va mai asteptam, cu drag.
Guguluff spune:
Din cate am citit la acest subiect nu exista taxe postale pt Bucuresti, chiar daca atunci cand plasez comanda imi arata 10 ron in plus. In baza acestui lucru plasez comanda sperand ca transportul este totusi, gratuit. Poate remediati problema pentru ca nu este prea placut si si eu as fi renuntat dar nu gasesc produsul in alta parte.
Aaa, si poate se pot scrie gramajele si mililitri la produsele cosmetice.
ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta
Buburuza-shop spune:
Ooooof!!! ma ucide tehnica asta! Reparam intr-o parte, da erori in alta parte. Tocmai e aceea ne-am hotarat sa simplificam procedura de comanda. Se lucreaza la ea.