Mai multe detalii la produse

Mai multe detalii la produse | Autor: catrinik

Link direct la acest mesaj

Nu se pot da mai multe detalii in dreptul produselor?
Am vrut sa ma uit dupa un termometru.. dar zau daca avea vreo descriere produsul respectiv.
De asemenea m-am mai uitat si la niste jucarii.. dar inutil pt ca habar nu am ce fac si pt ce virsta sint.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza-shop spune:

Din pacate, singurele informatii "oficiale" pe care le putem publica pe site sunt cele pe care le primim de la producator/importator. Tocmai de aceea, in pagina de detalii a fiecarui produs exista un link pentru a cere mai multe informatii prin e-mail.
In ceea ce priveste varsta pentru care sunt recomandate jucariile, este chiar una dintre chestiile pe care intentionam sa le introducem in modalitatea de cautare avansata. Spre norocul nostru, intuitia parintilor in alegerea jucariei potrivite pentru fiecare copil, ne este de mare ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Merci pt raspuns.

Da, dar asta cred ca e in dezavantajul vostru.
In felul acesta eu am ales un termometru de pe alt site. Ca pe mail... pina completezi.. pina primesti raspuns....

Iar pt jucarii eu am nevoie sa aleg ceva pt un alt copil de vreo 3 ani si nu ma pricep de loc ce jucarii le-ar place lor acum. O descriere ar fi fost foarte buna.

Mergi la inceput

Sigur ca ideal ar fi ca in dreptul fiecarui produs sa putem oferi cat mai multe informatii - si, in timp, pe masura ce vom reusi sa le obtinem, le vom introduce. Multumim pentru observatie.

Postarea ta mi-a "ridicat mingea la fileu" si, inca o data, iti multumesc. Chiar asa... ce ma fac eu, mama de baiat, atunci cand sunt in situatia sa cumpar ceva pentru o fetita? Pfuuuuu! Sau, ce ma fac atunci cand trebuie sa fac un dar unui copil mai mare decat este pustiul meu si nu am "experimentat" inca respectiva varsta. E dificil, asa-i? Despre cat de greu imi era sa cumpar cadouri pentru copii pe vremea cand nu eram mama... ce sa mai zic! Cea mai sigura sursa de informatii o gasesc chiar la parintii copilului pe care urmeaza sa-l cadorisim; intreb cam ce-i place copilului, ce-l pasioneaza, ce-si doreste... si apoi adaptez informatiile la bugetul planificat pentru cadou.
De nenumarate ori am vazut pe forumul DC discutii pe tema asta. Ma gandesc ca ar fi util sa deschid un subiect gen "Bursa ideilor de cadouri" unde sa putem schimba intre noi idei si informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Merci inca odata pt raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Georgeasca are dreptate. Unele produse nu au absolut nici o descriere si sunt produse scumpe de peste 10 mil. Cum va asteptati sa le vindeti daca nu le promovati deloc. Este pacat pt ca la multe produse aveti preturi foarte bune chiar si unde nu aveti promotii. Spre exemplu la produsele Cam aveti preturi la fel de bune ca alt site care are discount la aceasta firma. Macar copiati descrierea produselor de pe alte site-uri de profil.

ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

da, chiar asa.
uite, de exemplu, pe mine ma intereseaza achizitionarea acestei mese
http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=418

am trimis un mail prin care ceream mai multe detalii (dimensiuni, culori disponibile) dar nu am primit raspuns.

ce sa fac acum?

chiar mi-a placut rau masa si cred ca fetita mea ar fi foarte incantata de ea.

multumesc

Mergi la inceput

Draga Guguluff,

Nici nu am negat; Georgeasca chiar are dreptate. Si nu doar ea...
Asa cum am mai scris, incet-incet vom introduce si noi informatii la cat mai multe dintre produse. Sigur, n-ar fi mare chestie sa le copiem pur si simplu de la magazinele concurente. Insa cand stiu cat dureaza pana se aduna informatiile si se introduc pe site, ma gandesc ca ar fi o lipsa de respect pentru munca celorlalti. Recunosc, ne mai "inspiram" si noi de pe celelalte site-uri, ca doar asta-i comertu' :)), dar sa luam chiar totul de-a gata si fara acordul detinatorilor de copyright asupra informatiilor respective, este nu numai imoral dar si cam... ilegal.
Insa, daca va plac informatiile de la ei si preturile de la noi, va asteptam!

Mergi la inceput

ok, am inteles?

eu ce ar trebui sa fac in cazul asta?

sa-mi iau gandul de la masa sau s-o comand asa, doar pe baza unei poze, fara alte detalii?
daca nu-mi incape in locul respectiv?

Mergi la inceput

Draga Clyo,

Asta este unul dintre produsele pentru care se gasesc chiar greu-greu informatiile. Pe site-urile romanesti nu sunt prea multe date. Ok, ar fi astea:

quote:
Design-ul mesei permite ocuparea a 4 locuri pentru copii. Colturile sunt rotunjite, evitand astfel accidentarea celor mici. Usor de transportat, masuta poate fi folosita atat pentru interior, cat si pentru exterior. Usor de intretinut si curatat. Recomandata pentru copii cu varsta intre 18 luni si 3 ani. www.cauti.ro/compara_preturi/jocuri_si_jucarii/jucarii/Little_Tikes_Masuta_mica_de_picnic_LT4795R--pid-330562--detalii_produs.html" target="_blank">Sursa.

Dar, sincer, asta chiar ca e numai bla-bla-bla... tot nu afli mai mult decat se vede in poza.
De obicei, cand primim astfel de cereri de informatii, daca nu ne descurcam singuri, apelam la importatori. Numai ca in aceasta perioada ei sunt prinsi pana peste cap cu intrarea in UE, noile reglementari si alte de-astea.
In aceasta situatie, singura posibilitate sa va informam este sa cautam pana ametim, pe site-urile internationale - numai ca nu garantam 100% corectitudinea datelor.
Deci, dupa lupte "seculare" care au durat mai bine de jumatate de ceas, am reusit:

Dimensiuni: 72cm x 84cm x 47cm
Greutate: 8.01kg
"Suitable for ages 11m - 5yrs"
Sursa informatiilor: www.outdoortoysdirect.co.uk/Role-Play-Activities/Little-Tikes-Junior-Picnic-Table" target="_blank">aici

Despre culori chiar ca nu am gasit nici o informatie inca. :(

Mergi la inceput

Draga Buburuza,

multumesc mult , dimensiunile erau importante, culorile mai putin.

masor si revin.

Mergi la inceput