** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (18)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Iri, daca as fi in locu tau, si cred ca am fost la un moment dat cand eram si io si baietelul meu bolnavior, am ales asa:
- am stat cu el inclusiv dormit pt ca se trezeste des si microbii ii iau si din bus nu numai de la copil daca asta e sa ii iau; (stim noi povatza cu drobul de sare)
- nu am luat antibiotic decat daca nu as fi tinut febra sub control. Sunt medici si medici ( cu toate stim ca medicii din ro spun ca daca tu ai febra nu il alaptezi pe bb mik. CEea ce e fals. laptele e mai cald si nu trebuie sa intrerupi alaptatu ) si s-a aruncat medicul asta acu fara macar sa te consulte.
Febra in sarcina intr-adevar face rau lu bb din burtica. Asa ca trateaza acu decat sa ajungi pana zile de febra

Dar mai bine mergi acasa, stai relax si bei ceaiuri 1,2 zile. ai sa vezi ca si fetitei tale o sa ii treaca mult mai repede raceala daca e langa mami.
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Carrie, io cred. de vreo 2 ori. mi s.a intarit burta cam pietroi si durere. sper sa ne ocoleasca o vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

PITICA, eu chiar in luna cand am ramas insarcinata , parca am simtit ceva si nu am vrut sa iau nici un medicament, chiar daca eram foarte racita, adica aveam o tusa de se zguduia bebelicul saracu, numai el stie prin ce a trecut. Singurul lucru care l-am luat a fost lamaie si miere, in parti egale, o lingurita de miere una de suc de lamaie, si mi-a trecut mai repede decat imi trecea inainte cu alte pastile. De atunci cand simt ca in jurul meu e gripa iar bag la fel, pana imi vine greata si de lamaie si de miere, si vad ca am scapat pana acum. Eu sincer nu vreau sa te sperii dar nu as lua antibiotice sub nici o forma , si daca mi le-ar prescrie medicul.Incearca partea naturista, iar daca chiar nu functioaneaza mai vezi dupa aia, oricum riscurile sunt ceva mai scazute in aceasta perioada a sarcini.
multi pupici, si hai sa te vedem sanatoasa.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Carrie, buna intrebare... Eu nici macar nu imi dau seama daca am avut vreodata contractii, cum se manifesta... Ce pot sa-ti zic este ca uneori (destul de rarut) mai am cate o crampa asemanatoare celor de la CM, sa fie astea contractii? Dar nu am simtit ca mi se intareste abdomenul. De fapt, el oricum e tare tot timpul, se simte uterul la palpare si nu mai are consistenta moale pe care o avea inainte de sarcina. Deci nu prea imi dau seama... poate stiu alte gravidute mai experimentate

Piticutz, nu stiam ca ai probleme pui... si tu iti faceai griji pt. mine...offf. Sper sa treci cu bine peste toate hopurile dar mai ales sa fiti sanatoase si tu si Iris

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

dianalaura, daca tu ai implinit prima 27 de ani atunci e baietel, daca a implinit sotul atunci e fetita. Cel putin asa scrie aici in carte. Sa-mi spui daca se potriveste chiar sunt curioasa.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

vas, eu am implinit prima 27, sunt mai mare cu 1 luna si 2 sapt decat sotul meu...
Va sa zica baietel....asa zice si ecograful, cel putin pana acum...la inceputul lui februarie ma duc la eco morfologica, si atunci o sa ne edificam. Va fi destul de marisor bebe pe atunci si o sa ii putem admira "bijuteriile" in voie!

dia 21 +
bebe
poze

Mergi la inceput

fetelor, de kay numai stiti nimic? era cam suparata ultimele dati cand a scris pe forum...sper sa isi fi rezolvat problemele intre timp

dia 21 +
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinutzaS spune:

Salutare Burticutze si La multi ani!

M-am intors si eu din concediu si am ajuns si la servici sa pot sa va citesc si sa va scriu.
Nu am reustit sa citesc tot din urma pt ca vad ca ati fost foarte harnice, dar sper sa recuperez.
Eu nu am avut un concediu prea placut pt ca am reusit sa iau si eu gripa dupa ce toata familia a fost bolnava asa pe rind, si a trebuit sa stau mai mult in pat din a doua zi de craciun pina dupa revelion
Dar am scapat pina la urma doar cu tratamente natusiste: frectii cu otet de mere pt febra, sirop din muguri de brad pt tuse si multe ceaiuri cu miere si lamie. Si pot sa spun ca mie mi-a trecut mai repede cu tratamentul asta decit sotului meu care a luat si antibiotice.
Va spun asta pt ca am vazut ca si voi pe aici va luptati cu gripa si poate va este de folos si sa va faceti bine repede ca nu e prea bine pt bebeii din burtici.

Am vazut ca zicea cineva de fervex: eu va sfatuiesc sa nu luati pt ca din cite stiu eu pe linga paracetamol si vitamina C mai contine inca nustiu ce substanta care poate sa induca stop cardiac la fat (daca ma insel va rog sa nu dati cu pietre). Mai bine in loc de fervex luati un paracetamol si apoi beti un ceai cald cu lamie si are acelasi efect.

Al meu sper sa fie bine, nu am fost inca la eco sa vad, dar stau ca pe ace pina la sfirsitul lui ianuarie cind am sa merg.

In rest noi suntem bine si am fost la eco pe 21 decembrie si toul era bine, Stefanel(am aflat ca e baiat) era si este foarte vioi, il simt zilnic, mai ales seara.

Vas: daca e asa cum spui atunci eu inteleg ca daca esti mai mare de 27 de ani si esti mai mare decit sotul vei avea doar baietei?
La mine cum se calculeaza chestia asta , si eu si sotul nu am implinit inca 27 de ani?

Gata ca deja am scris cam mult
Sper sa fiu mai activa anul asta, ca anul trecut nu am prea avut timp, abia daca am reusit sa va citesc.

Irinutza 20+

Mergi la inceput

IrinutzaS, faza cu 27 de ani era raspunsul pentru mine...vas are o carte in care se specifica sexul copilului in functie de varsta ambilor parinti. Cazul meu: avem amandoi 27 de ani. Tu da-ti varsta ta si a partenerului tau la momentul conceptiei si vas iti va spune sexul bebelului (conform cartii).
Si voi vreti sa il botezati STEFAN pe bebe?

dia 21 +
bebe
poze

Mergi la inceput

IrinutzaS, am uitat: felicitari pentru baietel
Sunt sigura ca fetele abia asteapta sa mai umble la listuta, sa iti adauge un carucior albastru..va sa zica 22 de baiatei deocamdata..

dia 21 +
bebe
poze

Mergi la inceput