** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IrinutzaS spune:

Scuze dianalaura, daca nu am citit tot asa imi trebuie
promit sa recuperez.
vas: Eu implinesc 26 de ani in martie iar soutl meu 27 in iulie. Deci ce spune acolo in cazul asta?

mai este cineva care sa vrea sa boteze baietelul Stefan?
La noi asta a fost singurul nume la care si eu si sotul meu am cazut de acord .
Daca era fetita era mai complicat ca nu am gasit un nume cu care sa fim amindoi multumiti

Irinutza 20+

Mergi la inceput

scuze, vorba de momentul conceptiei, sunt tare zapacita azi
sotul meu avea 26 de ani iar eu 25

Irinutza 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Irinutza ,vad ca esti din Timisoara....La ca doctor mergi?Eu merg la Marius Forga -Odobescu-si stau in zona Soarelui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Irinutza, si eu cu sotul meu tot la Stefan am cazut de acord. Si daca era fetita o chema Natalia.
Eu am ales numele, el mai mult cu aprobarea sau dezaprobarea..

dia 21 +
bebe
poze

Mergi la inceput

chris27 eu merg la dr. Cioata cred ca tot la Odobescu dar are si cabinet particular si eu numai acolo am fost la consult.

dianalaura: Stefan e un nume foarte frumos, mie cel putin imi place foarte mult iar originea lui din greaca(stephanos) inseamna "coroana".

Irinutza 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Fetelor, ce mult ati scris de aseara!

Mica, sa stii ca noi ne bucuram ca vii inapoi, ca ne e dor!

Chiquitita, ai dreptate, era vorba de fibroame. Noi aici vorbim numai in engleza, eu deja visez pe engleza din pacate, de aia le-am zis fibroids -> fibroizi, dar a iesit haios, am ris si eu de mine . Ma bucur ca macar pot sa scriu cu voi pe romaneste.

Petit_ange, in toate cartile scrie ca al doilea trimestru e cel mai indicat sa calatoresti. Pe urma sintem prea rotunde, pe urma alaptam tot la doua ore...pe urma ala micu' raceste... ni se rupe sis sufletul sa-l lasam la rude... Eu as zice du-te! Croatia e superba! Numai ia-o incet, nu efort, mincat corect si bucurie in suflet!

Ralucami - chestia cu ce sa faci cadou e intr-adevar problematica. Aici in Japonia e diferit! Eu am primit scris in dosarul de spital ca nu se accepta nici un fel de atentii catre personalul medical!!! Si asta imi place! la fel cum imi place ca nu se lasa bacsis NICIODATA. In State ma uscau cu 25% in plus... Si eu ma gindeam insa ca daca bebe e bine, i-as scrie o vedere cu multumiri la doctorita... Sa stii ca ma pun sa vad si eu ce-mi iese la DPN a ta si-ti scriu.

Cris27, si mie mi-a iesit buricul Al meu era asa de inauntru, de am zis ca n-o sa iasa, dar pur si simplu peste noapte s-a revarsat... Pfffffff...Las' ca-si revine.

De fapt, mie in ultimele 2 saptamini asa mi-a crescut burtica...Mi-e si frica...Vad ca bebe urca de la 100gr la 500 acum...dar am un burtoi...si n-am nici 4 luni complete....Abia ma invirt in pat, deja dorm foarte greu, mai ales ca tre'sa dormim pe stinga (ideal)...dar mie imi place pe spate si nue voieeeeeeeee

Vas, da si tu cu special de bebe pe burta. In rest, si eu ma dau cu altele, ce naiba - nu s-au facut creme de picioare pt sarcina...ori sotul meu imi face calcaiele cu crema in fiecare zi, cica sa am tot picioare de bebe si cind o sa fiu batrina , deh, las' sa-si faca hatirul.

Ce fel de prezicator folosesti tu? Eu am facut multe teste pe net, toate ies baiat, numai doctorita zice ca e fata...Asa ca mai astept.

Iri, saracuta de tine...Eu iti tin pumnii. Sotul meu e si el foarte racit, dar n-am luat inca, sper sa fii si tu ok. Eu de jumatate de an fac o cura cu lamaie: sucul dela jumatate de lamaie il pun intr-un pahar (storc direct cu mina, fara complicatii de spalat storcatori), si adaug apa plata pina se umple paharul. Asta beau prima data pe stomacul gol in fiecare dimineata. Nu mai mult de jumate de lamaie ca faci acid si poate pietre la rinichi. Vreau sa zic ca de jumatate de an nu am racit 1 data!! Sotul meu a fost deja racit de 4 ori, si pina cind am inceput cura, luam mereu unul de la celalalt, insa e fantastic ce mi s-a intarit organismul de cind fac asta!

Intrebare: fetelor, la ce ziceti voi eco morfologica? Mie aici nu mi-au zis nimic si daca e ceva special, tre' sa cer eu, altfel ei nici nu pomenesc.

Eu am control regular peste 2 saptamini si peste +5 zile dupa el am gasit loc la 3D. Oare e prea devreme sa fac 2 eco-uri unul dupa altul? Cica bebelusii aud sunete ascutite in urechi ...

Pupici multi,
Elteka, 19+ de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

salutare burticute !
am lipsit putin, dar m-am intors, plina de forte proaspete !
dianalaura saru`mana de grija, am rezolvat cu tati, am lamurit toate problemele, fata aia e bolnava si am inteles ca nu e prima data cand ii face probleme, dar nu mi-a spus ca sa nu ma incarce cu grija asta ! in mod normal, nici nu m-as fi gandit ca e ceva, prima mea reactie a fost sa rad, dar din cauza hormonilor nestapaniti am devenit putin paranoica ! eh, sa suporte !
eu de cateva zile simt niste dureri in partea de jos a burticii... evident ca am facut mare caz si am sunat pe toata lumea, i-am speriat pe toti cei care puteau stii despre ce e vb care m-au linistit si m-au zis ca e normal, ca uterul creste si bebita e mai maricica decat ar tb sa fie(100g la 14 sapt) si e normal sa ma doara, mai ales ca eu intru in sesiune si ma agit cu teoreticele ca spre rusinea mea nici nu stiu cand am examene... nu mai zic de repetitii zilnic, chiar si in we...
in rest mi-am luat primii pantalonasi de graviduta si sunt foarte mandra de ei si de burtica mea draga ! ! !
pitica, imi pare tare rau ca ai bubu... mie Tutu mi-a zis sa iau eferlalgan (1pe zi, daca racesc) si oscillococcinum la greu ! chiar acum am luat unu
va pup ca trebuie sa fug sa-mi invat textul de la "Crima si pedeapsa" !
puuuuup
oana16+cuSonia !

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Seara buna, burtici!
Sunt tare mandra de noi! Azi am inceput gimnastica ptr gravide (pana acum nu am primit unda verde - in Cluj se pare ca se face doar din sapt 22). Nu a fost nu stiu cat de obositor (as putea spune ca a fost chiar lejerut), dar mi-am dezmortit oasele...Ce bine e!!!Era si cazul sa incep sa fac ceva caci am capatat niste proportii...iar cantarul ma sperie de fiecare data cand ma urc pe el!
Carrie, si eu am mai avut parte de 'placerea' contractiilor, mai ales dupa perioade in care am stat mult in picioare sau cand m-am agitat prea mult (eu sunt o persoane superactiva, care nu prea stie sa se miste lent). Mi-au trecut cu Nospa si cu... calm. Intre timp am invatat sa nu ma mai agit atata si vad ca in ultima vreme nu am mai avut contractii.
Motanel, din pacate multe din preparatele dermatologice folosite in tratamentul acneei nu au fost evaluate in ceea ce priveste riscul teratogen sau sunt chiar contraindicate. Poti incerca preparate dermato-cosmetice: firma Bioderma are spre exemplu o gama foarte buna - Sebium AKN, firma Avene are gama Cleanance, Eucerin are o gama de trei preparate ptr ten gras, acneic. Sunt preparate destul de scumpe, dar in general bine tolerate si cu efecte satisfacatoare (tinanad cont de faptul ca nu poti face un tratament cu produse dermatologice).Incearca sa mentii o igiena corespunzatoare a fetei - de preferat cu o solutie de curatare sau un gel special concepute ptr ten gras cu tendinta la acnee, dar fara a exagera (spalatul des pe fata, mai ales daca folosesti sapun, creste secretia de sebum). Si nu te apuca de traumatizat (stors) cosurile!!!E foarte important!
Pitica, daca iti este chiar atat de groaza de antibiotice (desi Ampicilina poate fi folosita in sarcina fara riscuri, mai ales ca ai depasit deja trim I), fa-ti un exsudat faringian sa vezi clar daca faringita ta este de origine bacteriana sau virala. Desi te pot orienta si alte manifestari (daca iti curge nasul, stranuti, te dor toti muschii, etc , este mai probabil virala). Iti tin pumnii sa va faceti repede bine si tu si fetita ta!
Gata, va las ca mi s-a facut pofta de salata de cartofi cu ceapa, masline si maioneza!
Va pup,
Florina 22 (de maine 23) sapt

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanela spune:

[blue][blue]Buna burticilor!
Vad ca a fost ceva activitate pe aici... Sper ca ati avut weekend placut si ca fetele care au problemute si le vor rezolva cumva...Va tin pumnii ca stiu ca e f. important pt noi sa fim sanatoase si armonioase...
Fetelor, vroiam sa va intreb, pe voi va dor picioarele? Eu de 2 zile dorm cu 2 perne sub picioare pt ca ma trezesc peste noapte cu dureri f. mari, astfel incat abia pot merge la buda. Au inceput sa mi se umfle si mainile si picioarele de nu imi mai incap in piele... toata lumea pe care am intrebat-o a zis ca e ok, dar....
Aseara iar mi-a fot rau de la stomac (asta dupa o perioada de acalmie)... si ce mi-e ciuda e ca nu i-a placut ce tocmai gatisem si era mancarea mea preferata... Ma rog a trecut senzatia si acum sunt ok....
Astept cu infrigurarea rezultatele la toate testele pe care le-am facut, mai ales ca dr. m-a avertizat ca uneori testul de la spina bifida nu e chiar corect si sa nu intru in panica daca iese pozitiv (mi-a bagat mortul in casa)...Sa speram ca totul va fi bine pana la urma.
A, vroiam sa mai intreb ceva.... fetele din America, voi cu ce acriti ciorba... ca pe mine ma dispera ca nu am bors ca acasa...
Cam atat pe ziua de azi....ma duc sa ma culc si poate cand ma trezesc o sa ma "adun" sa merg la sala.
Va pup si aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanela spune:

Acum am citi ci paginile precedente ca nu le gasisem la incepul (capitolul precedent) asa ca ii zic bun venii si lui Roxicucu.( si eu sunt de origine tot din Galati)...
Fetele, am observat ca eu nu sunt in lista cu bebeii...sau nu am vazut eu bine?
Oricum, daca careva dintre voi poate si are amabilitatea de a ne adauga su pe noi noi spunem saru'mana!
UM 02 sept.2006
DPN 14 iunie 2007

Multumim...pupici si somn usor...

Mergi la inceput