** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (18)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

eimotto, bine ai revenit la odisee! vas, ia uita-te la mine ce iese..27 de ani la amandoi...la ecografie a zis baietel...cartea ce zice?

dia 21 +
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Salutare fete dragi1nu am mai scris de mult,acum voi avea acces la net in fiecare zi,oricum v-am ajuns din urma.Piticuto,randurile tale m-au intristat tare,pentru ca inteleg cam ce ai vrut sa spui si stiu ca ti-e greu mai ales in perioada aceasta in care suntem mai sensibile si avem nevoie de afectiune mai mult ca oricand...Ii doresc multa sanatate micutei tale,si al meu a fost putin racit...Conform calendarului azi am 23 saptamani...si bebe imi cam da emotii,mai ales seara cand incepe sa loveasca tare undeva inauntru(o fi colul?)habar nu am dar atunci nu pot sta nici pe spate,nici pe o parte,doar in fund ca am impresia ca vrea sa iasa afara...in rest,nu stiu cum sa zic dar arat straniu...buriculmeu a iesit tare in afara si arat ca un extraterestru,cu putulica de bebelus in loc de buric...cand tusesc iasa si mai mult ,si atunci rad cu lacrimi mai ales cand al meu face eforturi sa nu rada ca sa nu ma necajeasca...Cat despre creme eu nu cred sa aiba nicicare asemenea efecte nocive...Nu sunt eu in masura sa dau sfaturi ,dar eu am mancat mereu tot ce mi-am dorit si nu am schimbat prea multe in stilul meu de viata,dupa principiul :nu ne traim viata intr-un glob de sticla,nu putem sa ne izolam vesnic de ce nu ne place si trebuie sa ne invatam corpul sa lupte...Piticuto,incao data iti dor3esc sa fii tare si cred ca vei gasi in tine puterea de a actiona asa cum e mai bine pt tine si copilasii tai...Arthurana,nu mai stiu nimic de tine,sper ca e totul bine cu voi!Un pupic special tuturor!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Salutare si La multi ani! Sa avem parte de un an cu multe impliniri, sarcini usoare si nasteri si mai usoare!
Noi am intrat in spt 21 si bb este foaaarte activ, mai ales cand stau pe scaun sau cand sofez.
Voua vi se intareste burtica?.Simteam asa si la prima sarcina, dar parca mai tarziu, dupa 7-8 luni...
Despre creme, nu stiu ce sa zic, eu m-am dat la primul copil zilnic pe burtica si pe sani cu lapte de corp ptr. bebelusi, sincer nici nu stiu ce contine, si Tudor a fost un copil sanatos. Acum ma dau cand imi amintesc, tot cu un lapte de corp ptr bbei de la Nivea...

Ralucami, ce spui tu e extraordinar, sa-ti dea asistentele flori...

20+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna Burticutze

Iris e tare rau mititica...As putea spune ca boala "s-a copt",adica e in faza de apogeu.Nici nu poate vorbi atat e de ragusita.Si se vaita ca o doare gatul.Si cand o aud "mamicoooo..." si ai dau lacrimile,m-i se face mila .Ar sta numai la mine in brate,noaptea abia daca doarme.Acum macar nu urma febra mai multe de 37,5-38.Om scapa si de asta.
Eu am inceput sa simt o senzatie in gat de jena.Si tusesc rar,dar sec.Mi-e teama.Ma gandesc sa o sun pe doctora s-o intreb de ceva preventiv...
Merci de gandurile voastre bune,nu astept sfaturi fiindca am primit de-a lungul timpului multe si situatia tot cam aceeasi este.Mi-a spus supararea.Si asta asa voalat.Cineva spunea ca stie ce inseamna yoghin...Ma rog se pare ca eu l-am ales.Voi vedea.Era o perioada cand ignoram asta si-mi era bine.Acum se pare ca sarcina,oboseala isi spun cuvantul...

Motanel cosurile sunt de la transformarile hormonale prin care treci.Rabdare si tutun
Roxicucu eu personal nu cred in nici o schema de genul asta vis a vis de sex-ul bebelului.Nu exista nici o teorie verificata stiintific.Poate totusi vei avea fetitza dorita.Oricum sanatos sa fie!
Florentina burtica tare dupa cum stii contractii.Ia no-spa si stai linistita cand le simti
Didi ma gandesc si eu ca s-ar putea ca sarcina mea sa fie mai mare:eu cred ca am 20 de saptamani de la conceptie si asta si dupa miscrile fatului.Deja sunt puternice si se vad si pe afara .

poze
Iri +20 si Iris

Mergi la inceput

HELLLP

Am sunat la doctora si mi-a spus ca daca deja ma gadila pe gat si tusesc asa sec sa iau deja Ampicilina forte! Ca nu ar fi o problema...
M-am cam speriat si as mai astepta...
Voi ce ziceti?A mai luat cineva antibiotic?

poze
Iri +20 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Iri o stii ea ceva... eu personal nu as lua asa din prima antibiotic as incerca cu oscilococinum (sunt fan)ceaiuri si multa lamaie. Temperatura ai?

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 23(cred)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Piticuto,mie mi-a prescris asta 9mai ales ca am trecut de 4 luni),dar nu am luat...si din 5 decembrie abia acum sunt mai bine .partea buna e ca am evitat antibioticele...nu am luat nici macar pracetamol...Celui mic i-am dat ceai de cimbrisor(e bun expectorant)si Scobutil(fara antibiotic-sirop,contine biseptol).Am baut multe ceaiuri(soc,menta ,afine)Cu miere.Incearca sa-ti pui sare calda pe piept,invelita in ceva.Verifica bine temperatura ei ,daca o pui fetitei tale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna gravidutelor,

noi am fost azi la doctor...totul e super ok.micuta e vioaie ,perfect dezvoltata ... o iubim tare mult.tensiunea mea ii un pic mica 90 cu 60 si am lipsa de calciu...asa ca mio dat un supliment de calciu...sper sa nu ma doara burtica de la el.
cat despre creme anticelulitice ...pot linistita sa ma dau ...binenteles numai pe coapse si fese.pe burtica numia cu creme ptr gravidute.

chiqui multumim ptr noul capitol.

iri tinand cont de agresivitatea cu care se manifesta boala micutei tale.... cred ca e mai bine sa iei ce zice doctora.tratamentul indicat de ea poate indeparta virusul de ripa care se cuibareste in tine inainte de a-si a se dezlantui.bebele mic din burtica nu are voie sa simta febra si tu trebuie sa faci tot ce poti sa ti raceala la distanta.

pupici fetele mele,

17+
poze

Mergi la inceput

Da sunt intre ciocan si nicovala.Febra nu am,Domane fereste,in general nu fac,dar...
Am decis sa o mai tin sub control cu ceaiuri,vit C,eventual pastile de supt.Daca nu fac febra nu as lua mai mult,eventual un fervex.Dar daca fac febra?
Stiu ca la varsta asta nu ar trebui sa-l afecteze pe bebe,dar nu as lua nimic.Cu Iris nici macar vit C nu a fost nevoie sa iau.
Nu stiu ce sa fac?!!!!
Am sunat acasa,Iris e la fel...
M-as duce la ea,ca nu am multa treaba,dar e toata pe mine si mi-e teama pt bebe...

poze
Iri +20 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Iri, cum am zis si eu am fost ff racita si am facut puroi in gat.am luat penicilina intravenos.mi-au zis 4 dr ca antibioticele din clasa asta sunt inofensive ptr bb dar eu zic ca daca nu se acutizeaza problema sa-i dai cu tratament local
Decasept e f bun!

revin cu intrebarea mea:a simtit contractii careva dintre voi?

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput