** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (18)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna dimineata gravidutelor,

kay eu daca ma simt bine , am sa incerc sa ma duc la examene, daca nu o lasam pe toamna.

vas poate , poate i-ti face bebelul tau un cadou...si i-ti arata ce ii.

Amely, Chiqui, fetele.ma bucur ca va plac pozicile bebelusei mele.

poohy ai o burtica superba.

pupici

17+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata burtici!

Io va sfatuiesc sa dati examenele acum, dupa ce vine bebe o sa fie mai multe pe cap si ce e dat acum e bun dat...
Imi dau si eu cu parerea, dar ma stiu pe mine ce greu m-am mobilizat dupa nastere sa intru iar intr-un ritm normal de activitate.

Tocmai mancai ca altfel ma apuca foamea cititnd p'acilea...:)

O zi frumoasa la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna, fetelor!

Uff, asa rau imi pare ca nu mai am atata timp sa va citesc si sa vorbesc cu voi... Intru la doua zile si am de citit o groaza de pagini ca sunteti harnicute la scris
Eu mi-am intrat in ritmul de munca, cred ca si cel mic la fel ca misca zilnic, mai ales cand sunt la munca - presupun ca nu prea ii place pozitia mea pe scaun, probabil il ingramadesc Oricum, mereu ma bucur cand il simt, uneori nici nu imi vine sa cred ca am o fiinta mica in burtica. Chiar vorbeam ieri cu seful meu si imi spunea ca, intr-un fel, ne invidiaza pe noi, femeile, ca ei nu vor simti niciodata acest dar minunat de la Dumnezeu.

Si acum, ma pun pe citit, ca am de recuperat destule pagini.

Valentina 23+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

da, dar la mine e in iunie, la sfarsit de iunie, exact cand nasc !!! si la mine nu e problema de teoretice, ci de examenul la actorie, dans etc. eh, ma vedeti, eu, un elefantel in tutu roz dansand dansuri populare, irlandeze sau polca... ar fi ceva de dat pe net !!!
sa-ti fie de bine,cristalina!
pupam vali si bebe !

oana16+cuSonia
poze

rosioaraSonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Neata fetelor :)

Merci pentru aprecieri de burtik :)

Eu am inceput deja sa fac analizele de trimestrul 2. Pe 21 am toate rezultatele, azi le-am luat pe alea de sange si mi-a iesit "leucocitoza cu neutrofilie"... Pe net nu am gasit nimic, doar un comentariu razlet pe un forum ca e normal in sarcina sa iti creasca leucocitele (mie imi depaseste un pic). Dar nu cred tot ce citesc, insa nici nu vreau sa ma ingrijorez.
Ce o fi nu stiu. Am o prietena medic rezident (dar la ATI) si mi-a zis sa ma linistesc :D Imi zice ca am capul plin de bazaconii si citesc toate prostiile de pe net. Asa ca stau cuminte pana pe 23 cand am programare la doctor - sa ma duc cu toate analizele.

Mi-ati facut pofta cu mancarea chinezeasca :D Mie imi place foarte mult! I-am convins si eu pe colegii de birou sa comandam :) Mi-am luat orez curry si pui in cinci culori :D Abia astept! Numai ca vin abia la 2 si mie mi-e deja foame :(

Fetelor cu examene, bafta Eu sunt atat de aiurita si ametita de cand sunt insarcinata, incat nu stiu daca as fi in stare sa dau examene. Asa ca va admir ;)

pupici,

Anca 20+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole_Bebe spune:

Salutare fetele am ceva timp de cand nu am mai intrat ...
O sa incep prin a va spune La Multi Ani.
Burtica mea a ajuns la 22 saptamani si stiu ca o sa am un baietel ......cat despre ce ai zis gogosica din cate stiu ampicilina ca si penicilina sunt admise in timpul sarcinii ,si paracetamolul dar mie mia fost frica sa iau asa ca am baut ceai mult cu lamaie si am scapat.Spuneai ca nu esti sigura si ca poate ai mai mult de 20 sapt de sarcina cand ai avut UM-ul?
Va pup pe toate burtici.

Nicolici Viitoare Mamica de Baietel :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Vas, imi prezici si mie te rog?
Varsta mea si a sotului la momentul conceptiei este 26 de ani.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole_Bebe spune:

Vas ghceste sexul lui bebe???Wow vreau si eu am vazut ca treceti varsta , deci varsta mea la concepere 22 si sotul 25 :) te rogggggggg vreau si eu sa vedem daca se nimereste.Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Andradap, merci de raspuns. F bine ai facut ca ai pastrat copilul, mai ales ca ai avut tot timpul un feeling ca BB e sanatos. Din cate am inteles de la ManuC, si dr Iosup face eco la aparatul 4D, asa ca voi incerca sa ma programez o data acolo ca sa-mi vad odorul mai bine.
Poohy, burtica ta nu e mare deloc! Arata f bine, se vede ca nici nu te-ai ingrasat.
Kay, succes la eco! Mai scoate te rog din emoticoanele de la semnatura. Prea multe sunt suparatoare pt ochi. Despre examene si eu cred ca e bine sa dai cat poti de multe inainte de naste. Pe urma va fi f greu sa inveti din cauza lipsei de timp si a oboselii.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 19s cu BB2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Buna dimineata -te

Am aparut si noi pe aici, tocmai ce ma plangeam acum 2-3 zile ca nu am pofta de mancare si m-a lovit foamea. Am inceput sa mananc chiar si dimineata.
Am vazut ca unul din subiectele de ieri au fost sutienele...si eu sutien de alaptat am avut tot de la jolidon, cu ferestruica. Din pacate la dimensiuni eu stau foarte rau... ca acum port 80 cu cupa E sau F si sutiene care sa ma satisfaca deplin gasesc numai la trimumf si sunt scuuuumpeeee rau. Le aveam eu mari inainte de primul cupil dar dupa au ramas si mai mari si acum au crescut iara. In prezent dimensiunile mele sunt 102/90/100 .

Amely - daca mananci numai legume si orez cred ca nu e rau, mai rau ar fi alea condimentate si la carne as avea oarece dubii
Arthurana - eu cred ca e bb care te loveste in col, si eu am astfel de senzatii(fulgeratoare). Contractiile se simt pe tot uterul nu numai in col. Nu cred ca se simte cum se deschide colul (eu l-am avut deschis si scurtat si mi s-a facut cerclaj toti ma intrebau daca m-a durut spatele sau burta inainte iar eu nik). Pe de alta parte o eco iti evidentiaza clar daca e deschis sau scurtat asa ca pt linistea ta ai putea sa faci un eco. Vezi ca poate sa te mai apese si pe la vezica tot cu senzatii asemanatoare.

va pup si va mai vizitez astazi

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 23(cred)

Mergi la inceput