** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (18)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blc_lia spune:

Salutari la toate viitoarele mamici,
Am inceput sa intru de 2 zile pe acesta pagina, ma intreb cind aveti timp sa scrieti si sa cititi tot ce se intimpla?
Eu sunt o viitoare mamica in a 19-a saptamina, tocmai m-am intors de la ECO si sunt foarte dezamagita ca nu am aputut sa vedem sexul copilului. A mai experimentat cineva asa ceva?
daca aveti timp sa-mi scrieti si mie m-as bucura.
Numai bine si sanatate multa la toata lumea.

Liana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blc_lia spune:

Ma poate lamuri si pe mine cineva ce e cu ECO 3D si 4D?

Eu am avut eco-ul de 18-20 saptamini, dar nu stiu care e ideea cu 3 si 4.........

mersi

Liana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Elteka, si eu stiam tot ca Dianalaura, adik asa cum scrie la odisee... oricum cartile difera, nu bag mana in foc Acuma nush' ce sa zic, eu am fost acum 3 zile la eco morfologica, dupa calculul meu eram 21 de sapt. si 4 zile dar Iosup a diagnosticat varsta sarcinii la 22 sapt. si ceva. Eu insa raman pe calculul meu, si oficial, abia de azi intram in 23 de saptamani, deci in luna 6-a.

Pauly, Poohy, super dragute pozele 3D cu bebicii vostri! Ce bine se vad trasaturile! La noi nu se vede mai nimic la 3D, la 22 de sapt., trasaturile sunt mult marite si distorsionate. Mai clar se vad imaginile 2D. Probabil conteaza si ecograful, dar si indemanarea medicului

Feetelor, mi-e o pofta sa comand azi de la chinezesc.... Oare o fi riscant? Ati papat vreuna mancare chinezeasca in sarcina? Ma gandeam mai ales la condimentele si aromele lor, ca uneori nici nu stii ce pun, probabil de asta si e mancarea lor asa de gustoasa Dar ce rau pot sa ne faca daca sunt asa bune?

V-am pupicit pe toate!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

22 si David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

neatza burticute !!! cine-i matinala azi??? eu !!!
lia, da tu n-ai somn !!! bine ai venit la odisee ! sa ai o sarcina usoara, un bebe sanatos si mancacios !vezi ca primele 10 mesaje iti sunt moderate, adica apar dupa ce le verifica moderatorul, asa ca scrie repede 10 mesaje !
noi am dormit bine, m-am trezit cu o foaaaame... ieri am facut negresa si a iesit atat de buna !
ma bucur ca v-am adus un zambet cu scufita, dar sa stiti ca daca pui pe cap o cupa de la 80-85 D, asa arata ! sa ma fi vazut la jolidon cu sutienu pe cap... eram cu niste prieteni care brusc nu ma mai cunosteau ! nu, nu l-am luat... inca mai incap in C !
azi e zi mare !!! azi facem eco ! si ne masuram si ir-uril... sper sa mai fi scazut !
sa va mai zic ceva. am inceput sa o iau razna cu dulciurile. ieri alex a zis ceva cu "sh" si saracu a apucat sa zica doar o litera si eu ... "choux-a-la-creme"... am ras ceva amandoi ! trebuie sa ma filmez si sa fac un montaj cu momentele mele de glorie, ca ati rade cateva zile ! fac sau zic cateodata niste tampenii de pana si prietenii care ma stiu de ani de zile hohotesc ! hai ca m-am laudat destul !
v-am pupat si va astept sa va treziti !
oana16+cuSonia

poze
rosioara

Mergi la inceput

Amely, daca tu suporti condimentele... go for it ! eu am mancat acum 2 zile la irakieni si doamne ce bun a fost ! am mancat cat alex si mai puteam !!! eu nu suport usturoi, ceapa. dar daca-ti iei niste orez sau un pui indragostit (cu toate ca are ceva condimente)... na ca acum salivez si eu ! pofta buna !!!
oana16+cuSonia

poze
rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Blc Lia , bine ai venit printre noi. Uite hai ca iti fac eu prima prezicere despre sexul bebelusului ca sa nu mai fi suparata ca nu ai vazut. Nici eu nu am vazut inca. Numai pe 30 am programare. VAIIIIIIIII mi-am adus aminte acum: Atunci implinim 9 ani de cand suntem impreuna eu si sotul meu . Ce super!!!!!!
Dar sa revenim. Spune numai varsta ta si a sotului la momentul conceptiei.
Cand avem timp sa scriem ne intrebi? Pai eu doar la munca printre altele, si pe fuga deoarece nu ne prea lasa pe net, dar prind eu momentul. Cel mai greu e sa recuperez zilele de week-end cand apar 2-3 pagini, dar ai sa vezi ca iti intra in sange microbul si ai sa intri aici cum deschizi calculatorul.
Dianalaura, iese baietel. hai ca sunt curioasa. As vrea sa va explic cum se calculeaza dar e atat de intortocheata chestia, , dar se rezuma la faptul ca din 4 in 4 ani puterea cromozomilor se schimba. Adica in cazul tau ea exact la 28 a schimbat, deci sunt slabi, iar el a schimbat la 32 , ar fi mai puternici , fiind mai vechi, adica de 1 an. Din ce am priceput si eu.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

lia, scrie 10 mesaje repede ca sa ti le putem vedea ! ca altfel dureaza mult ! baga si tu un cuvant si mesajul !!!
oana16+cuSonia (azi e zi de eco !!!)

poze
rosioara

Mergi la inceput

vroiam sa intreb burticile care sunt cu facultatea, ca mine... ce faceti in semestrul 2? cum faceti cu examenele??? ca eu cred ca o sa le dau in toamna, daca se poate. sau ma vedeti veta cu burta la gura...

oana16+cuSonia
poze

rosioaraSonia

Mergi la inceput

ce liniste ...

oana16+cuSonia
poze

rosioaraSonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Kay, eu am sesiunea in iunie, deci dupa ce nasc, la voi cand este? Desi nu prea cred ca o sa ne arda noua de examene imediat dupa nastere... Si eu ma gandeam cum sa fac...ramane de vazut.

PS am comandat mancare chinezeasca...abia astept sa ne-o aduca (am comandat toate fetele din birou, nu numai eu!). Eu am cerut numai 2 feluri de legume si orez. Sper sa nu patesc nimic

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

22 si David Cristian

Mergi la inceput