** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (18)
Raspunsuri - Pagina 25
chiquitita spune:
Eimotto, sigur o la eco se poate vedea starea colului? Mie imi zisese o asistenta ca doar prin tuseu vaginal iti dai seama ca eco nu are relevanta.
Colul meu e scurt dar deocamdata inchis.
18+ 
Nicole_Bebe spune:
Fetelor spuneti-mi si mie va rog la ultimul ecograf doctorul mia spus ca am un col foarte lung??? sau ceva de genul asta era placut surprind ca nu mai vazuse asa ceva??? e ceva normal???sau ce inseamna daca este lung????Va rog sa-mi raspundeti daca stiti.
21+ 5
kay spune:
gata, am scos emoticoanele ! m-a luat valu` !!! scuze !
nicolle, e bine ca e lung ! ca e bebe in siguranta acolo ! si nu e pericol sa ti se deschida !!!
pup si fug la eco !
oana
16+cu
Sonia
poze
rosioaraSonia
andradap spune:
Ibelciug, ai facut o alegere buna cu eco la Iosup!!! Asa ca... asteptam poze dupa ce faci ecografia!!! ![]()
Poohy, vreau si eu sa am burta asa... ca a ta
!!! Am pus si eu poze cu burta mea (care totusi ar trebui sa fie cu 3 sapt. mai mare) de acum (adik sapt. 23). Prietenele mele au si inceput sa faca mishto de mine, zicandu-mi ca sigur nu sunt in 5 luni 1/2 (sau 6 luni, dupa alte calcule
). Cica sigur a gresit medicul!!! Desi la eco... medicul mi-a zis ca bebe e bine (ba chiar la 20 de sapt. avea 500 Gr!!!, adik ceva mai mult decat trebuie!!!). Nu-mi fac griji pt. bebe ca stiu eu ca e BINE!!! Dar vreau si eu sa se vada si la mine ca sunt insarcinata... ca parca vad ca o sa se vada prin ultimele 2 luni cand n-o sa ma mai lase sa ies din casa ca nasc.... 
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
www.snugglepie.com/ezb/756482.png" target="_blank">Atat mai am de stat in burtik!![]()
Asta e Burtik mea de 23 sapt.
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">Videoclipul nuntii noastre
mary_lou spune:
Buna fetelor,LA MULTI ANI pe 2007!
Dupa cum va povesteam anul trecut nu prea am timp sa intru in fiecare zi,de multe ori intru seara tarziu si va citesc.
Eu am 17 sapt de sarcina,abia am scapat de greata dar acum am un stres f mare deoarece sapt viitoare(marti)am programare la amniocenteza.Nu mi-a recomandat-o nimeni,o fac eu pt ca sotul meu a avut un frate cu SD.
Vas,stiu ca tu ai facut amnio,spune-mi te rog ca-mi fac griji degeaba,ca nu ma doare si nu pateste bebele meu nimic!
17
mary
brambushca spune:
burtici frumoase!
Am fost ieri la triplu test si acum stau ca pe ace pana luni cand se pare ca voi avea rezultatul. Vestea buna e ca vom avea un baiatel
. Asa ca va rog sa ne puneti si noua un carucior albastru!
Vas as fi foarte curioasa daca se potriveste cu ce zice cartea ta! Varsta mea la conceptie a fost 28 si a sotului la fel. El a implinit primul 29 in noiembrie. Trebuia si luna conceptiei? Daca da, e septembrie.
Sunt destul de nedumerita pentru ca am facut si eu testele acelea postate de Elteka si la toate mi-a iesit fetita. Ieri am fost putzin socata ca doctorul a gasit altceva in burtica mea, dar nu dezamagita. E foarte bine si baietel, sanatos sa fie! Numai cu numele am o problema ca nu pot sa ma decid si nici nu am foarte multe variante. Poate ma ajutati si voi cu ceva sugestii. Pentru fetita aveam deja un nume pregatit
.
Oana
18+
poze.
Vali5 spune:
abras, cum te mai simti? S-a mai ameliorat viroza? Am vazut poza fetitei tale - ce mititica este! Sa iti traiasca, sa se faca mare si sa nu te supere cat sta in burtica, ca si asa vad ca ai destule pe cap.
kay, ce haioasa ai fost cu rosioara si cu vampirul!
Am aflat ce castigi tu la pariuri, dar ce castiga Alex daca iese baietel? ![]()
IuliaBraila, imi pare rau ca trebuie sa treci prin momente asa grele. Sper ca macar tatal tau sa nu sufere foarte tare, sa nu aiba dureri mari. Si tu sa ai grija de tine, oricat de greu iti este, ca ai inauntru o inimioara mai mica, care depinde in totalitate de tine. 
poohy, da, pare cam carna fetita ta
Si ce burtica frumoasa ai! Care sunt analizele de trimestrul 2?
Amely, felicitari pentru cele 6 luni!
chris27, ai vorbit cu dr despre toate simptomele pe care le ai si ca simti ca tot corpul tau e pregatit pentru nastere?
chiquitita, bine ai revenit acasa! Cum te mai simti? Bafta multa in sesiune!
Vad ca ati scris despre sutiene. Si eu mi-am luat un sutien mai mare de la Jolidon (nu e pentru alaptat). Fericirea mea de la inceputul sarcinii legata de sani (erau mai mari si super faini - de expus
) s-a transformat in suparare - mi-au crescut asa mult incat au inceput sa se lase, mi s-au marit foarte mult "banutii" maro si sanul stang e plin de vergeturi
Arata din ce in ce mai naspa, oricat de mult i-am cremuit...
pauly, bafta si tie la examene!
Wow, roxicucu, o croaziera pe Mediterana... Super! Sa te distrezi din plin!
Motannel, eu nu sunt superstitioasa legat de cumparaturile pentru bebe inaintea nasterii. Doar ca mai astept putin sa aflu ce este. Probabil peste o luna ne vom apuca sa ii amenajam camera, si nu voi cumpara foarte multe hainute, ca sigur vom primi multe si copiii cresc asa repede ca nici nu o sa am timp sa il imbrac cu toate. Primul lucru pentru bebe il am deja: am primit de Craciun de la parintii mei Cartea bebelusului. E super! Pot pune poze in ea, pot nota tot felul de lucruri legate de bebe, are inclusiv loc de lipit bratarica din spital.
Legat de numaratoarea saptamanilor, cred ca ar trebui sa te iei dupa ce ti-au spus la echo, mai ales ca 2 echografii au spus acelasi lucru.
ancamari, felicitari pentru baietel! Ma bucur ca e dezvoltat normal. Abia astept sa merg si eu la echo la sfarsitul lunii ianuarie - poate aflu si eu ce am in burtica. Eu am scanat pozele de la echo si nu s-au stricat.
mica, bine ai revenit in tara!
serbanela, ai grija cu raceala aia!
ralucami, stai linistita cu sexul copilului. Nici eu nu am carucior in dreptul numelui meu. ![]()
dianalaura, sa iti traiasca nepotelul! Wow, 4 kg!
blc_lia, bine ai venit printre noi! Eu sunt in saptamana 23 si inca nu stiu ce am in burtica. E adevarat ca ultimul echo l-am facut la 14 saptamani. Parerea mea este ca nu trebuie sa fii dezamagita si suparata ca nu stii ce este. Important e sa fie sanatos si dezvoltat normal!
Nicole_Bebe, sa-ti traiasca baietelul! 
mary_lou, succes la amniocenteza! Sper sa nu te doara si bebe sa fie bine. 
Iar am scris gramada ![]()
Valentina
23+
Poze
Vali5 spune:
Fetelor, aveti idee cat costa un scaun de masina pentru copii second-hand? Mi s-a oferit o ocazie sa cumpar un astfel de scaun (inca nu l-am vazut, nu stiu pentru ce varsta este), si tipa care il vinde a zis ca nu stie cat a costat, dar ca vrea cam jumatate de pret din ce e pe piata.
Valentina
23+
Poze