De ce barbatii maturi prefera fetele tinere

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina2000 spune:

quote:
Originally posted by vandal

Pina acum nu mi-am spus parerea decit ''tangent''. Opinia mea e ca fata sufera de sindromul victimei. Vorbim totusi de o adolescenta de 16 ani in fata unui barbat trecut de 40. E un caz clar de abuz si manipulare. Sigur e frumos sa vorbesti de prima dragoste, etc, etc. dar....Chiar in pozitia in care nu sint tatal fetei mi-as dori sa petrec macar 15 minute singur cu Don Juan-ul. I-ar pieri cheful de prospatura.Vandal, da la mama sa te tzuc! Ia-ma si pe mine cand il cauti pe "Printz" ca am o coada de matura mare si un reportofon sa jure ca nu mai face alta data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by denisabia

Greseala mea ca nu ma fac bine inteleasa.S-au cunoscut cand ea avea 16 ani ,dar a fost o consultatie si atat.Dupa ce a intrat la facultate s-a intamplat totul.

Da. Idila a inceput la 16, si au facut sex, sau dragoste, whatever, 2-3 ani mai tirziu, sau la ce virsta a intrat ea la facultate... ca nu cred ca la 30 a intrat.

Puteau sa nu faca deloc. Asta e partea cea mai inofensiva din toata povestea.

Hai sa fim seriosi, eu as vrea ca fata mea sa tzopaie pe mese in discoteci la 20 de ani. E singura perioada in care o poate face. Nu sa preia deja problemele unei virste pe care ea nu o are. Si nu sa sufere dupa un june prim care si-a trait traiul si si-a papat malaiul si se simte mai mascul daca, cu experienta de juma de secol a lui, suceste capul unei pustoaice.
Ar fi putut sa fie fie-sa, pina la urma.

Daca fetele barbatilor astora amatori de trufandale ar suspina dupa unu' in prag de pensie, care s-ar juca tot asha du-te vino cu sufletul lor, ei ce ar zice?
Ca sentimentele n-au virsta?
Ca si batrinelul ala sufera, saracul, la fel de mult?
Ar zice "bravo tata, asa e normal, si tata face la fel?"
Te asigur ca nu.
Si te asigur ca tocmai ei isi pazesc fetele ca pe ochii din cap - pentru ca de ele, spre deosebire de ale altora, LE PASA.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by denisabia

Avem cazuri si cazuri.
Elle_seb amintirile sunt la locul lor.A mai avut alte relatii intre timp a iubit a fost iubita, doar ca toti ne intrebam cateodata ce ar fi fost daca...

http://community.webshots.com/user/denisabiaSi daca avem bafta deosebita sa ne intalnim cu adevarat perechea.. intrebarea "ce-ar fi fost daca..." pur si simplu dispare. Eu de exemplu eram indragostita lulea de profu de specialitate, norocul meu ca omul avea bun simt ca eu eram in stare sa sar pe el... si nu numai eu, mai erau o droaie de pustoaice ca mine... doamne... acum rad cu lacrimi si ma gandesc la saraca nevasta-sa... dar atunci m-as fi certat si cu zmeul zmeilor ca sa-mi apar marea iubire. Dar am avut si un alt prof in facultate, pe care nu il agream, dar care efectiv m-a hartuit... bleah...acum realizez ca marele meu noroc a fost faptul ca am un tata model, ca m-a invatat cum gandesc barbatii cand folosesc pentru asta ... slitzul ... uf ce bine ca am baiat!!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Acum sa fim cinstiti... sunt fete oneste care sunt victime, dar sunt si o gramada de pupeze carora le convine de minune situatia, daca omu'de 40 si ceva mai are si o nevasta, numai bine il seaca pe ala de bani si isi mai si fac de cap cu unul de varsta lor. Majoritatea sunt constienti ca platesc mai mult sau mai putin elegant o "bucata" si se multumesc cu situatia, ca doar n-or fi nebuni sa dea divort si sa imparta casa, masa si copii cu ex-nevasta care probabil ii va jupui la sange daca afla ceva.
Dar astia care fac pe indragostitii lulea, sinceri si onesti, deja divortati si disponibili... hmmm ... daca ei chiar cred in ceea ce spun sunt dusi cu capul.


Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Acum sa fim cinstiti... sunt fete oneste care sunt victime, dar sunt si o gramada de pupeze carora le convine de minune situatia, daca omu'de 40 si ceva mai are si o nevasta, numai bine il seaca pe ala de bani si isi mai si fac de cap cu unul de varsta lor.


Alea nu se numesc "pupeze" ci prostituate.
Tot cu "p".

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Mai toata lumea s-a pus de acord intr-o privinta ca el cel trecut prin viata , ar fi trebuit s-o lase sa-si continue drumul nestingherita.Mai ales ca sunt urmari pe care tot fata trebuie sa le suporte.Ar mai fi un aspect , oare nu a avut rusine fata de parinti care i-au incredintat-o sa-i faca un bine.Mie mi se pare lipsa de respect , mai ales ca faci sa sufere oameni nevinovati.
Imi amintesc ca am auzit de cazuri in care fetele si-au gasit pe cineva mai mare ,ca vrea sa se marite cu el etc si cand s-a aflat a iesit cu mare scandal.Intregul familion mai mai sa-l omoare pe potentialul 'ginerica'.Si intr-un final s-au linistit apele , au analizat mai bine si au realizat ca mai bine separati.Ale tineretii valuri ati spune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

quote:
Originally posted by Andries
Dar astia care fac pe indragostitii lulea, sinceri si onesti, deja divortati si disponibili... hmmm ... daca ei chiar cred in ceea ce spun sunt dusi cu capul.


Oh, asta e chiar de tot.

quote:
Ar zice "bravo tata, asa e normal, si tata face la fel?"
Te asigur ca nu.
Si te asigur ca tocmai ei isi pazesc fetele ca pe ochii din cap - pentru ca de ele, spre deosebire de ale altora, LE PASA
Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

uite aici un (mos)frumosFRUMOS

http://new.photos.yahoo.com/fujiosan2007/photo/294928804170467107/0

POZE malaysia
malaysia2006


irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Ce varsta are mosu' din poza, Hanako?

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/laura_bucharestlife/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Ca tot discutam de relatii voi care credeti ca ar fi ideal diferenta de ani intre parteneri.Cine sa fie mai mare sau nu are importanta diferenta pentru voi?Sunt curioasa in cazul in care sunteti/ati fost casatoriti ,poate ne dati exemplul concret.Va e bine sau nu din punctul asta de vedere?

Mergi la inceput