De ce barbatii maturi prefera fetele tinere

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

Elli_seb (mosulica asta al meu )are 40 de ani
desi eu nul consider mosulica....insa cineva de aici zise ca de la 40 de ani tot mosulica este
sincer acest mosulica nu lasi da pe nici un print de 20-25ani

POZE malaysia
malaysia2006


irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

M-am intors la subiect pentru ca ieri mi-am amintit cate ceva din viata de facultate. Mai exact imi amintesc cum unul din profii de programare profita cu nerusinare de fetele din anul I, din provincie. De alea din Bucuresti nu se lega pentru ca de... au parintii aproape, sunt mai supravegheate, au mai multi prieteni, etc, dar cele din provincie erau victime sigure. Ce facea nemernicul, le pica la examen si le chema la el in birou dupa ore, "sa discutam teza, domnisoara" si fata saraca timorata sa nu pice examenul si sa aiba discutii cu parintii acasa.. se ducea... si se rezolva si in semestrul I si in II. La anul.. nu-l mai avea pe individ la ore, scapa de el si el avea alt an I cu alte pustoaice... deci era ceva de speriat, tot corpul profesoral stia dar nu faceau absolut nimic.
Imi amintesc si cum i s-a infundat ... s-a luat de una care castigase la Miss Boboc si fata caminista isi gasise repede un prieten in an mai mare, prieten la randul lui cu sefu'de camin.. nu va spun ce mega scandal a iesit cand a chemat-o pe tipa in cabinet, tipa nu s-a dus la 18, i-a spus ca se duce mai pe la ora 20, nu s-a dus nici la 20, dar pe prof il asteptau afara baietii, asa mai pe seara, era in sesiunea de iarna si o bezna afara... a stat 3 saptamani in medical si pe urma si-a cerut transferul la alta facultate tot in cadrul politehnicii.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Hanako, felicitari pentru alegerea facuta . Oare care este secretul asiaticilor? Nu-si arata varsta cum se intampla la rasa naostra europeana.
Andries, bine i-au facut, sa-i mai treaca keful de prospaturi

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/laura_bucharestlife/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

Elle_seb multumesc multda elle ai dreptate ca asiatici nu-si arata varsta ..ca rasa europeana...secretul ar fi alimentatiaei mananca foarte multe cruditati 8cum ar fi carne cruda sau peste crud...etc...


POZE malaysia
malaysia2006


irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

am citit acest topic cam cu gura cascata...si pe alocuri mi-am amintit ca poate ar trebui "sa-mi fie rusine"...(???????)

am avut dintotdeauna o slabiciune pentru barbatii mult mai in virsta decit mine; cea mai "normala" relatie din acest pdv a fost eu 18 el 26, dar n-a tinut mult...

eu am trait si varianta "sa-i fie rusine ca prosteste o copila". aveam 17 ani, el vreo 60, n-are rost sa povestesc cum e cu spalarea creierului (desi tin sa precizez ca si eu eram deschisa la aceasta spalare a creierului)...a fost o manipulare pornind de la "teme ezoterice", in cadru "organizat" (bine, nu ca MISA totusi...)dar desi si acum mi-ar fi tare drag sa-l mai intilnesc pe dl cu pricina, atunci m-am retras in momentul in care am auzit de ceva "tehnici spirituale si nu ramii insarcinata"....care au fost prea de tot, chiar si pentru o adolescenta care aproape cerea "spalati-mi creierul, spalati-mi creierul..."

apoi a venit varianta 21-43. inainte sa aruncati cu rosii, vreau sa va spun ca de data asta povestea s-a terminat cu nunta si acum planificam un bebe. si mai precizez ca nu fusese casatorit niciodata, chiar daca atunci cind ne-am cunoscut lalaia o relatie de vreo 6 ani de zile de "concubinaj" (tare mi-e antipatic cuvintul asta, desi am corespuns si eu definitiei ceva vreme...)
este foarte adevarat ca in multe cazuri (cele mai multe) o relatie de genul asta este condamnata din start la esec. recunosc ca barbatii sint atrasi de fete tinere (motivele au fost expuse) si ca in multe cazuri ele sint o prada usoara, usor de prostit. dar sa nu uitam si reversul medaliei, acela al fetelor "cuminti" de 15 ani care arata ca la 20 si se poarta de parca ar cauta-o cu luminarea. ei, in conditiile astea...stiti voi ca exista bancul ala cu dumnezeu care iarta preacurvia dar nu prostia.
si sa stiti ca exista (poate rar, dar nu am date statistice in acest sens) si tinere care la 20 de ani prefera jazz-ul si nu house-ul, si barbati care la 40-50 de ani asculta rock in aer liber. e o chestie de compaibilitate...sau incompatibilitate. reactii cu "lasati-ma singura cu el si-i rup capul ca s-a legat de biata fata" mi se par un pic exagerate...
relatia aceasta a mea...nu am sperat niciodata ca vom ajunge unde sintem azi. nu ne-a dat nimeni nici o sansa. prietenii se mirau ca deodata aveam "deja" un an impreuna...apoi 2..3...am fost supusa (mai ales eu) la presiuni din partea unora si a altora, unii dintre ei neavind nici un drept sa-si dea cu parerea. dar chiar daca nu am fi ajuns la casatorie (eu imi propusesem initial sa fim concubini tot restul vietii ca ziceam ca n-o sa ma marit niciodata), chiar daca ne-am fi despartiti dupa 3 luni (cam asta a fost durata la care ma asteptam eu pt relatia asta, din motive pe care nu vreau sa le fac publice deocamdata), tot nu m-as fi simtit folosita si nu as fi regretat nimic din ce am facut, nici macar ca "nu m-am pastrat" pt barbatul cu care as fi avut toate premisele sa ramin o viata intreaga.

asa ca mi se pare exagerat sa apelam la chestii cu "sindromul victimei". oricine sufera din motive sentimentale, fie ca e vorba despre o iubire neimpartasita, o relatie in care "ti s-au dat papucii" sau o casatorie care "n-a mers". important e sa ramii cu amintiri frumoase, dragi sufletului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

quote:
Originally posted by pisigri
a venit varianta 21-43.
de data asta povestea s-a terminat cu nunta si acum planificam un bebe.


Felicitari!

Alexandru, tati de copil perfect

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larasarit spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus


De dorit toti si-ar dori o puicuta tanara, ce naiba...






Zau?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Bine ca n-ai murit mai Rufus ca uite ce intrebari apar dupa cinci ani de zile timp in care desigur la batranatea scursa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Da, Marius...
Sa stii, insa, ca nu mi-am schimbat parerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Normal - doar ai imbatranit de atunci si uite cine iti da tarcoale in zori de zi

Mergi la inceput