De ce barbatii maturi prefera fetele tinere
Raspunsuri - Pagina 17
denisabia spune:
Ai si sarit ca hotul dupa usa.Iti dau tema sa te uiti in spate cu cateva pagini si sa vezi ca am spus de la inceput ca am o relatia cu cineva mai mare ca mine , am spus acolo mai multe.Eu am 20 de ani , asa ca nu se potriveste.Sigur ca am folosit termenii aceia ,fiindca am si spus e o persoana apropiata.As fi vrut sa fie un exemplu ca indiferent de piedici totul trebuie trait la momentul potrivit.Regretele sunt tardive.Daca prin absurd as fi fost eu cu ce te-ar ajuta?Sau mi-ai pregati deja rosiile si m-ai judeca.M-am gandit sa scriu despre asta ,fiindca am fost critica ca nu cred ca iubirea n-are varsta.
Sunt destule persoane care agreeaza distractia in toate sensurile ei ,chiar daca sunt trecuti de prima tinerete.Avem cazuri si cazuri.
Elle_seb amintirile sunt la locul lor.A mai avut alte relatii intre timp a iubit a fost iubita, doar ca toti ne intrebam cateodata ce ar fi fost daca...
Alex2 spune:
quote:
Originally posted by vandal
pozele din semnatura ta
Mie asta mi-a placut cel mai mult... Ca noi, repede ne si uitaram sa o vedem pe fata.
Intrebarea era ptr ea, ca ea a povestit si e si apropiata de cea in cauza. Intrebare care se refera la cazul prezentat de tine, Denisabia, nu pe larg, la subiect.
Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
denisabia spune:
Poate daca as fi iubit asa mult m-as fi incumetat sa am o astfel de relatie , altfel nu.
Ramona J sa fie ca mai am 2 examene saptamana asta si inca vreo 6 in sesiune.Notele au fost bune sa vad de acum incolo.
Ramona J spune:
Bafta la examene! Am terminat si eu Stoma si primul an a fost un calvar. Pe urma mi-am mai revenit...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Elise spune:
denisabia,
bineinteles ca fata nu regreta relatia.
Regreta ca s-a terminat. Nu tot regrete sint?
Regreta ceva ce a avut si a pierdut - iar el stia de la inceput ca va pierde, ea nu. Cred ca am avut toti 16-20 de ani, si stim cum eram noi in stare atunci sa mutam muntzii si respiram numai prin iluziile noastre... Nu-i adevarat ca sentimentele n-au virsta. Sentimentele evolueaza impreuna cu omul caruia ii apartin. Se schimba. Maturitatea aduce echilibru - chiar daca echilibrul acela, prin ochii unui adolescent, poate sa para meschin.
Vezi, de aceea mi se pare toxica si nedreapta o poveste de dragoste in care e o diferentza de 20 de ani. Mai ales una care de la inceput e menita sa se termine cu "multumesc, la revedere".
Elise & BBLisa
vandal spune:
Pina acum nu mi-am spus parerea decit ''tangent''. Opinia mea e ca fata sufera de sindromul victimei. Vorbim totusi de o adolescenta de 16 ani in fata unui barbat trecut de 40. E un caz clar de abuz si manipulare. Sigur e frumos sa vorbesti de prima dragoste, etc, etc. dar....Chiar in pozitia in care nu sint tatal fetei mi-as dori sa petrec macar 15 minute singur cu Don Juan-ul. I-ar pieri cheful de prospatura.
Ramona J spune:
Cred ca Elise a explicat foarte bine. Doar ca la 16-20 de ani lucrurile nu se vad asa, din pacate.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
denisabia spune:
Greseala mea ca nu ma fac bine inteleasa.S-au cunoscut cand ea avea 16 ani ,dar a fost o consultatie si atat.Dupa ce a intrat la facultate s-a intamplat totul.
Alex2 spune:
quote:
Originally posted by Elise
el stia de la inceput ca va pierde, ea nu.
Cred ca am avut toti 16-20 de ani, si stim cum eram noi in stare atunci sa mutam muntzii si respiram numai prin iluziile noastre... Nu-i adevarat ca sentimentele n-au virsta. Sentimentele evolueaza impreuna cu omul caruia ii apartin. Se schimba.
Eu ma tem sa nu fie invers, mai ales ca "sentimentele se schimba" si e mult mai probabil sa se schimbe la o persoana tanara decat la un om matur.
Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...