Bucurii de sept - oct 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 3
_Ralu_ spune:
gracie, daca te uiti pe listuta noastra de pe prima pag, vei vedea ca pe data de 7 august s-a nascut alexandra sonia, fetitza lui chantal, una dintre noi. din pacate micitza nu a supravietuit. n-are rost sa rascolim trecutul sa o intristam pe chantal.
cert este ca pe fiecare 7 aloe lunii, ma bucur pt fetita mea ca a mai trecut o luna, dar nu pot sa nu ma gandesc si la chantal.
asta e povestea.
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
gracie spune:
Doamne, imi pare tare rau!
Dumnezeu sa-i odihneasca sufletelul de ingeras si sa-i dea putere mamicii ei sa depaseasca un astfel de moment!!! N-am cuvinte....
Iarta-ma, Ralu, nu vreau sa rascolesc pe nimeni, doar ca n-am stiut!
_Ralu_ spune:
da, da nu-i problema! ti-am zis doar ca n-are rost sa povestim totul acum aici....
n-aveai de unde sa stii!
gigi, eu am facut-o pe alexia sa pape lasand-o sa ceara ea de papa. ca eu mereu la 3 ore ma repezeam cu bibe la ea....asa am lasat-o sa ceara....
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
gripo spune:
eu am colindat zilele astea, asa ca, cu scuzele de rigoare:
LA MULTI ANI TUTUROR BUCURIILOR!!!!
INNI, felicitari!
MamiLili spune:
Boo!
Iata-ma back in business. Multumesc mult fetelor ptr incurajri, sunteti asa de dragute!
Sa va povestesc: am fost ieri la biserica sa asist la botez...si pana sa-nceapa slujba am stat inauntru, undeva pe la mijlocul bisericii. Este acolo o "doamna" (a se intelege BABA) care vinde lumanari si tine agenda preotilor, adica ea e cea care progrmeaza totul pe-acolo, si-a intrebat la un moment dat unde-i mamica? Eu i-am raspuns si cand m-a vazut IN biserica a inceput sa ma ia la rost, ce caut eu IN biserica ptr ca am voie doar la usa. A-nceput sa-mi tina o intreaga teorie, noroc ca sotul a atentionat-o sa ma lase in pace si sa nu ma mai certe. Zicea baba ca a intrebat tocmai la protopopiat dak am voie in biserica...dupa mine putea sa-l intrebe si pe George Bush...mie tot nu mi se pare firesc ca mama sa stea la usa. Sa nu mai zic ca popii n-au mai binevoit sa-mi citeasca...cica sa vin in alta zi...de parca n-as avea treaba destula. Sa nu mai zic ca prietena mea din Anglia nu intelegea de ce eu stau la usa. De partea cu imbracatul/dezbracatul s-a ocupat mama, deci a fost ok. Iar la sfarsitul slujbei copilul a fost inmanat tatalui, ca mama-i necurata si pacatoasa. Nu suntem toti pacatosi? Chiar asa de grav greseste femeia ca aduce un copil pe lume? Uffff, mi-am descarcat amarul. Revin maine cu povestea despre petrecere...va zic doar ca nu-mi mai simt talpile de cat am dansat. Si m-am distrat super.
Concluzie: de la nasterea copilului, simt ca ma indepartez tot mai mult de biserica ortodoxa.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
dandusa spune:
RO-ANA,RALUCUTZA,
va multumesc frumos.Pooopici bebelusilor.
Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
Poze Crinuta luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa
Gigi25 spune:
MamiLili, eu am intrat fara probleme in biserica, la botezul lui Radu. cu 2 zile inainte de botez am fost la biserica sa mai discut ceva cu popa, si cum m-a vazut mi-a "citit" niste molifte, si asa am putut sa fiu acolo, la botez. Cred ca e ceva cu popii de prin nordul tarii, pt. ca o prietena, casatorita cu un musulman, nu a fost lasata la nu's ce slujba, pe motiv ca sta cu paganul . Si nu i-au fact nici cununia religioasa, din acelasi motiv de respectivul pagan.
Am avut si eu parte de o baba de-asta nesuferita, care mi-a reprosat ca nasii nu au stiut "Crezul". Babe nebune ai sa tot gasesti.Bine ca s-a terminat si ca ai pruncul crestinat.
Ralukutza, multumesc. Eu l-am lasat pe Gicu sa ceara de mancare, si a fost OK. De cerut cerea, dar la 4 ore, si manca 60-80 ml. asa ca mi-e cam teama sa mai aplic metoda asta. Nu's cu cine seamana copilul asta, de nu-i place mancarea, ca noi suntem amandoi ca niste ursi. Poate cand vom diversifica niste aripioare picante si Happy Meal-uri o sa manance si el...
microbu spune:
LA MULTI ANI IOANELOR!!!
Sandra si gargarita ANAIS - Ruxandra Andreea(10oct2006)
Ce mare am crescut !
Ignatica spune:
Buna fetelor,
Noi am lipsit 3 zile de pe forum din lipsa de timp.
Cred ca sunt ultima care ureaza la multi ani tuturor Ioanelor mari si mici de pe forum si Ioneilor prichindei. Citam pe care ii cunoastem: bebelinele de Inni, adameasca, ionica, mini_me, cucuoancea, Gabitzica, msl si mamicile : pufy, lakioana.
itzy-bitzy noi am trecut prin crize de plans descrise de tine, sunt de la surmenaj, se rezolva cu somn. Pe David l-au tinut o luna.
ileana pentru iritatii eu am folosit Dermocare, s-a rezolvat repede, dar daca zici ca e mai grav, nu stiu daca va functiona.
inni felicitari lui Ami pentru cele 6 kilisoare.
Eu am luat vineri prima analiza de urina in conditii de "casa", ca sa nu mai mergem la spital, sper sa fie totul bine si sa scapam de antibiotic, ca m-am saturat de siropele, implinim 4 luni de cand tot le luam.
Va pup , ma duc la culcare.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
Ignatica spune:
MamaLili sa va fie de bine botezul, asta cu babele face tot farmecul la orice eveniment de genul asta.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David