Bucurii de sept - oct 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Felicitari Ioanelor!!!
Ileana - noi folosim crema pentru fundulet de la Klorane si nu am avut niciodata treaba cu iritatiile. Are la baza extract de galbenele, si cica e bun pt. iritatii.
fetelor, mai aveti treaba cu colicii? Pe noi nu vor sa ne lase
Deja stau si ma gandesc oare nu o fi avand ceva infectie la intestine de urla asa tare...A luat bine in greutate, desi urla si doarme f.putin ziua. Noaptea doarme. Multumesc lui D-zeu de atata, ca altfel chiar as fi ajuns la nebuni Maine vreau sa sun pe doctorita sa-mi spuna cum se numesc analizele la scaun pentru infectie la intestine, sa-i fac la bebe. Ca deja am inceput sa am paranoia, ca poate e bolnav copilul meu si eu nu am habar si-l las sa se chinuie si sa se agraveze. Of...

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lili felicitari pentru botez, bine ca a trecut si ma bucur ca macar petrecerea a iesit fain!
Noi facem botez abia pe la jumatatea lui februarie, depinde de venirea in tara a soacrei mele.

Pufy in fiecare zi imi zic ca ar trebui sa ma urnesc sa merg la Mall...dar lenea e cucoana mare! Bine...ca ma iau si cu Vladut si tot aman, si pe sotz nu prea am baza sa-i incredinteza lui misiunea. Incerc maine...sper sa ajung!

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gigi25 spune:

Cristina, la apelul coliciosilor, noi ridicam manuta. Azi am schimbat laptele, si asteptam rezultatele. Pana atunci folosim metodele clasice: plimbat prin casa cu bb in brate, cantat "In padurea cu alune", masat usor burtica, si, neaparat, o narghilea pt. mami (are virtuti anticolici)
Adameasca, eu folosesc ulei de masline pt. funduletul lui bb. Si mai am o crema pt. eritem, facuta in farmacie, si pe care am folosit-o o singura data, cu mult succes.

Mergi la inceput

Revin. Cristina, eu ma gandeam acum vreo 3 saptamani sa-mi schimb doctorita. Am ajuns si la Budimex, si la Grigore Alexandrescu. Am facut analize: coprocultura, proba digestiva si sumar de urina si au iesit toate in regula. Am discutat cu 4 medici (stiu, sunt paranoica), si pana la urma m-a potolit tot dr de fam. L-am tinut pe bb trei saptamani pe lapte fara lactoza si mucilagiu de orez (pt. ca avea si niste scaune ciudate), iar de 2 zile am revenit la laptele cel de toate zilele: Nan 1. Pt. ca mesele au redevenit un chin (urlete, plansete, etc. pana oboseste bebe si adoarme, ca sa nu mai manace), am decis sa schimb laptele. Asteptam rezultate.

Mergi la inceput

Gigi25 - la noi plimbatul in brate nu prea da roade, dar oricum in brate il tinem, ca altfel plange mai tare, desi cateodata nu-mi dau seama cum ar putea plange mai tare de atat. In schimb functioneaza foarte bine incalzitul burticii cu foenul (tot de pe forum am aflat) si eu ii cant toate piesele posibile si imposibile si dansez cu el in brate. Singurul avantaj - poate mai slabesc si eu. Cat despre mancare - Vladut mananca cam 150ml de 6 ori pe zi, deci o data la 4 ore. La inceput nu se rabda nici in ruptul capului atat. Maxim 3 ore si manca tot putin, cam 90g. Am rezolvat problema scotandu-l afara dupa 2 ore dupa ce a mancat si stateam cu el inca 1,5 ore afara, astfel incat ii dadeam de mancare la 3,5 ore. Afara nu plangea. Treptat i-am marit intervalul intre mese la 4 ore, tot asa, cu statul pe-afara. Acum nu mai e nevoie, ca nu- trebuie mancare mai devreme de 3 ore 45 min - 4 ore. De iesit afara tot iesim, de 3 ori pe zi, ca sa doarma si el macar putin, ca numai afara reuseste sa adoarma ziua.

Poze

Mergi la inceput

Gigi25- si noi tot Nan1 ii dam si tot din cauza scaunului ciudat imi fac griji. Are ceva in el parca ar fi bobite de branzica, (scuze detaliile)si uneori e si verde. Ddeci coprocultura se numesc analizele la scaun?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Gigi25- si noi tot Nan1 ii dam si tot din cauza scaunului ciudat imi fac griji. Are ceva in el parca ar fi bobite de branzica, (scuze detaliile)si uneori e si verde. Ddeci coprocultura se numesc analizele la scaun?

Poze

pai e normal sa arate kk asa! nu-i nimic in neregula!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Cristina, si Gicusor tot afara se linistea. Acum doarme noaptea, dar din cand in cand plange, fara sa deschida ochii. Ii implementez suzeta si se calmeaza. Eu sunt disperata pt. ca nu manaca, desi ii este foame. Se repede la biberon, trage cu sete vreo 40 ml, si pe urma se pune pe urlat. Si urla, nene... Si la fel ca si tine, ma gandeam ca e ceva in neregula cu stomacul/intestinele lui. Ceva in neregula este, in sensul ca nu functioneaza inca foarte bine. Flora intestinala nu este formata. Pentru linistea ta, fa-i o coprocultura. Ai grija, ca trebuie culese "produsele muncii" din mai multe locuri, nu dintr-unul singur. Ma intrebam in una din noptile alea lungi, in timp ce-l plimbam pe bebe, daca peste vreo 18 ani tot asa o sa vrea sa se plimbe cu mine... Nu mi-am pierdut speranta, pana la urma ii vor trece colicii. Macar cand vor incepe durerile de la eruptiile dentare.

Mergi la inceput

Ralukutza, Crstina, scaunul lui bb era verde, cu mucus si lichid. Uneori era cu bobite. Scaun lichid nu a avut decat 1/zi, dar medicii (a se observa pluralul) au zis ca scaunul nu e in regula si ca bb are o intoleranta la lactoza. A naibii intoleranta, ca si la 2 saptamani de dieta (lapte fara lactoza si mucilagiu de orez) a facut "minunea verde". Are f des scaune verzi si moi. Oricum, am inceput sa o iau mai usor, in sensul ca deja consider ca asta e preferinta lui Gicusor: sa aiba scaune urate, care sa ma infricoseze. Cum febra nu are, mai mult de 2 scaune/zi nu are, asta e. Ce ma deranjeaza este comportamentul din timpul mesei: urla.La ultima masa din seara asta a protestat mai usor. Sa vad la urmatoarele mese cum va fi.
Am avut o perioada in care imi doream sa doarma. Cand era treaz, plangea. In afara ca plangea si era intr-o vesnica suferinta, altceva nu mai reuseam sa vad la el. Acum doarme cam mult, dar cand e treaz mai pot socializa putin cu el. Rade baiatul, gangureste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

ii dai cumva ceai? eventual de musetel? stiu ca asta face scaunul verde! iar mucusul poate aparea daca are bb mucisori si ii inghite! iti zic si eu poate te regasesti in vreuna din situatiile de mai sus, si-ti trece ingrijorarea. cat despre bobitze eu zic ca-i in regula...asa am citit! bine ca si de culoare am citit ca poate fi verde si sa nu fie probleme...acuma nu stiu ce sa-ti zic! ai cartea scrisa de dr spock? acolo scrie f mult despre scaunul copilului! acolo am citit tot ce-ti zic...

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput