Bucurii de sept - oct 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 5
Gigi25 spune:
Ceai ii dau doar de menta. Burtica il doare, are si gaze (plange dupa partzuri de zici ca sunt oua de aur). Nu am cartea lui Dr. Spock, ci Capraru. Si in Capraru spune ca scaunul verde, moale, cu lichid, e semn de ingrijorare. Nu ma mai ingrijoreaza culoare scaunului (ca sa ma nauceasca de tot, bb a avut si scaune in trei culori). Problema e ca nu manaca. Dr a zis ca nu a asimilat nici Ca, nici D3. Si este bb si anemic. Asa ca sunt calare pe el cu Vigantoletten, Ca natural, Fe Haussman, Vit C natural. Mucii ii lucram in fiecare zi cu ser cu apa de mare si "batista bebelusului", mucusul din scaun nu are legatura cu muscisorii lui. Parerea mea este ca nu i-a priit lui bb laptele. Nan 1 este un lapte foarte bun, dar la Gicusor nu a mers.
gripo spune:
NEATZA!
Am facut , haideti fetelor, scularea!
GIGI, pai menta face kk sa aiba culoarea verde, ia bea si tu, sa vezi ca la fel o sa faci, aceeasi culoare. Cat despre culoarea verde, chiar si fara menta bauta, si eu stiu ca e normal la varsta asta, mi-a spus si pediatra mea si cea din spital.
MAMILILI, ma bucur ca a trecut totul cu bine, cat priveste incidentul cu baba din biserica....eu cred ca totul tine de fanatismul si prostia celor care slujesc in biserica respectiva, nu are legatura cu credinta sau legile bisericesti, doar ca se exagereaza prea mult. Astept poze.Poate si cu mami dansand?
IGNATICA, am citit de voi si la prematuri, dar ai vazut ce ti-a raspuns, ca nu sunt probleme, chiar daca luati atata timp antibiotic. Stiu ca e greu pentru mami, dar trec ele si problemele astea, bine ca bebele creste si se simte bine.
CRISTINAGOJI, colicii lu' fi-miu au disparut abia pe la 3 luni juma, si parca si acum mai are zile cand vad eu ca-l jeneaza burtica, dar nu mai plange, asa ca stai linistita, nu mai aveti mult.
adameasca spune:
'neatza!
MamaLili, eu cred ca unii preoti is tampiti si gata. Ca nu inteleg de ce tu nu ai avut voie in biserica la botez si eu am avut. Oricum, sa va fie de bine evenimentul si sa fiti sanatosi!
Gigi, pe prospectul la Fe Haussman scrie ca scuanele pot fi tari sau moi in timpul administrarii. Eu zic ca poate fi si de la fier... Cat despre culori, poate fi verde de la menta, negru de la fier.
Cristina, sunt bebelushi care au colici pana la 5-6 luni, eu cred ca nu sunt si alte probleme.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
adameasca spune:
pentru Eric!
Azi au conspirat amanadoi copiii impotriva somnului meu, s-au trezit amandoi cu noaptea in cap.
Multumesc de sugestiile pentru iritatie, va anunt ce a avut efect.
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
Monique_new spune:
Buna dimineata.
Aseara am avut si noi un show de vreo ora cind a urlat si vroia numai in brate, dupa care a adormit pe burtica de la ora 7 pina azi dimineata cu pauzele de rigoare pt papa. Acum sintem bine.
Intreba cineva pt colestarol adriana mica si inca cineva. Mie dr ginec. Mi-a dat sa iau in sarcina si dupa nastere Bio-marin plus adica ulei de peste Omega 3 pe care scrie ca este pt mentinerea echilibrului colesterolului. Deci banuiesc ca il regleaza.Se poate lua si cind alaptezi si oricind.
Si la noi kk un asemenea aspect verzuliu cu bobite dar este normal.
Ma duc sa citesc din urma si revin.
POZE
POZE COSMINUTA
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
Monique_new spune:
Eu am o nedumerire. Dupa sucul de mar cu morcov din ce stiu eu si zice si schema pediatrei urmeaza de bagat mar cu biscuiti. Problema mea este ca toti biscuitii contin Gluten chiar si aia cei mai simplii. Din ce am inteles, cum scrie si pe cutiile de cereale nu se dau alimente cu gluten. Deci ce biscuiti luam copiilor
POZE
POZE COSMINUTA
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
RO ANA spune:
'Neata.
Fetelor, ati luat scaun de masa bebeilor? De care ?Ca tot caut si nu prea pot sa ma hotarasc.
Mamica de bebe Andrei (16 august 2006)
adameasca spune:
Monique, in loc de biscuiti poti sa bagi cereale. Care nu au gluten si sunt tot din categoria fainoase. Stiu ca se mai gasesc prin farmacii biscuitit fara gluten, dar parca am cititi pe la piersicutze ca ca sunt mai greu de gasit.
Ana, noi am avut la Luk un scaun de masa de lemn, cu masutza in fata, a fost extrem de rezistent si o sa-i faca fatza si Ilincai, sper.
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by adameasca
Bine ca mi-ai adus aminte, ca si fi-mea are una si nu mai trece de vreo 3 sapt.... Am dat cu de toate si numai se amelioreaza putin, apoi reapare. Am renuntat la servetelele umede, spalam fundul exclusiv la fiecare schimbare de pampers, dupa vreo 10 zile de iritatie am schimbat pampershii, situatia e la fel. Am fost si la dr, mi-a recomandat diverse creme, nu merge minik. Interesant e ca pe ea n-o deranjeaza, dar e chiar iritata... Ceva leacuri babesti stie careva? Sa va spun cu ce am dat: Nidlofor, Fluocinolon (astea doua doar amelioreaza), Bepanthene, 3 creme diverse pe baza de zinc si vitamine, baneocin pudra (asta i-a mers o data lui Luk intr-o situatie similara), Fucidin parca. Mai exista ceva alifii pe piata si eu nu le am in casa?
La noi a mers f. bine Neopreol, stiu ca mai este bun si Cutaden.
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
ramomar spune:
Buna dimi,
Mamilili asteptam pozici!
Ileana sper sa dai de capat cu iritatia Ilinicai. Vad ca ai incercat o sumedienie de creme; eu chiar nu stiu ce sa-ti recomand.
Ro Ana noi avem un leagan, pe care o sa-l folosim si pentru luat masa, asa e facut, cu mai multe intrebuintari si mi se pare corect sa fie asa la cat a costat
`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet