Mamici de iulie-august 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Iar va panicati ???? Ganditi-va la bebiti ca va faceti rau si voua si lor.....
Toate problemele au o rezolvare, la asta trebuie sa va ganditi.... fiti optimiste !
Toate problemele se rezolva doar cu liniste si intelegere, stiu ca nu e usor, dar daca ne panicam cu atat mai putin putem face ceva.

CARLA - Merci !

JADI - Merci ! Si bafta sa treci cu bine peste tot. Am citit pe la inceputul paginilor dar pe atunci nu eram insarcinata si visam sa intru pe la voi, asa ca apoi a fost o pauza mai mare cand nu mai intrasem pe forum, si apoi s-a intamplat minunea care m-a adus in mijlocul vostru.

OANA - si eu cunosc cazuri cu aceleasi probleme si nu e chiar asa complicat, in ziua de azi se fac multe..... asa ca nu te panica, ai grija de tine si bebe.

Ma duc sa ma odihnesc si pe mine uneori ma ia cu stari aiurea, si intepaturi prin abdomen, incerc sa stau linistita cat se poate de mult. Merg si eu sa ma intind putin. Va doresc la toate multa sanatate si fara probleme..... problemele trebuie sa dispara, nu avem nevoie de ele.

Pupici,7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

KARLIGUTZA - spune-i vecinei sa te invite la o masa, ca face asa bune mancaruri si ti se lasa ca esti insarcinata si tare esti curioasa ce gateste, asa ca poate te faci si tu cu niste retete de-ale ei, si poate ni le scrii si noua...

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

nu-s curioasa ce gateste... imi dau seama exact... peste cu usturoi... iahnie de fasole... tot felul de chestii care le pot deduce, dar ca sa bat la usa vecinei tre sa incep de la parter si pana la mine ori dau cu zarul ori le iau la rand! pana o gasesc pe cea vinovata!

karligutza, sapt.15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Oanabbb, du-te la institutul de hematologie de pe str.Dr. Felix si fa-ti dozarea de anticorpi. O poti face oricind, nu trebuie sa astepti pana in saptamana 16. Si nici nu iti trebuie trimitere. Asa o sa vezi daca sarcina trecuta a lasat ceva urme sau nu. Dar eu cred ca nu. Daca nu iti ies anticorpi, atunci poti sta f. linistita, ca nu mai apar decit la nastere, si atunci iti faci vaccinul si gata!

Cristina, 10+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Buna seara burtici cu probleme sau fara! Cu intarziere spun si eu LA MULTI ANI de SF. ION. Sunt iertata daca am avut sfant in casa? Mi-e consortul Ionut si l-am sarbatorit cum se cuvine! Azi i-am facut si cadoul cu intarziere. Si-a vazut comoara la echo! Bebe e bine, mami e posibil sa aiba nevoie de cerclaj.
In rest, sunt adormita si neuronul meu nu prea mai vrea sa gandeasca!
Va pup pe toate! Si sa dea Domnu sa atingem 100!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Oanabb si eu am Rh negativ, sunt insa la prima sarcina. Dar din cate stiu eu, ca ma panicasem si eu la un moment dat si am citit ceva despre asta, trebuie sa-ti verifici titrul de anticorpi foarte frecvent, cam o data pe saptamana sau depinde de situatie si de medic. Stiu ca exista un vaccin ceva care mai tine in frau producerea de anticorpi. Deci daca ai un medic in care sa ai incredere si care se ocupa de tine nu se va intampla nimic grav. Poate ai norocul ca bebele sa aiba acelasi Rh ca al tau Asa ca linisteste-te ca sa nu faci rau lui bb,ok? Este un articol pe subiectul asta si intr-o rev pt mamici, Mami parca, nr de ian.

Samadhi multi ani de casnicie fericita si petrecere frumoasa!

Jadi esti tare la faza cu freza tropicala.

Alina, Nikole stiu ca e greu sa stai acasa, sa fii inactiva mult timp, dar e mai bine sa fiti pregatite pt o astfel de inactivitate decat sa va hazardati in activitati care sa va faca rau. Nikole eu te-as sfatui (desi stiu ca cel mai bun sfat nu poate veni decat de la tine) sa mai stai acasa, inca nu a trecut perioada critica, mai ales ca tu te-ai luptat multa vreme cu petele. To rog eu sa te mai gandesti Promiti?

nasica de moflea burtica
12+

Mergi la inceput

Jadi mult succes la cerclaj! Iti tin pumnii sa nu doara deloc

nasica de moflea burtica
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Oana, subscriu si eu la ce a spus Cristina ana cu dozarea de anticorpi Institutul de Hematologie. Poate bebelusul tau are Rh negativ si nu vor fi probleme. Nu sta cu drobul de sare deasupra capului, caci asta este o problema frecventa si cunoscuta, fata de altele mult mai grave.

Alina , mamica d-rei Anya (19oct.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

lorinaoo1 ai un bebe fainnnnnnnnnnnn... sa creasca mare si sa fie SANATOS! eu am fost la eco in sapt.11+ si nu mi-am putut vedea bebe, din cauza ca stateam pe patul de eco cu fata la spatele monitorului dar prima reactie a doctorului a fost: "avem si coloana vertebrala..." si vazand poza ta am zambit prelung pt.ca mi-am dat seama ce-a vazut doctorasul meu scump! Data viitoare mai bine sta el pe pat si eu la monitor

Si ti se vede burticutza un pic... ce fainnnnnnn! eu nu stiu ce sa cred ... daca ma amagesc? uitandu-ma in oglinda, nu sunt sigura ca nu e de la PAPA... dar surad asa cateodata zicand ca burticosul/burticoasa din burtica creste mare acum... oricum kg. nu am nici unul in plus pana acum... am timp sa pun, asa-i?

pupici

karligutza, sapt.15

Mergi la inceput

Karligutza mersi fain. Gandeste-te ca asa arata si bebele tau E frumos, nu? Si bate-l la cap pe dr sa intoarca monitorul sa vezi si tu sau intoarce-te la celalalt capat de pat
M-am ingrasat cu 2,5 kg si am o pofta de mancare... si daca gresesc si mananc un mar dupa masa mi-e foame iar Oricum, ma incadrez in limitele normale, dar daca ar fi sa aleg, as vrea sa iau 0 kg, asa ca unele dintre voi

nasica de moflea burtica
12+

Mergi la inceput