Mamici de iulie-august 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 9
nma spune:
Salutare fetelor. Mi-a luat ceva vreme sa va citesc.
Samadhi la multi ani. Multumesc si pentru incurajari. Si tie carla.
Asi fi vrut sa dau vesti bune azi, dar poate maine. Am fost la eco si nu s-a vazut sarcina. M-am panicat, dar acum sper ca nu era bun aparatul iar vezica mea era goala. Acum astept consultul de maine. Medicul meu a fost plecat din oras. La prina ora voi fi la spital. Cred ca voi sta cateva zile pt. analize, dar incerc sa fiu optimista. Intr-un fel sper sa am gemeni.
Va pup pe toate si aveti grija de burtici.
8+
21.07.2003
CarlaV spune:
Lorina, eu daca ar fi sa aleg as vrea sa pot manca cel putin normal si sa ma ingras cat o fi, ca am timp sa slabesc![]()
Nma, ti-a facut eco normala sau cu sonda? Din ce spui tu banuiesc ca normala. Stiu ca la varste atat de mici se vede mai bine cu sonda, insa macar sacul ar fi trebuit sa se vada, asta daca ecograful nu era un jaf. Bafta maine.
Carla,
14+
karligutza spune:
Lorina, m-am gandit si eu sa stau invers pe pat ca de intors monitorul nu putea ca vedeam eu si nu mai vedea el
, dar atunci a fost prima consultatie, n-am facut mofturi
... acum am dreptul, voi fi la a 2-a consultatie la domnu'
si ii zic sigur ca vreau si eu sa vad ce e p'acolo, cat pot si eu sa inteleg, caci tare multe chestii vad ei si eu abia disting niste forme... auzeam pe un clip inregistrat la eco: "vedeti acolo intre picioare? (la bebe)" si pacienta si tata: "daaaa..."; "it's a BOYYYY" .... ei zau? eu nu stiu ce vedeau, ca eu nu imi dadeam seama de nimic...
pe bune! cum zice doctoru' asa e.
Deci, voi insista sa stau invers pe pat, dar nu prea tare sa nu ma plesneasca
. Daca stau invers poate vede si copilul cu fundu-n sus! nu stiu ce am, dar sunt intr-o stare vesela... si sa stiti ca nu am
NIMIK!!! doar veselia ca sunt gravida 

va pup de somn usor ca ma incearca mosu' ene pe la gene 

karligutza,
sapt.15
andutzy spune:
va scriu cu ultimile forte de pe ziua de azi, am fost la doctor, bebe e bine, mai mare cu 4 zile decat ar trebui sa fie la data asta. A fost obositor ca am asteptat la usa medicului 2 ore si jumatate(aveam alte 15 paciente in fata) desi aveam programare pt ora la care am ajuns. Una peste alta a meritat asteptarea, Tutu amabil si cooperant, mi l-a aratat pe indelete pe puiul mic.
Va pup, noapte buna!
Andra
9+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
nikole spune:
Oana imi pare nespus de rau pentru stresul prin care treci acum...din pacate nu stiu mare lucru despre Rh-ul negativ, ce pot eu sa-ti spun,este cazul unei cunostinte,care, cu RH negativ, a nascut acum 30 de ani un copil sanatos.Nu stiu insa ce, cum s-a intamplat, nu am pastrat legaturile, sa fi avut acum unde intreba mai multe.
Eu tocmai ce am venit de la dr. mai nainte, bb e bine, scurgerile nu arat f bine, insa bb are activitate cardiaca, creste...
echo zice ca bb are 12 sapt si doua zile, eu zic ca am 11 sapt si 5 zile...nu stiu in care socoteala sa ma incred!
Trebuie sa-l sun pe sef sa-i spun ca nu mai pot lucra
, inebuneste omul...
LORINA ASA ESTE....e greu sa stai ca o leguma, dar adevarat ca, bbika e cel mai important acum.
Ne e greu doar cu un venit,desi nu ne lipseste nimic, pe termen lung privind, o sa trebuiasca sa cam strangem cureaua.
va pup fetelor, multa sanatate si grja de voi sa aveti..
http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos
Nikole
11+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos
lorinaoo1 spune:
Neata tuturor! Asa e, m-am trezit cu noaptea-n cap si abia acum va scriu. Ma mai trezesc si in toi de noapte sa ma duc la baie
. Eu stiam ca ma asteapta asa ceva mult mai tarziu...
Voi nu aveti probleme cu somnul, fetelor?
Nikole ma bucur ca au luat decizia asta. E mai bine asa. Dar nu inteleg de ce ati ramas numai cu un venit. Nu aveai contract la firma unde lucrai? Stiu ca e greu, dar uite, o luna si ceva a trecut deja, nu mai e mult pana in iulie, nu?
Ai sa vezi ce repede trece timpul.
nasica de moflea
burtica
12+
X-ray spune:
lorina si eu am probleme cu somnul....seara adorm tarziu,dimineata sotul se trezeste la 6 si gata si somnul meu!mai ma invart in pat pana la 7 dar nici o sansa sa mai adorm!in schimb reusesc sa dorm dupa-amiaza pe cate o ora...
nikole lasa ca trecem noi si peste asta...durerile mele nu vor sa se opreasca ...nu ma doare rau dar e o jena care o simt tot timpul...n-am mai avut demult...oricum joi merg la szeged si abia astept sa vad care e treaba....
alina
11+
lorinaoo1 spune:
Karligutza ma bucur ca esti vesela, cum altfel ar trebui sa fii cand ai o minune la purtator
? Sincer nici eu nu inteleg prea multe din ce vad pe ecran la eco, dar imi explica dr si apoi ecograful pe care-l are dr este ultima generatie si e parca mai clar.
nasica de moflea
burtica
12+
lorinaoo1 spune:
Alina si eu mai reusesc sa dorm la amiaza, asta daca nu sunt pe drumuri pe la dr. Dar nu stiu ce-o sa ma fac cand o sa reiau serviciul 
Azi dimineata, pe 5 m-am trezit pt ca visasem ceva frumos, nu va ganditi la prostii
. Visasem ca eram intr-un magazin mare (Teba pt iesence) unde ma uitam la hainute si paturici pt bble nostru si probam si eu hainute de gravi
Fain e ca am visat o paturica roz, ei, ce ziceti, o fi fetita?
nasica de moflea
burtica
12+
mioara2004 spune:
Salutare burtici!
Lorina eu ma trezesc in fiecare noapte sa merg la baie, iar cateodata nu mai pot adormi. Nu prea imi gasesc pozitia, pe spate dorm tot mai rau iar pe dreapta mai amortesc.
Lorina , Andicu v-am vazut pozele, super!Si eu mi-am facut niste poze de sarbatori, trebuie sa le pun pe adresa comuna.
Jadi iti tin pumnii la ceclaj; o sa fie bine.
Fetelor cu utrogestan, voi cat mai luati??? Eu am terminat!!! De saptamana trecuta am redus doza la jumate si acum gata. Sa stiti ca ma simt mai BINE! nu ma mai simt ametita, nu mai mi-e greata de la mirosuri (le simt puternice dar nu mai reactionez asa violent).
Va pup Mioara
14+