Mamici de iulie-august 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Mioara mie dr mi-a miscorat doza si la utrogestan si la no-spa. Acu iau un utrogestan pe zi si doar 2 no-spa. Am ceva emotii, dar sper sa fie bine. Dr mea zice ca si medicamentele sunt ca niste droguri si ca nu e bine sa invatam organismul cu ele.
Dar ce m-a suparat pe mine ieri cand am fost la med de fam a fost schimbarea in cazul compensarii/ gratuitatii medicamentelor. Adica nu se mai dau gratuite si nici compensate Asa ca am scos banuti din buzunar ca Dzeu stie de ce platesc la asigurari...

nasica de moflea burtica
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dimineata,

Va invit la o cafea .

Io mi-s pe baricade, e a doua zi de serviciu de la 7 dimineata dupa concediu si nu stiu daca sunt chiauna de la oboseala, raceala sau amandoua.

Si eu ma trezesc noaptea sa ma "usurez", e naspa, dar adorm repede la loc.
Cel mai rau ma enerveaza durerile de burta (in partea de jos a abdomenului).
Dr nu mi-a dat tratament inca, a zis ca e devreme, ca problemele apar mai tarziu de obicei. La sarcina trecuta am inceput tratamentul in sapt a 15-a si normal ca acum stau cu morcovul si tarla de iepurasi dupa el.
Durerile sunt suportabile si daca as fi sigura ca nu afecteaza sarcina sau pe bebe nu m-as stresa.
Dr meu face super-ecografii, insa la ultima a zis ca inca nu se uita la col, "ca e prea devreme" .

Samadhi, multumesc pt raspuns. La multi ani!

Nma, bafta la dr, sa fie cum iti doresti.

Jadi, bafta mult la cerclaj, sunt sigura ca nu va fi nici o problema si te stiu ca esti curajoasa si optimista.

Pupici la fete, o zi buna,

Anto 13+ siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Antoanela dr tau are ceva dreptate. Am citit si eu ca poate aparea problema asta mai tarziu, numai ca nu-mi amintesc exact cand . Am mai multe rev acasa, imprumutate de pe la alte mamici si am citit pe fuga multe lucruri interesante dar acum nu pot decat sa-mi amintesc ca am citit si despre asta Mai rasfoiesc si iti spun.

Edit Ma refeream la deschiderea colului, daca de asta iti era frica.
nasica de moflea burtica
12+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by shpiry

Cica preotii nu lasa mamele sa intre in biserica la botezul bebeului!!! E posibil asa ceva?..ati auzit aberatia asta?...Cum sa nu fiu prezenta la primul si cel mai important evenim. din viata copilului meu?? Cred ca ar trebui sa-mi "inchid" urechile la toate barfele pe care le aud!

Shpiry, partial e adevarat, dar inainte sa inceapa botezul propriu-zis va face preotul o slujba mica, numai pt tine, tocmai ca sa poti sta in biserica.

Bafta cu sesiunea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

La multi Ani burtici, un an nou fericit si cu bbei sanatosi!

Oanabbb, stai linistita cu RH negativ!!!!!! Si eu am si uite ca sint la a treia sarcina fara probleme. Drita ta ar trebui sa stie ca nu mai e o problema se face vaccinul in sapt. 28 si dupa nastere in max.72 ore daca bb are RH pozitiv. Pe mine m-a asigurat aici doctorul ca RH-ul negativ nu mai e o problema in ziua de azi datorita acestui vaccin.

P.S. Fetelor, iubitelor, eu va citeasc, de ieri a inceput si tati serviciul si am ramas cu cei mici. Nu am puterea sa scriu mai des, am niste probleme care ma termina psihic, parca nici nu ma pot inca bucura de sarcina asta(mama va fi operata joi in tara si distanta asta ma termina.....mi-e cumplit de greu). In rest incerc sa ma stapinesc sa pling, desi nu prea pot, ma tot intreb de ce trebuia anul asta sa se intimple cind vine bb3 si sotul si-a schimbat job-ul din aprilie si jumatate de an nu va avea dreptul la concediu si evident ca nu gasesc un raspuns, numai DD stie! Am slabit de la Craciun 3 kg(nu-i bai ca am de unde), greturi si varsaturi la greu, dimineata mi-e si teama sa maninc, ce maninc dau in jeturi afara. Dulciuri nici nu pot sa vad in fata ochilor, ca deja mi-e rau.
Cam asta e cu mine, inca sper sa fie bine joi cu mama dupa OP, speranta moare ultima!!!!

toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Lorina, mersi.
Da, la asta ma refer, mai precis eu la prima sarcina am avut colul scurtat din cauza contractiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

in legatura cu slujbele astea aici in arad chemi preotul acasa cand are copilul cam 2 saptamani si face o mica slujba pt amandoi ca sa putem iesi pe afara (chestia cu statul in casa 6 saptamani pana la botez mi se pare absurda,mai ales ca va fi vara!) si asa poti sa intri si in biserica cu bb-ul.cel putin asa am auzit.dar eu zic ca mai e pana atunci....
lorina dar se vede si la tine burtica! poze cu a mea puteti sa vedeti pe emailul comun,acolo am trimis link-ul de la webshots.
si eu abia astept sa-mi mai scada dr dozele ca sunt vesnic ametita de cap! eu iau 6 utrogestan pe zi si gravibinon unul pe saptamana....

alina 11+

Mergi la inceput

Antoanela, gata am gasit. Cred ca m-am inselat un pic. Aici scrie ca la inceputul celui de-al doilea trimestru poate fi depistata ceea ce ei numesc "incontinenta cervicala". Dar nu e obligatoriu ca, daca s-a intamplat asta la o sarcina anterioara, sa se intample si acum. Cica trebuie sa renunti la un regim de viata activ, adica sa stai acasuca cuminte si sa nu faci efort.
Dar cand ai fost ultima data la eco? Insista la dr sau mergi la altul pt o a doua opinie. Pana atunci gandeste pozitiv. Ai si acum contractii?

nasica de moflea burtica
12+

Mergi la inceput

Alina eu nu ti-am putut vedea pozele. Cred ca nu ajunsese mailul.
Am o problema cu mailul comun - nu pot sa ma plimb decat prin inbox

nasica de moflea burtica
12+

Mergi la inceput

Narcisa, bafta multa mamei tale la operatie. Va fi bine, o sa vezi.
Te inteleg ce simti, mama s-a operat acum doi ani si nu am conceput sa nu fiu langa ea. Dar atunci eram fara bebe, se putea.
Anul acesta trebuie sa faca alta operatie si ma ia cu fiori cand ma gandesc ca-mi e imposibil sa merg.

Ce varste au copilasii tai?

Nu stiu fetelor, dar de multe ori ma intreb cum o s-a scoatem noi la cap cu doi copii, mai ales cand are juniorul chef sa fie Gica-contra . Stiu ca pana la urma ne vom descurca, copiii nu raman necrescuti, dar conteaza si cum cresc si nu as vrea sa devin o mama prea obosita si nervoasa care nu se bucura de copii.

Mergi la inceput