Mamici de iulie-august 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 27
CarlaV spune:
Samadhi, iti dai seama ca vreau sa ma mut de aici. Am fost pe 2 insule si a fost incredibil de bine. Din pacate nu vad nici o varianta de mutare in viitorul apropiat, mai ales ca abia am reusit sa ne luam 2 camere... Acum la mine in baie e acelasi fum gros de tigara ieftina
.
Andicu, eu ma duc saptamana viitoare la eco la Iosup, voi avea 15 saptamani si jumatate si va fi eco abdominala. Asistenta la care m-am programat m-a asigurat ca vom sti sexul.
Fetelor, nu stiu ce sa mai fac, parca as locui in Ferentari sau in Irak... avem 2 Dacii si o masina, masina cum am adus-o cum am gasit-o zgariata, iar inainte de sarbatori avea un cauciuc taiat. Pe una din Dacii am gasit scris cu graffiti, apoi cineva ne-a descuiat-o si a furat diverse din portbagaj si a lasat-o deschisa. Pe langa faptul ca am gasit toate cele 2 masini lovite in parcare in diverse situatii, plus ca toate babele care-si scot cateii la plimbare ii lasa sa se usureze pe roti, asta-seara am constatat cu uimire ca oglinda dreapta de la o Dacie a disparut cu totul. Si toate astea s-au intamplat in vreo 6 luni. Deja nu mai suport, m-am duce la Politie, dar mi-e ca pierd timpul si astept pe la usile lor si le suport tigarile si tot nu se rezolva nimic. Pe straduta noastra vad ca se tot plimba o masina de politie, chiar unde parcam noi e o gradinita pazita de BGS, vizavi e un liceu pazit de BGS, si cu toate astea se intampla tot felul de ciudatenii. Am crezut ca sunt facute special la adresa noastra, dar am vazut mai multe masini din zona cu cauciucurile taiate.
M-au apucat nervii, plus ca am incercat sa-mi comand si eu niste chestii dragute de la Victoria Secret, si cand sa finalizez comanda, dupa ce am introdus datele de pe card, mi-au zis ca e o problema si nu pot finaliza comanda, dar ma asteapta sa-i sun la un nr. de US ca sa aflu care e problema. Eu imi imaginez care e problema: cardul e emis in Romania, si faima romanilor pe net e dintre cele mai rele.
Ma duc sa mananc iar sa ma calmez, ca baie nu mai fac ![]()
Carla,
14+
catralu spune:
Buna fetelor!
Nu am mai scris din decembrie;intre timp am facut prima ecografie si e asa de frumos bebeul meu: are 1.62cm si sunt deja mandra de el!!
Am citit ca va plangeti de greturi;si eu am avut probleme,dar la prima consultatie mi-au dat niste medicamente pentru asta.Medicamentele au o graviduta desenate pe ele si au avut efectul scontat.Din ce am citit se pare ca sunt printre putinele gravide care iau medicamente pentru greturi.Voi de ce nu ati luat?Nu vi s-a prescris nimic sau va e frica?
Mi-ati facut pofta de merdenele!!!Oaa,maine o sa bat tot Toronto sa ajung la magazinul romanesc care are si merdenele...mmm..deja salivez.
Am o alta problema: ma ingras vazand cu ochii!!!Deja ma strang pantalonii si vad cum creste burtica.Eu zic ca e prea devreme pentru asta(am doar 9 saptamani de sarcina)si sunt disperata!Insa imi este foame,mai ales seara si nu stiu ce sa mai fac.Ceva sfaturi...?
Va pupic pe burtici!
Samurai-lady spune:
Bunaaaaa,ne-am intors si noi fericiti de la eco.
Bb e bine,danseaza,bine cu masuratorile pt.varsta de 11sapt si 2 zile,are si coloana vertebrala,ne-a masurat si TN si e ok.Imi placea cum dadea pe akolo din manutze si piciorushe.
Mi-a bagat doctorul un cui doar,placenta e putin mai jos,inca nu se pronuntza ca se poate ridica,ca-s numai in sapt 11.A avut cineva dintre voi placenta mai jos inserat in saptamanile mici ?Hai incuraja-ti-ma putin feteleeee.Nu-s mortcovita ca bebitza e bineeeeee.
Va pup si numai bine,fara greturiiiii
Samurai-lady
11 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
X-ray spune:
dragele mele desi nici nu stiu cu ce sa incep... dar hai cu vestile bune :se pare ca e fetita! atat am plans ieri de bucurie...atat e de activa,si-a pus mainile in cap,piciorul la gura,dr zice "va las sa savurati spectacolul" si cateva minute bune ne uitam la mogaldeata noastra care se rostogolea si se intorcea pe toate partile ,ne facea cu mana,si se juca ascunsea isi ducea mana la ochi si apoi brusc le lua la o parte...plangeam amandoi,i-am auzit inimioara.are toate masuratorile la zi,chiar cu 2 zile inainte,translucenta e 1,7.i-a masurat tot,de la femur,humerus,piciorus,cap,tot. si e in grafic. si i-am vazut labiile ,dr a zis ca dupa el e fetita dar la sfarsitul lunii febr la morfofetala vom sti sigur.
si vestile rele : PLACENTA PRAEVIA CENTRALA cu sanse infime sa urce.... va dati seama cum am fost cand mi-a dat vestea... asta e,la mine chiar sunt putine sanse sa duc la termen sarcina,daca se mentine asa placenta probabil voi face cezariana inainte de termen sa nu apuce sa sangereze.
jadi multumesc de informatii,sunt cu pumnii stransi pt tine,sa decurga cerclajul usor si fara probleme.
muh multumesc de informatii,eu sunt din arad si voi merge in austria cat mai repede posibil(cu placenta previa adio plimbari dupa 25 saptamani) si ma uit.te mai asteptam pe aici,voi ati trecut deja prin emotiile astea....
carla am intrebat dr,in szeged nu se naste nicaieri in apa,in budapesta a auzit dr meu ca ar fi o clinica privata de obstretica dar nu e sigur ca au bazin...
va pup pe toate si acum nu stiu ce sa fac sa-mi pun sau nu caruciorul roz?
alina
12+
lorinaoo1 spune:
Alina
ce misto, ai fetita
jucausa. Felicitari!!!!! In legatura cu placenta praevia nu tb sa te nelinistesti. Cunosc cazuri care au dus sarcina bine si au nascut bebei frumosi si isteti. Partea mai neplacuta este ca esti consemnata la domiciliu 
Samuray-lady felicitari ca ti-ai vazut bebelul!
Catralu si eu mananc detul de mult fata de cum mancam inainte, dar cred ca am gasit si o solutie sa nu ma ingras prea tare. Ma mai pacalesc cu fructe cand mi-e foame intre mese
La mine merge. Inainte de culcare e musai sa mananc un mar sau o portocala ca nu ma pot culca cu stomacul forfotind de foame ![]()
OFFFFFFF, fetelor, discutati de lucruri sfinte in casa stiti voi cui. Noi avem restrictie la
si ne este f greu, dar ce nu facem noi pt bebe. Uneori ma mai dau pe langa sotul meu, asa din nostalgie, dar el e mai rational ca mine - ramane stana de piatra 

Dar nu mai e mult pana prin aug-sept cand o sa avem voie, nu? 

nasica de moflea
burtica
13+
brazuca25 spune:
Sunt f fericita! Am fost ieri la eco vaginala si l-am vazut pe bb! Nu pot sa cred cat de jucaush este! S-a sucit pe toate partile si da din maini si din picioare ca un apucat! Din prima s-a intors cu funduletzul sa ii vedem...outzele! Deci nu mai este nici o indoiala ca este
! exact ce am simtit si mi-am dorit mereu!
S-a chinuit dna dr pt translucenta nucala o gramada, pt ca nazdravanul nu a vrut deloc sa se intoarca. Abia peste vreo 20 min, cand dr imi punea eco pe CD, s-a intors la bb si l-a vazut ca s-a intors. TN este 1,8 deci e OK!
I-am vazut coloana vertebrala, inimioara...deja a inceput sa inghita lichid si asta se pare ca e f bine. Surpriza a fost ca e umpik mai mare decat stiam, are 12 sapt si 4 zile, deci cred ca oficial am scapat de trim I!
Doamne rad prosteste singura pe strada! Plutesc de fericire!
11+
brazuca25 spune:
Daca se poate sa schimbati si la mine datele in listutza: UM 20.10.2006, DPN 27.07.2007,
, dr Cristina Parpalici, Sp. Sf Imparati Constantin si Elena (Judetean Ilfov).
Multumesc
11+
Ioana75 spune:
Buna dimineata gravidutelor! M-ati omorit efectiv cu merdenelele
. Mie de obicei nu-mi plac, dar acum as minca vreo 3, mai ales ca mi le imaginez fierbinti si aburind
.
Felicitari tuturor care au aflat sexul bebelusului
! Abia astept si eu la Pop, pe 5 februarie, sa-mi zica.
jeni, bafta la servici, sa reactioneze sefii bine. Ce fain ca doctorii s-au oferit sa-ti dea medical.
Lorina, deseori interdictia de sex se ridica in trimestrul 2, vezi si tu ce zice doctorul dupa fiecare control.
Samurai-lady, Alina, mai e timp berechet sa se ridice placenta! Si eu la prima sarcina o aveam la inceput praevia, dar a urcat foarte bine si nu am avut nici o problema.
Alina, pune caruciorul roz, ca ii schimbi culoarea mai incolo daca e sa se schimbe
.
Eu tot nu am anuntat la servici, mai astept o luna; numai sa nu ma apuce greturile mai tare si sa vomit
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
danis spune:
buna fetele, ati scris ceva nu gluma, abia apuc sa mai citesc ce scrieti... ma bucur si va multumesc pentru vestile bune si informatiile pe care le dati...
la mine nu sunt mari noutati, imi este rau de tot, desi am deja 13 sapt de la ultima menstruatie ... si nu am luat deloc in greutate...
nu sunt foarte speriata inca, si la primul copil mi-a fost foarte rau iar in primele luni slabisem 2 kg ... doar ca imi este tot mai greu sa suport starea asta, lipsa de chef de orice si somnolenta continua...
am fost azi la medic, insa am facut numai consultatie - mi-a zis ca e totul ok, analizele sunt bune... , luni imi face ecografie si va voi spune mai multe...
am vazut pareri si pareri despre sexul in timpul sarcinii... la prima sarcina medicul ne-a zis ca atata vreme cat nu am alte probleme (nu aveam) si ma simt bine este ok ... si nu am constatat probleme de niciun fel, iar bebele a venit la termen...
nicoll_mada spune:
Salutare si de la noi!LA MULTI ANI,SANATATE SI NUMAI REALIZARI!!!
In sfarsit s-a terminat si minivacanta noastra,ne-am intors acasasi ne pregatim sa incepem munca...
Dar privim si partea buna,suntem sanatosi,anul asta il vom cunoaste si pe BB2,iar Codruta este pt moment mandria noastra.
Despre noi sa va spunem , ne-am odihnit,ne-am relaxat,dar mami a avut greturi,nu prea a mancat decat salate si a exclus carnea,nu de alta dar nu intra cu nici un chip.
Ieri am fost la control,totul e ok,mi-a dat analize de sange si luni m-am programat la echo morfologica.Abia astept sa-l vad pe BB.
Codruta are in plus un canin,inca 3 pe drum,ceea ce ne cam face zile fripte si pe deasupra a si racit putin.Noroc ca am luat-o din pripa si am ramas doar la stadiul denasuc infundat.
Cam atat pt moment.Acum ne pregatim sa mergem la cumparaturi si voi reveni sa va citesc.Pupicei dulci!!!
nicoll_mada
si
Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN