Mamici de iulie-august 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Luna mersi pt lamurire Daca e vorba de pateuri de alea de la patiserie... da-mi adresa si iti trimit. Dar s-ar putea sa le manance aia la vama la voi inainte de a ajunge la tine.
Jeni nu sunt bune mama, caaahhh sunt naspa tare

Samadhi, eu zic sa nu te mai stresezi, desi te inteleg. Lasa ca pentru toate exista cel putin cate o solutie. Trebuie doar sa te linistesti si ai sa vezi ca vine si rezolvarea

Mai fetelor, durerile astea de cap sunt chiar normale? Care o fi explicatia? Ca de o saptamana nu ma mai slabesc. Sunt sacaitoare, totusi

nasica de moflea burtica
13+

Mergi la inceput

Pentru cele care vreti linkul pt cartile de retete
http://www.gustos.ro/carti/step1.html

nasica de moflea burtica
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by lorinaoo1

Mai fetelor, durerile astea de cap sunt chiar normale? Care o fi explicatia? Ca de o saptamana nu ma mai slabesc. Sunt sacaitoare, totusi

nasica de moflea burtica
13+

Lorina, si pe mine m-a cam durut capul in ultimele zile, nu stiu cat sunt de normale, eu le-am combatut prin somn, ca ma apuca mai mult seara, iar descantecul lu' sotu' meu nu a avut efect ca o luasem si cu de-astea.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Jadi, revin. L-am dezipat si l-am transformat in arhiva rar. Am verificat si acum merge. Enjoy!

Apropo, cum pot sa-mi scot chestia aia cu "Are album!", ca n-am niciun album (inca)?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Bon soir, gagici, cu burtici!
Ajung si io cu intarziere p-aci, dupa ce ieri facuram eco morfo si intraram in posesia unui frumos DVD, cu care-mi tot clatesc ochii. De asemenea, am aflat ca, in ciuda a ceea ce "simteam" io, avem un !
Suntem in grafic cu masuratorile, eco arata cu 4 zile mai mult decat ceea ce stiam io, avem 161 bpm si ne zbenguim de mama-mama.
Faza cu mirosul din frigider io o am de aproape o luna, nici prin cap nu mi-a trecut sa v-o impartasesc si voua, convinsa fiind ca mi se intampla numai mie (desi nimeni din casa nu-l mai simte)! De fiecare data cand il deschid, imi tin respiratia, ca altfel simt ca mor. Inclusiv ceea ce tin in frigider capata mirosul ala infect, daca nu acopar sau invelesc bine!
In rest, foame mare, somn cat cuprinde si groaza ca de luni ma reintorc la munci!

Va pupez!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

13+

De la nunta...

Mergi la inceput

Olguta felicitari!!! Ce fain ca stii ce e! Poate am si eu ceva mai mult noroc saptamana viitoare, cine stie...

Graviduta mi-a placut faza cu descantecul Am sa-l pun pe sotul meu sa incerce Cat despre somn, azi nu am putut dormi de durerile de cap, asa ca la mine nu se aplica . Nutresc speranta ca se vor plictisi si piticii astia de neuronii mei obositi si nu ma vor mai chinui, ca altfel...

nasica de moflea burtica
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Luna, cu vecinii mei fumatori am incercat sa vorbesc in momentul in care au iesit din casa cu tigara aprinsa, au stat pe holul blocului in dreptul usii mele pret de inca vreo 2 tigari si au discutat, apoi am iesit si eu sa cobor si am dat direct cu nasul in fumul lor de am zis ca-mi scuip plamanii, apoi au intrat in lift tot cu tigarile aprinse. I-am lasat sa plece si am coborat pe scari. Stau la 9 . La intoarcere s-a intamplat sa dau tot de ei, la parter, si am urcat cu ei in lift si cu tigarile lor. Atunci n-am mai suportat, mai ales ca ma sufocam, si le-am explicat ca poate reusesc sa se abtina pana ajung afara sau in casa, fiindca mie imi face rau fumul de tigara. Ce crezi ca mi-au zis? Ca traim in comun si trebuie sa ne suportam unii pe altii. Asa ca ma gandesc ca trebuie sa ma suporte si ei pe mine cu mirosurile mele , nu numai sa-i suport eu pe ei cu tigarile lor. Asa ca-ti dai seama ca n-am ce discuta acum cu ei legat de fumatul intr-o baie fara geam...

Carmena, eu nu sunt ignoranta, dar nici nu fac toate analizele si testele despre care se vorbeste aici. Mi-am facut un minim de analize, adica cele gratuite + AgHbs, imunoglobulinele pentru toxoplasma si rubelola, 2 ecografii si ma mai duc la o morfofetala de trim.I. Cred ca asta o sa fie tot ce fac, eventual cate o eco normala pe parcurs si cate o urocultura.

Samadhi, inteleg situatia ta in Germania si imi dau seama cat e de greu ca macar sa te gandesti la mutare. Daca la un moment dat vrei o idee de super insula, o sa fiu pe aici .

Merdenele mie-mi plac doar dintr-un singur loc din Bucuresti, in alte parti au alt gust. Astea nu mi-au facut niciodata rau, dar nu prea trec pe acolo decat de vreo 2 ori pe luna, asa ca-mi fac stoc si le pun la microunde apoi.

Carla, 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

CARLA - te-as lua si pe tine pe o insula, de fapt pe toate ca sa va mai linistiti ca fiecare are probleme...... se pare. Va multumesc ca ma intelegeti, si la fel si LORINAOO1, merci foarte mult, pentru sfaturi.
Vecinii aia ai tai, Carla sunt chiar ca fara bun simt, cred ca si tu iti doresti sa te muti de acolo, sa ai un loc unde sa nu te deranjeze nimeni. Mirosurile alea nocive nu sunt bune pentru bebe tau.

Vorbeati de durerile de cap, pai poate va lipseste ,e nasol pentru cele cu interdictie pentru asa ceva, insa totusi relaxeaza nervii cat de cat.Unii experti spun ca sperma duce la contractii, altii cum ar fi americanii spun ca nu are repercursiuni asupra unei sarcini, depinde de la om la om acum, zic eu.

Am plecat si va doresc toate cele bune. Pe maine. Va pup pe toate.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

feteleeeeeeeeeeeeee ??? cine v-a invatat pe voi ca in 3 ore sa scrieti 2 pagini? am fost si eu un pic pe-afara si cand m-am intors aveam 2 pagini de citit...

ultimul mesaj de la samadhi s-a corelat cu ce am citit eu azi... cred ca multe dintre voi stiati deja lucrul asta, dar iata va dau eu un citat dintr-un articol acum (apropo de dureri de cap, care se mai trateaza cu sau cu .... si facem aici o paralela cu intrebarea "Am voie sa fac sex cat sunt gravida? doctorul mi-a interzis (sau nu mi-a interzis)! De ce?"):

Somn mai bun - un pui de somn dupa momentele de pasiune poate constitui un subiect de gluma in cuplu, dar expertii spun ca este ceva natural. Nivelul hormonului oxytocina, care provoaca somnul, creste de cinci ori in momentul orgasmului. Aceasta inseamna ca femeile vor pica de somn cam la 20-30 de minute dupa orgasm, in timp ce barbatii nu vor mai putea tine ochii deschisi cam in 2-5 minute. "Acest lucru explica de ce se doarme atat de bine dupa un act sexual reusit si de ce barbatii adorm foarte usor dupa ce fac dragoste. Pentru ambele sexe, aceasta este unul din cele mai bune remedii impotriva insomniei", este comentariul medicului.

Va intreb eu acum pe voi, nu cumva oxytocina este "medecamentu' " care se da si in travaliu ca sa ai contractii bune, mari si mai frumoase? Deci poate ca de aceea nu e recomandat sexul, sau mai bine zis: orgasmul !!!. Cine rezista, merita , iar cele care au mai incercat sau vor mai incerca asa putin... le dam si lor pentru ca a fost OK. Daca simtiti ceva contractii... please,

va pup cu drag! dar nu ca aseara ... ca e prea complicat.... si n-am dat copy ca dau si azi paste

karligutza, sapt.15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna seara burtici.

Graviduta , bine-ai venit!
Iaca si eu, ca sa intru in rand cu lumea, cu dureri de cap de vreo 2 ore care nu ma lasa, nici pace! am baut un ceai de musetel cu miere, dar inca nimic!
Olguttza, felicitari pt baietel!
Deni, bafta la cerclaj!
Am fost si noi la dr azi, bebe are 14cm, si se pare ca s-a modificat DPNul cu 3 zile mai devreme, adica 10 iulie. Imi tot zicea mie mereu poza de la eco cu 3 zile mai mult, si azi s-a stabilit asa cand a trebuit sa-mi faca testul combinat, ca e prea tarziu ca am depasit 14 sapt. dupa masuratori. Asa ca mi-a facut o masuratoare de transulcenta nucala, se pare ca e bine, nu stiu care din oase, cel nazal sau la ceafa... are 1.4, si trebuie sa fie sub 3 ca sa fie ok, asa ca ne-a zis sa stam linistiti ca se pare ca nu e nici-un risc de SD. Acum a ramas sa faca triplul test la 16 sapt. ca sa fie mai concludent rezultatul.
Cat despre bebe, mi-a facut eco abdominal si mi-a zis ca nu se vede sexul (era sotul dr mele care e tot ob-gineco), asa ca trebuie sa mai am rabdare 2 sapt. pana ma vede iar dr mea.
Voi cand ati aflat sexul ce eco ati facut? abdominal sau vaginal?

Andicu 14+
Poze noi

Mergi la inceput