Mamici de iulie-august 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 25
Luna1 spune:
Sau ca sa iti explic mai bine un fel de poale'n brau cu braza...
Bey eu mor de pofta!

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
8 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
jeni71 spune:
Buna seara dragele mele
Carmena, vopseste-te linsitita si eu m-am vopsit, sa fim serioase ce naiba, acum 30 ani nu se mai stiau atatea si uite-ne mari si frumoase.
Ioana75, mai stau cateva zile si le duc hartia plocon cum ca sunt insarcinata. cand am fost la eco la inima saptamana asta facea cardiologul doamna mea daca doriti medical veniti stati 3 zile internata si va dau pana la 180 zile medical fara probleme. Inclusiv medicul de familie a zis ca oricand simt ca nu mai pot sa ma duc ca ma tine in emdical. Deocamdata e ok la servici, ca la stat da merge. Sunt tare curioasa ce salariu iau, ca cel de incadrare e jenant de mic dar au stimulente si alea cica-s grase.
Fetelor, e un mare stres cu ce sa mananc, nimic nu ma tenteaza, visez la tot felul de ciudatenii, si musai in fiecare zi trebuie sa mananc altceva, doua zile acelasi lucru nu pot.
toate burticile
Luna1 spune:
Carmena stai linistita, nici eu nu fac atatea analize ci doar cele cerute strict de doctor, analizele de sange si cateva eco. In rest nu vreau sa ma stresez in plus, adica nu stiu altii cum sunt insa eu cand aud de teste pana nu aflu rezultatul o iau razna cu tot felul de ideei. Asa ca voi sta cumintica si voi face exact ce zice doctorul.
Si eu ar cam trebui sa ma infrumusetzez un pic insa astept sa-mi treaca starile de rau putin ca nu-mi arde de nimic. Insa apoi sa te tii: credit card la purtator, mai am doua prietene gravide si rupem magazinele.
Va pupici.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
8 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
jeni71 spune:
Merdeneleeeeeeeeeeeeeeeee, uai ca mor de pofta, da ma voi razbuna saptamana viitoare cand merg la bucuresti. Fix la merdenele ma duc si la covregi pe str franceza merg. Visez de mult la ambele.
Spunea cineva aici de ceva carte de bucate electronica, da-ne si noua site-ul..............
Si care e jmekeria cu mailul comun ?
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by arhdy
Buna fetelor.
jadi bafta multa si sa te simti bine.
Graviduta bine ai venit, sarcina usoara si sa ai un bebe sanatos si frumos.
Nici eu nu stiu ce sa mai mananc. Nu-mi mai place nimic si in general totul imi face greata. Mananc mai mult fortat, pentru ca imi mai este si foame si stiu ca si trebuie sa manac cel putin 3 mese pe zi. Dar mananc putin pentru ca nu pot si nu am nici o pofta, iar mancare intra asa greu.
Va pupic,
Diana, 11+
Arhdy, Jadi, multumesc pt urari. Jadi, multumesc pt datele contului comun. O sa vedeti ca am postat si eu un zodiac pe zile de nastere, care mie mi s-a parut interesant, si o carte de bucate a lui james Oliver, bucatarul britanic.
Apropo de zilele de nastere negative-pozitive... Am vazut ca DPN-ul meu (30 iun-3 iul) include o zi negativa (30 iun) si celelalte zile sunt neutre, daca nu ma insel. Si eu care, pe baza zodiacului pe zile de nastere dsp care va spuneam, imi alesesem ziua de 30 iun ca zi favorabila pt nasterea racusoarei mele...
Toate cele bune.
jeni71 spune:
Luna 1 si pe mine azi m-a durut burta dar eu am avut o zi super grea la servici am stat cam mult in picioare si de asta cred. Dar la fel ca tine fix la baie am fost crezand ca imi vine ciclul.
Gravidutza bine ai venit sarcina usoara si bebelus sanatos !!!!!!!!!!!
Jadi bafta multa maine, iti tin pumnii ca stiu cum e la cerclaj, insa capul sus e pt bebe.
jadi spune:
Gravidutza multumim de emailuri dar primul email nu se poate viziona, posibil ca ce este atasat sa fie prea mare!
Multumesc de incurajari, azi sunt bine, sa vedem cat de viteaza o sa fiu si maine!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by jadi
Gravidutza multumim de emailuri dar primul email nu se poate viziona, posibil ca ce este atasat sa fie prea mare!
Multumesc de incurajari, azi sunt bine, sa vedem cat de viteaza o sa fiu si maine!Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
Jadi, o sa verific mai tarziu, pt acum vad ca nu pot intra pe yahoo mail, nu stiu de ce. Atasamentul e zipat, deci ar trebui sa mearga. Daca nu merge, gasesc eu o solutie sa va trimit acel zodiac.
samadhi spune:
JADI - Bafta !
Bine a-ti venit la noile mamicute , si bebei frumosi si sanatosi !
Imi pare rau, ca nu va simtiti bine, in comparatie cu voi eu sunt bine. Pot manca orice, imi e sete.... mult, azi cand ma trezisem m-am sculat cam prea repede din pat si imi venise iar stomacul in gat, dar apoi m-am asezat inapoi cateva minute si mi-a trecut, desi nu aveam chef sa ma mai scol. Era insa necesar sa merg la medic, sa imi vad bebele. Este bine, sanatos, baitaile inimii sunt bune 140, dimenisiuni normale la sapt. a 7 a si 2 zile, si unul singur.Am facut niste analize care mi le ceruse medicul, si sper sa fie totul okay.
Nu am probleme cu mancatul decat unele lucruri imi pica poate aiurea din cauza mirosului si nu le mananc, mi s-a contraindicat carne cruda sau oua crude, maioneza, sau tiramisu.... etc.
LORINAOO1 - am sarbatorit fain, si bine ca m-am dus a doua zi la idiotii de birocrati ca altfel mi-ar fi stricat intreaga zi.
CARLA - Este lege din 01.01.2005 ca toti strainii care vor sa ramana aici in Germania trebuie sa invete aceasta limba. Sotul meu e american, s-a casatorit cu mine acum un an, eu am statut german, pe el il obliga sa invete limba, dar nu poate din cauza timpului ca lucreaza, si nu are program fix, ci cand vin comenzile trebuie sa le faca fie ca e zi sau noapte. Ei prostii astia nu inteleg, acum l-au chemat marti si trebuie sa merg si eu sa le zic ceva.... daca il i-a peste picior. Anul trecut vorbisem cu seful de acolo era okay daca stia sa vorbeasca pe metoda simpla, acum nu e deajuns, il obliga. Nu e chestia ca as sta aici, dar noi in 28 nov. 2006 ne-am mutat la 4 camere, inchipuieti ce a insemnat, acum sunt insarcinata trebuie oricum sa nasc aici, dar el are doar o luna prelungita. Sora-mea imi zice zilnic de la Nuernber ca nu poate sa-l de-a afara, dar nici luna de luna nu ne putem duce la birocratii astia sa ii prelungeasca viza, e absurd. Iar cursurile de limba ar fi intre 6-8 ore zilnic, de luni pana vineri, timp de 6 luni. Asa ca spune-ti si voi daca astia sunt normali sau nu???? Eu m-am consumat prea mult pe chestia asta, si nu stiu ce va fi, dar daca il da afara din tara dau statul in judecata, cu ori ce fel de mijloace. Mai ales cu avansarea sarcinii nu stiu ce ma asteapta, nu am pe nimeni aici ca sa aiba grija de fetita mea daca intru in spital. Si asta se poate intampla pe neprevazute..... dar ai cu cine vorbi???? Astia nu inteleg. Si azi mergand in oras, la fel la toate statiile de metrou sau trenuri din oras peste tot fum de tigara sau fumatori, trebuie sa-i ocolesti, sa stai la distanta de ei.
Asa ca nu stiu ce va fi cu viata mea in continuare..... in acest moment nu imi permit sa fac o mutare ca vor niste birocrati..... in plus, sta scris in drepturile omului ca ai dreptul sa alegi locul unde doresti sa stai, asta dupa vointa proprie, fara sa fii obligat, dar se pare ca Germania o ia cu totul razna.... de ce atunci 145 000 de oameni au parasit anul trecut Germania pentru a locui in alte tari ???? ......... Raspunsul se poate vedea, in plus economia merge foarte aiurea, ce sa mai zic de locuri de munca.
Toate cele buna si multa sanatate in continuare......
7+
samadhi spune:
Uitasem ceva, si cand ai copii te intrebi unde e mai bine pentru ei sa fii ???? Acum nu stiu ce sa raspund, dar imi vine uneori sa las totul si sa plec pe o insula.
7+