Mamici de iulie-august 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

In legatura cu durerile de cap, am citit ca e indicat sa intrebi dr. mai ales daca sunt combinate cu ameteli si tulburari de vedere (probabil ar fi o lipda de calciu?).
In ceea ce priveste sexul, mie dr. mi-a spus in primul trimestru ca am voie, dar "mai cu tristete".

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Buna fetele si mercik de incurajari.
ALINA A uite ca mai sunt si eu suspectata de placenta praevia,desi la
prima sarcina n-am avut morcovul asta,nu scriu unde ca-mi iau un avertismentttttt.Dar,am citit pe net ca pana dupa 20 si ceva de saptamani nu e treaba batuta in cuie,se poate ridica,mie asa mi-a zis medicul.M-a atentionat doar sa nu prestam si sa nu am nici orgasme fara prestatie...auzi ce doctor am eu.Am zic ca am inteles si ma prezin la control in februarie.

Ioana75,noi avem aceeashi data de nastere,1 mai 77.
Mercik pentru incurajari si sper sa se ridice si la mine placenta.
Oare cu bicicleta am voie sa merg,ca asta nu l-am mai intrebat pe medic.

Un weekend fain,fara greturi la toata lumeaaaaaaaaa.

Samurai-lady 11 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Hei tauroaicele mele dragute Ioana si samuray - si eu tot pe 01.05.1977
Si iata ca avem aceeasi soarta - vom fi mamici in aceeasi perioada!

Dragele mele din Bucuresti ,spuneti-mi cum este Hergheliu ( sper ca am scris bine !) .
Ma innebuneste cumnata mea sa imi faca programare la el ,ptr echo 4D si morfofetala intre 16-18 saptamani .

Azi ne simtim bine ,fara mari greturi ,doar unele mici la spalatul pe dinti dimineatza.Mi-am exasperat sotul ,in ultimele 2 zile am incercat 5 paste de dinti , toate imi produc greata!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Buna LULU77 tauroaica de 1 Mai.
Au muncit mamele noastre nu gluma sa ne nasca de Ziua Muncii.
Cu spalatul pe dinti incearca si fara pasta si dupa aia clatesti cu
apa aia cu miros de menta,nu stiu cum ii spune.
io-s solo acasa,numai cu baiatul meu scump si drag,dehhh sotul e in delegatie o saptamana.Noroc ca ii am pe socrii aproape,la etajul 2 in acelashi bloc.

Pupiceiiii

Samurai-lady 11 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Asta e a doua sau a treia oara cand ma doare capul in timpul sarcinii. Ma doare de alaltaieri seara . Nu ma doare tare sa nu mai pot. Ma doare doar un pic....cat sa nu ma lase sa traiesc. Si de aseara ma mai si incearca o raceala. Am bagat o baie, din pacate nu fierbinte, oscillococcinum si o cana de lapte cald. Sper sa nu racesc de-a binelea!!! Offfff, asa as pleca acasa dar am o groaza de treaba la serviciu.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare burticutze!

Lorina, imi pare rau ca ai dureri de cap ... stiu ce nasol este, am fost si eu la fel la prima sarcina. La mine a fost o nenorocita anemie - fier putin/Hb mic. Fa-ti analizele si verifica, se "rezolva" repede cu adaus de fier. Vezi ca exista in farmacii ulei japonez mentolat, sau pur si simplu "alifia chinezeasca" mentolata ...iti dai putin pe frunte si tample si durerea trece ca prin minune! Bafta!

Samandhi, imi pare rau ca nu sunteti bine. Eu insa nu prea inteleg ... Sotul meu e roman si n-a avut nici o problema ... ca doar e casatorit cu o nemtoaica (am cetatenia). Si doar stii ca in ochii nemtilor oamenii nu sunt de aceasi categorie, americanii sunt bine vazuti pe cand noi, jale si amar. Si cum spuneam, n-au fost probleme ... nu l-a obligat nimeni sa invete germana, de platit vreo scoala nici atat (a facut-o ca asa-i normal, daca traieste aici), nu l-a dat nimeni afara ... dupa viza chiar eu ma duceam, ptr. ca el muncea si nu avea timp. Mi se pare ciudat ... eu una as pune piciorul in prag si as face putina gura ... cere sa vorbesti cu seful de la Ausländeramt, ca asa ceva nu se poate ... mai ales pentru un cetatean american! Bafta!

Noi suntem bine! Sper ca bb-lul e bine si creste ... eu de abia peste 2 saptamani am urmatorul control. De abia astept!

Fetelor, mai sunt cateva luni bune pana ne vin minunile pe lume, nu va mai faceti griji, multe se pot schimba! O sa vedeti ca totul o sa fie bine! Iar de DPN ce sa spun ... e doar o data, putine femei nasc chiar la data fixata. Cris de exemplu a hotarat sa vina exact 1 sapt. mai devreme pe lume ... chestia asta decide bb-lusul, daca e nastere normala, evident.
Asa ca savurati sarcina si bucurati-va de bb-lusul din burtica! Pupici si un week-end fain!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Irinusha cata dreptate ai Ma lupt si io cu o nenorocita de anemie, dar iau tratament pt asta - un siropel + vitamine Elevit care au mai mult fer decat altele. Nu stiu ce sa mai zic. Poate nu asimilez...

Ioana mi-ai luat o piatra de pe inima, desi la ultima intalnire dr ma certa ca m-am agitat cu sarbatorile. Pe de alta parte poate incercam si noi asa mai "cu tristete" cum zicea Graviduta si vedem cum ne simtim

nasica de moflea burtica
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

HEEEELLP!!!!!!!!
Fetelor, a fost sotul meu sa ia analizele si am aflat ca el ar RH-negativ, eu avandu-l pozitiv. Ce inseamna asta? Stiu ca era grav daca eu il aveam negativ, dar nu stiu ce se intampla daca il are el. Sunt speriata de tot. O sa ma duc marti la doctora, dar pana atunci cred ca o sa turbez.

Diana si bebe 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Ce faceti fetelor? Am ajuns si eu la raport azi. Ma simt mai bine, nu ma mai doare nimic numai ca mi-e foame non-stop.

Lorina multumesc pentru oferta de a imi trimite merdenele, insa cred ca ai dreptate, le-ar manca vamesii astia nemancati cand ar vedea asa bunatati. Cred ca fac vreun drum prin Romania prin februarie la sfarsit, special pentru merdenele ca eu nu sunt sanantoasa.

Sau poate mai bine ma mut in Toronto ca zice catralu ca acolo au merdenele. Catralu mie mi-au prescris pastile de gretzuri insa nu am vrut sa le iau, am citit compozitia si am cautat pe net, aveau risc categoria B ceea ce insemna ca nu au foat facute cercetari la gravide si nu se cunosc efecte adverse asa ca nu am vrut sa risc.

Carla eu in locul tau as fi vomitat pe ei (mai ales ca eu nu ma pot controla) si le-as fi zis "asta e, locuim la comun trebuie sa ne suportam obiceiurile, obiceiul meu fiind gravida e sa vomit cand simt fum de tigara". Sa vezi ce se potoleau. Eu as vorbi cu administratorul, i-as explica ca sunt gravida si mi-e rau de la fum. Te inteleg cum e ca la mine fumeaza mama in curte si cand o simt cum miroase imi vine sa vars, desi am fost fumatoare cam 8 ani.

Felicitari olgutza pentru baiat, Alina pentru fata (sa trimiti esenta de fata si spre mine) si Brazuca pentru baiat.

Pupici pe burtici

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 8 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna,

Citeam la voi zilele trecute de dureri de cap si chiar gandeam bine ca nu am si eu si iaca-ta ca m-au plesnit si pe mine! Am asa o durere permanenta, nu foarte tare dar destul de sacaitoare. De la ce o mai fi si asta, ca habar n-am...
Sarcina asta e mult mai ciudata decat precedenta. Toti spun ca ar fi diferit sexul copilului(si poate fac o titita...) Pe de alta parte sunt convinsa ca tot baietel va fi... Sexul... Abia in martie cand m-am programat la eco tridimesionala.

Intreba cineva de Herghelegiu. Eu stiu ca este la Sanador si a inceput incet incet sa-si capete renume de bun ecografist. Desi la CMU au eco 3D, eu am preferat sa ma programez pentru morfo la Iosup. La el am fost si la prima sarcina si a fost OK. Am sunat la Diagnosis si am inteles ca nu mai are consultatii acolo. Voi stiti, mai consulta si la alt cabinet Iosup decat la CMU?

Daca nu mai scriu zilele urmatoare, sa aveti un weekend linistit si fara greturi pe cat posibil.

Pupicim
Carmen 10+ si Stefi(3 ani)

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput