Mamici de iulie-august 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 24
Luna1 spune:
Gravidutza bine ai venit!
Deni asa e, in prima sarcina mai aveam asa dureri de ligamente insa chiar m-am speriat mai devreme. Acum mi-e mai bine, si m-am mai linistit, dar tot merg la doctor. Am programare joia viitoare insa cred ca-i sun sa ma duc mai repede, asta daca nu ajung diseara la spital. Mersi de sfat.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
8 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
jadi spune:
Imi este atat de somn incat nu imi pot tine capul drept. Poate plec si eu mai devreme acasa sa imi fac si bagajul si sa ma bucur pe al mic pentru vreo 2 zile!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
Luna1 spune:
Deni unde pleci?
Alina
jadi spune:
Ma internez 2 zile pentru un cerclaj mic, as vrea eu sa plec in concediu
.
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
arhdy spune:
Buna fetelor.
jadi bafta multa si sa te simti bine.
Graviduta bine ai venit, sarcina usoara si sa ai un bebe sanatos si frumos.
Nici eu nu stiu ce sa mai mananc. Nu-mi mai place nimic si in general totul imi face greata. Mananc mai mult fortat, pentru ca imi mai este si foame si stiu ca si trebuie sa manac cel putin 3 mese pe zi. Dar mananc putin pentru ca nu pot si nu am nici o pofta, iar mancare intra asa greu.
Va pupic,
Diana, 11+
Luna1 spune:
Deni iti urez ca totul sa decurga usor, sa nu simti nimic si sa te intorci acasa cu bine.
Mi-au trecut durerile de tot. Cine stie...
Referitor la mancare nici eu nu stiu ce sa mananc, mi-e pofta numai de cai verzi pe pereti (a se citi merdenele, pufuleti) tot ce nu pot gasi aici...
Alina
lorinaoo1 spune:
Puteti sa spuneti ca sunt incuiata sau cum v-o veni... Mie nu mi-e pofta de merdenele si stiti de ce? Pt ca nu stiu ce sunt alea 
Poate lamuriti si o moldovianca di la Iesi ![]()
nasica de moflea
burtica
13+
lorinaoo1 spune:
A, si sa nu uit - bafta Jadi pe maine! Tin pumnii sa nu te doara deloc-deloc
nasica de moflea
burtica
13+
Carmena spune:
Buna,
Stiu ca scrieti nu gluma, eu nu prea pot tine pasul cu voi,decat la citit, dar am zis ca macar la o perioada de timp sa scriu si eu, sa nu ma uitati.
Greturi si la mine pe toate fronturile. Eu am reusit sa le mai contracarez cu compot de diverse fructe, si chiar mi se pare ca functioneaza. De asemenea tot cu compotul am reusit sa infrang si o constipatie rebela cu care am fost pricopsita vreo cateva zile. Pot sa spun acum ca am devenit fan compot pana mi s-o lua si d-asta.
Cred totusi ca e o caracteristica generala sa nu-ti placa carnea cand esti la inceput de sarcina - nici eu nu o suport foarte bine si evident ca as manca doar prostii cu carne daca mananc (Mc Donalds, KFC...)De gatit...adios, nici gand, abia de reusesc cate un piure lui Stefi.
Eu tin minte ca la Stefi am avut greturi pana la 12 saptamani, apoi s-au atenuat simtitor. Bine, e adevarat ca la Stefi nu am avut greturile care le am acum. Acum am zile cand efectiv imi vine sa zac de rau ce imi este.
Saptamana viitoare merg si eu la control sa vedem ce face samburelu din burtica si sa fac analizele de sange.
Ma mai ingrozesc la voi cand citesc cate analize faceti. Vi le recomanda medicul? Eu, fie vorba intre noi sunt afoana in materie de medicina iar cand am fost insarcinata cu Stefi nu am facut decat o eco morfo la Iosup in saptamana 21 si 2 eco la Elias cu doctora. Ma rog si analizele obisnuite de sange in fiecare trimestru. In rest nu mi-a recomandat doctora nimic, dar acum citind la voi ma apuca groaza si ma gandesc ca ar trebui sa fac si eu dublu - triplu test, si eco transnucala sau cum s-a discutat aci?? Mai este cineva asa ignoranta ca mine??Va rog frumos sa ma trimiteti si pe mine daca stiti ca sunt obligatorii toate aceste analize..
Sambata am hotarat, ma ocup de infrumusetare. Merg la coafor, manichiura si pedichiura. Si am sa ma si vopsesc desi am citit la voi ca nu este recomandat in sarcina?! Eu stiu ca atunci cand am fost insarcinata cu Stefi doctora mi-a spus sa ma vopsesc linistita, sa ma fac frumoasa si orice imi ajuta la psihic sa aplic. Asa ca ma gandesc sa aplic si acum formula mai ales ca am o stare proasta rau de la permanenta stare de greata.
Acum m-am intins cat o zi de post. Sper sa scriu mai putin si mai des...
Pupici de la noi pe toate burticutzele,
Carmen
10 sapt si Stefi
http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by lorinaoo1
Puteti sa spuneti ca sunt incuiata sau cum v-o veni... Mie nu mi-e pofta de merdenele si stiti de ce? Pt ca nu stiu ce sunt aleaPoate lamuriti si o moldovianca di la Iesi
nasica de mofleaburtica
13+
Hai ca ai fost tare la faza asta! Daca iti spun ce sunt imi aduci si mie cateva?
Sunt pateuri cu branza sarata, adica nu pateutzuri mici ci sunt asa ca o pleasca, mai mari ca un fel de placinta, intelegi tu. Si deja imi ploua in gura de mor. Ce ma faaaaaac?www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina