Mamici de iulie-august 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

o de sept-oct, in cautarea unei de iulie-august, LUNA1.
Lunita mea scumpa si draga, am intrat sa iti multumesc mult pentru gandurile tale bune.
Vad ca esti bine si iti faci de cap cu patinat, sanius, bravos.
Te pupacesc si te imbratisez cu mult drag si, chiar daca nu suntem la aceeasi odisee, suntem amandoua si putem schimba impresii despre ce ni se intampla. Tu pentru ca esti inaintea mea, o sa imi dai si mie sfaturi, ca tu treci prima prin schimbari si experiente noi.
Multi pupici.

Pupici pe burtici si gravidutelor de aici, sarcina usoara si -usi sanatosi!

Nana, 4+
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Karliguta, esti o draguta

Samadhi, cred ca mi-a fost rau de la constipatie si oboseala. Ma gandesc ca, daca ard tamaie, o sa le placa fumul vecinilor fumatori. Intre timp o sa incerc si mai fac sapaturi, poate le pun varza acra sau amoniac

E aiurea rau ce se intampla in Germania. Cum sa te oblige sa inveti limba daca pana acum ai stat bine-mersi acolo si daca iti platesti obligatiile catre stat? Eu n-am fost acolo, dar am auzit ca nemtii sunt extrem de enervanti pentru ca, desi stiu engleza, se incapataneaza sa vorbeasca numai limba lor, ca si francezii de altfel... Am tot auzit ca Germania e "bastionul civilizatiei", insa mergand prin tari straine si intalnind nemti, am ramas cu o impresie foarte proasta asupra educatiei si civilizatiei lor, erau ca tiganii.

Stiu ca e aiurea sa te intreb si-mi cer scuze pentru asta, dar voi tineti neaparat sa ramaneti in Germania?

Lorina, eu nu prea stiu ce sa mananc dinainte de a fi insarcinata, si acum e si mai rau, pentru ca nu suport multe. Am inceput sa nu mai vreau carne si sa mananc mai mult cartofi, macaroane, merdenele... daca ai idei scrie si pe aici, ca poate ajuta.

Carla, 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Sanatate tuturor gravidutelor racite.

Lorina, of, lasa ca mai sint doar 7 luni. Miruna e bine, multumesc, merge voioasa la gradi.

Eu in ultimele 4 zile am mincat dimineata si la prinz salata cu rosii, ardei, castraveti, brinza si muschi tiganesc. In weekend am mincat compot de cirese, albe si rosii. Miine chiar nu stiu ce o sa maninc, ca m-am saturat de mincarea de catering si eu nu gatesc (decit salata sau popcorn).

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babydream spune:

Carla, Ioana, mersi mult pt sugestii. Am gasit ceva fain p net. E o carte de bucate si deja am pus ochii pe niste retete grozave. O sa o pun pe mailul comun.
tuturor burticilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Scuze, scrisesem mai devreme de la o prietena si nu am fost atenta la ID. Cred ca e inca la moderare mesajul. Dar voi ma stiti, nu-i asa?

nasica de moflea burtica
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss76 spune:

Va pupic dulce pe toate si imi pare rau de cele care mai au inca greturi. Eu am cam scapat, dar unele au fost memorabile. Cel mai greu am suportat mirosul de cafea. Si vreau sa va povestesc ca, inainte de Craciun am fost si eu la magazin ca tot omul sa imi fac cumparaturile (proasta idee, oricum nu mai gateam de ceva timp ca nu suportam miros de mancare), iar vanzatoarea macina cafea la vrac. In tot magazinul se simtea miros de cafea, dar pentru mine atata era de puternic incat aveam impresia ca s-a rasturnat toata plantatia de cafea. Vreau sa va spun dragele mele ca, de la magazin si pana acasa m-am ascuns in toate tufisurile sa vars, si pe la toate colturile blocurilor. Se minuna lumea la mine, doar era plina strada ca eram in prag de sarbatori. Imi era extrem de jena, dar nu gaseam alte locuri decente unde sa ma desfasor.
Acuma am scapat, dar inca nu pot manca chiar normal. Nu pot manca nici eu carne si mi-e si mie foarte sete. O sa cer si eu sa mi se testeze glicemia.

Va pup si va doresc sanatate maxima, atat voua, cat si bebeilor.

P.S. Mai e cineva din Timisoara? As vrea sa mai schimb pareri cu cineva din Timisoara cu privire la ginecologi si spitale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

De fapt va scrisesem despre descoperirea mea - o carte de bucate electronica. Deja mi-a facut cu ochiul o musaca de pe-acolo. Va pun cartea pe mailul comun, ca sa aiba toata lumea din ce se inspira, in lipsa de idei

nasica de moflea burtica
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Salut, mamicilor si piticilor! Spuneti-mi si mie cum se intra pe mail-ul comun, ca am vazut ca aveti o groaza de chestii interesante pe acolo, inclusiv un horoscop, daca nu ma insel.

Eu am DPN intre 30 iun si 3 iul, deci nu stiu daca sunt de mai-iunie sau de iulie-august, dar eu va citesc pe voi. Si caruciorul e roz, pe bebita o sa o cheme Mara, sunt la dr. Tutunaru, Elias, pt cine vrea sa ma ajute cu actualizarea listutei de inceput de capitol.

Multam.

A, UM 23.09.2006.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor eu azi ma simt rau de tot, adica ma doare un ovar de mor, zici ca-mi vine ciclul... M-am speriat mai devreme, am iesit sa-mi iau un sandvis si m-am cocosat in mijlocul strazii se uita lumea la mine ca la urs. Am crezut ca gata pierd sarcina, am fugit repede la toaleta cand am ajuns in birou si ma asteptam sa fiu plina de sange, cand colo nimic. Am rasuflat usurata, m-am asezat pe scaun, l-am lasat mai pe spate si am zis ca nu ma mai misc pana e sa plec acasa. M-as fi dus la spital insa masina mea e la revizie pana diseara, al meu barbat e la serviciu tot fara masina (a luat-o pe a mea sa o duca la service si tot el o ia), asa ca tb sa rezist ca cu mijloacele de transport nu sunt in stare sa merg. Daca nu imi trece pana vine al meu sa ma ia ma duc direct la spital. Nu inteleg de ce totusi. La munte am fost mereu imbracata gros, nu am cazut deloc, totul a fost ok. In fine, sper sa fie bine...

Nana multumesc papusico, esti o draguta cum ai venit tu sa ma cauti. Uite aici si multi pupici.

Carla te compatimesc pentru vecinii tai nesimtiti, eu le-as afuma baia, tamaie, ce o fi, iti spun eu ca nu le va place. Dar totusi ai incercat sa le spui? Poate oamenii nu stiu si si-au facut acolo loc de fumat. Va rog eu nu mai pomeniti de merdenenle ca aici nu se gasesc si simt cum pocnesc de pofta.

Va pup pe toate burticile.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 8 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Graviduta bine ai venit si sarcina usoara si sa te bucuri de Mara , te-am trecut cu DPN 1 iulie, ne anunti tu cand vrei sa il schimbi.

luna chiar daca iti trece, eu zic sa mergi la doctor macar sa te vada. Tu ai mai fost gravida si stii ca uneori si ligamentele iti pot da de cap. Nu are ce sa fie de la munte. sanatate multa!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput