Dansez pentru tine-Sezonul 3

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

dar ca si caz, care v-a impresionat cel mai mult? care vi se pare cel mai "induiosator"?

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

quote:
Originally posted by lulu_boches

Dupa parerea mea locul lui Costi Ionita nu e acolo, se misca ca un robot.Vom vedea pe parcurs ce va fi....
Liana

Se misca cum se misca, dar mie mi se face jena cand il aud vorbind. Este atat de penibil....

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

Ajutati-l pe Emanuel!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Mie imi place de mamica cu fetita bolnava de autism. Nu stiam ca sunt sanse de vindecare. Doamane ajuta! Durere mare pe ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia3 spune:

Costi Ionita ca si compozitor e ok dar ca dansator...
e adevarat ca omul cit traieste invata insa macar mina din sold daca si-o lua.te imbraci in frac si stai ca tataia .penibil..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

quote:
Originally posted by lucia3

Costi Ionita ca si compozitor e ok dar ca dansator...
e adevarat ca omul cit traieste invata insa macar mina din sold daca si-o lua.te imbraci in frac si stai ca tataia .penibil..

Subscriu!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crashsky spune:

Duel pe slow fox intre Alexandra-Randi si Laura-Bogdan!...Cui dati puncte mai multe?

www.youtube.com/watch?v=nNu-tUUmNh4" target="_blank">Slow fox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia3 spune:

normal ca LAUREI SI LUI BOGDAN dar din cite am inteles ei au mai facut dans asa ca...
totusi ALEXANDRA mi se pare un pic mai rigida(vorbeste experta),mijlocul poate putin mai flexibil ar fi trebuit nu stiu
asa ca nu dati cu pietre ca au avut si ei emotii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

io ma astept ca laura cosoi si parteneru` sa faca un spectacol pe masura de-a lungul concursului avind in vedere pregatirea lor in materie de dansuri. mi-au mai placut si echipele formate din alina de la asia, andreea balan, randi... induiosatoare-s toate cazurile, fiecare are ceva special si din punctul asta de vedere sper ca in final fiecare sa plece acasa cu ceva banuti

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Noroc cu forumul, ca si uitasem cine e la duel. Data trecuta ne sufoca PROTV-ul cu reclame la emisiunea asta, nu exista publicitate fara sa-ti spuna "Voteaza pe cine crezi tu dintre cutare si cutarica". Acum, parca a si disparut emisiunea asta, ma intrebam ieri daca se mai face ? Noroc ca dupa miezul noptii am vazut la PROTV un spot publicitar unde iti amintea sa votezi intre Corina si Costi .... Iar AZI, reclama la emisiune ! Fooooarte rar, fata de inainte. Parerea mea.
Cred ca si-au zis ca data trecuta prea a votat lumea, si a iesit perechea cel mai putin apreciata de juriu, asa ca acum au lasat-o mai moale cu "Voteaza !!"

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

A nu se intelege ca nu-mi place emisiunea. Dimpotriva, imi place mult.

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput