Dansez pentru tine-Sezonul 3

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Katty, multumesc am sa ma uit, dar cum au ramas putine ore...astept sa vad. Nu cred ca de Andrei e vorba, e o tipa cea care zice ca danseaza pt cineva (si l-am vazut mai apoi pe iubitul ei).

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Am gasit:
"Livia este din Cluj, are 33 de ani #351;i este e consultant de vânz#259;ri la o firm#259; din Cluj. Visul ei este s#259;-#351;i ajute so#355;ul cu o opera#355;ie la piciorul stâng pentru tromboflebit#259; profund#259;"
Iistiu pe aman2 din vedere si el este un adevarat munte, ma gandeam ce probleme poate avea acest tip, si iaca.....hmmmm

asa crestem noi

Mergi la inceput

Am vazut aseara emisiunea si m-am ingrozit cand a povestit Livia ca sotul ei are tromboflebita in urma unei operatii nereusite de hernie de disc.
Succes mult si sper ca la sfarsit sa faca rost de bani pentru operatie. La toti concurentii le urez succes

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nu stiu de ce dar parca ii vad in finala pe laura cosoi si pe randi.......

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

6s

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Finala, intre Laura Cosoi si Randi.Mi-a placut si Andreea Balan.Dupa parerea mea locul lui Costi Ionita nu e acolo, se misca ca un robot.Vom vedea pe parcurs ce va fi....
Liana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

da, costi si cu corina ungureanu au intrat la duel, pt saptamana viitoare. mi se pare corect...

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

mie personal mi-au placut cum au dansat Randi-Alexandra, Laura Cosoi cu partenerul ei, Andreea Balan-Petrisor...dar cine stie...dupa surprizele de data trecuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tessie spune:

Din pacate,prea putin conteaza felul in care danseaza concurentii...Deja aseara Banica ne-a sugerat cum sa votam,adica "cu inima".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Eu am vazut aseara ca deja Costi Ionita spunea ca va face un cantec despre concurs cand va iesi si ca el nu e un bun dansator...atunci ma intreb ce a cautat la acest concurs? Cred ca sa-si mai faca putina publicitate ca nu mai am citit nimic de el in ziare.
Pacat de visul fetei cu care danseaza el.

Mie i-mi place de Randi, Laura ,Andreea si Adrian. Sa vedem ce va fi....

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crashsky spune:

Dansurile concurentilor le veti gasi, pentru descarcare, AICI, asa cum au fost si cele din editia precedenta.

Mergi la inceput