Dansez pentru tine-Sezonul 3

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

quote:
Originally posted by Crashsky

Duel pe slow fox intre Alexandra-Randi si Laura-Bogdan!...Cui dati puncte mai multe?

www.youtube.com/watch?v=nNu-tUUmNh4" target="_blank">Slow fox

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!"

mie mi-au placut amandoua perechile, dar in cazul Laurei se vede clar experienta pe care a acumulat-o in cei 12 ani,parca, cand a practicat dansul sportiv...
si cui dau mai multe puncte?...hm...Alexandrei si lui Randi

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Sa ajutam copiii nedoriti sa traiasca! Cu o simpla semnatura le putem salva viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Fetelor, exista undeva emisiunile astea inregistrate? Am vazut asta toamna o emisiune si mi-a placut, prindeam protv pe vremea aia..dara cum a zburat vrabia cu ata...

Mergi la inceput

Andrushka pe site-ul protv-ului poti sa vezi toate dansurile, dar nu emisiunea...sau poti sa le descarci de la Crashsky.Multumim pentru asta Crashsky!!!

Sa ajutam copiii nedoriti sa traiasca! Cu o simpla semnatura le putem salva viata!

Mergi la inceput

E vineri deja...oare cine ramane si cine pleaca diseara acasa?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

eu cred ca o sa plece Costi. si cred ca i se asteapta la asta.

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

si eu cred ca o sa plece costi!!!!! sincer nici nu stiu ce cauta acolo!!!! bine ca nu trebuie sa vorbeasca prea mult....
mai 3 ore si incepe emisiunea....

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

7s

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Si eu cred ca scapam de Costi Imi pare rau pentru prietenul Marinei, dar este dezavantajata de vedeta cu care danseaza.

Ps: voua nu vi se pare ca Bogdan Boanta s-a indragostit de Laura Cosoi? Nu-si mai lua mainile de pe ea.

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristianc spune:

Cum ai putea sa nu te indragostesi de ea? e chiar frumoasa !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fetelor, nu am apucat sa vad pana la sfarsit emisiunea, spre rusinea mea am adormit..... iar pana la 13.15 cand incepe reluarea mai e....cine a plecat????? costi, nu?????

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

7s

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

am observat inca de la prima emisiune ca nu-si mai lua mainile de pe ea. este frumusica, nimik de spus.
a plecat prima pereche: Marina-Costi, exact cum era de asteptat. ati observat ca juriul a dat aceleasi note ambelor perechi pt. a nu influenta votul telespectatorilor? bravo lor!

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput