Dansez pentru tine-Sezonul 3
Raspunsuri - Pagina 7
adseana spune:
quote:
Originally posted by Crashsky
Duel pe slow fox intre Alexandra-Randi si Laura-Bogdan!...Cui dati puncte mai multe?
www.youtube.com/watch?v=nNu-tUUmNh4" target="_blank">Slow fox
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!"
mie mi-au placut amandoua perechile, dar in cazul Laurei se vede clar experienta pe care a acumulat-o in cei 12 ani,parca, cand a practicat dansul sportiv...
si cui dau mai multe puncte?...hm...Alexandrei si lui Randi
Adriana si Alexandra (15.04.2005)
Sa ajutam copiii nedoriti sa traiasca! Cu o simpla semnatura le putem salva viata!
ANDRUSHKA spune:
Fetelor, exista undeva emisiunile astea inregistrate? Am vazut asta toamna o emisiune si mi-a placut, prindeam protv pe vremea aia..dara cum a zburat vrabia cu ata...
adseana spune:
Andrushka pe site-ul protv-ului poti sa vezi toate dansurile, dar nu emisiunea...sau poti sa le descarci de la Crashsky.Multumim pentru asta Crashsky!!!
Sa ajutam copiii nedoriti sa traiasca! Cu o simpla semnatura le putem salva viata!
adseana spune:
E vineri deja...oare cine ramane si cine pleaca diseara acasa?!?
nemary spune:
eu cred ca o sa plece Costi. si cred ca i se asteapta la asta.
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
bb_yasmi spune:
si eu cred ca o sa plece costi!!!!! sincer nici nu stiu ce cauta acolo!!!! bine ca nu trebuie sa vorbeasca prea mult....
mai 3 ore si incepe emisiunea....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
7s
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
felicia74 spune:
Si eu cred ca scapam de Costi Imi pare rau pentru prietenul Marinei, dar este dezavantajata de vedeta cu care danseaza.
Ps: voua nu vi se pare ca Bogdan Boanta s-a indragostit de Laura Cosoi? Nu-si mai lua mainile de pe ea.
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
bb_yasmi spune:
fetelor, nu am apucat sa vad pana la sfarsit emisiunea, spre rusinea mea am adormit..... iar pana la 13.15 cand incepe reluarea mai e....cine a plecat????? costi, nu?????
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
7s
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
nemary spune:
am observat inca de la prima emisiune ca nu-si mai lua mainile de pe ea. este frumusica, nimik de spus.
a plecat prima pereche: Marina-Costi, exact cum era de asteptat. ati observat ca juriul a dat aceleasi note ambelor perechi pt. a nu influenta votul telespectatorilor? bravo lor!
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.