Dansez pentru tine-Sezonul 3
Raspunsuri - Pagina 23
codruta_grg spune:
quote:
Originally posted by Crashsky
Inca o informatie pentru voi, confirmata din 3 surse, asa ca e sigura: Doina are apartament frumos, ultimul tip de Seat Ibiza, sotul castiga bine, iar ea a participat la preselectii la Alege Asia, Big Brother si Megastar...Felicitari Doina pentru cum ai jucat...ai vazut cati te-au crezut?
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!"
Daca are asa bani, inseamna ca ii va ajuta pe altii care au iesit din concurs si chiar aveau nevoie
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Crashsky spune:
quote:
Originally posted by codruta_grgDaca are asa bani, inseamna ca ii va ajuta pe altii care au iesit din concurs si chiar aveau nevoie
Exact..si marmota invelea in staniol...
Oana spune:
Off doamne chiar ca emisiune mai jenanta ca asta nu exista, m-am uitat la prima editie dar la restul sorry mi-ajunge. Ori e dans ori e binefacere sa se hotarasca odata, oamenii aia au niste necazuri si ei ii pun sa tzopaie, mie in editia asta mi-a parut f. rau de Livia saraca fata ce fatza avea numai chef de dans nu avea cand se gandea la sotzul ei.... Iar Doina din cate inteleg castigatoarea acestei editii zambea tot timpul. Pai daca eu aveam copilul bolnav asa cred ca as fi stat acasa si as fi plans toata ziua nu m-as fi dus la Bucuresti sa dansez pe la televiziuni. Si in ceea ce priveste actoria Doinei absolut de acord, eu sunt din Constanta stiu f. bine cat castiga sotiile de navigatori, si ce viatza indestulata duc, cred ca ea de fapt se plictisea si hai sa se duca pe la Bucuresti sa mai participe la o preselectie , ca din cate spune Crashky a mai participat si la altele... Ca oricum din banii de voiaj ai sotzului putea sa ii faca tratamentul fetitei... Oricum pe mine nu m-a pacalit nici o secunda Doina asta....
Natasa spune:
Am vazut emisunea asta in varianta franceza si in cea italiana si nu are ridicolul si patetismul de la noi. Acolo se danseaza de dragul dansului, nu se fac reportaje lacrimogene, acolo e bucurie, nu umblat in durerile oamenilor pentru a-i pune sa se milogeasca. Dar la noi prind mai bine, se pare, mizeriile de genul asta.
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Crashskyquote:
Originally posted by Claudelu
Hai sa nu fim rai, totul e bine cand se termina cu bine
Ca orice telenovela atat de mult iubita de romani...Si ca orice telenovela, avea un final previzibil...
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!"
Si binenteles tu le sti pe toate
Daca nu va place emisiunea de ce va uitati? n-aveti telecomanda??
Androix spune:
Ai mey, Claudelule!!! Normal ca le stie, tu n-ai citit: din trei surse!!!
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
Alina spune:
M-am uitat si eu aseara doar finalul l-am vazut azi!
Sincer,prima editie mi s-a parut mai buna,concurentii au dansat mai bine,editia asta mi s-a parut organizata pe fuga.
Ce vreau sa va intreb.Pe sotul Doinei l-au aratat vreodata?Au spus exact cu ce se ocupa?La ceilalti concurenti am vazut familia,rude,prieteni,amici,cunostinte dar la ea numai mama si ceva colegi.Sau mi-a scapat mie?
Chiar daca ii plecat din tara...tine-ti minte ca la editia doi,au l-au filmat in Israel pe tatal fetei care dansa cu Temisan?Deci se poate.
Oricum,de Iris mi-a parut tare rau,ca de orice copil bolnav...Sper ca intr-o zi sa se faca bine!
Sincer,Petrisor-ul care a dansat cu Andreea Balan mi se parea cel mai necajit,traiesc 8 persoane in 2 camere...ati vazut voi,aratau amariti si cu banii,pe linga atelierul de timplarie ar fi putut si cumpara o camera in plus pt familie.In fine...
Daca era dupa dans,ar fi meritat sa cistige Laura si partenerul,clar ca au fost cei mai buni in ring!
Alina
Crashsky spune:
quote:
Originally posted by Claudelu
din trei surse? pai e bun omu, e documentatce mai astepti??
Un bun jurnalist asta trebuie sa faca...sa verifice o informatie din trei surse inainte de a o dezvalui...Asta imi mai aduc eu aminte din jurnalismul pe care l-am facut acum cativa ani.
adseana spune:
lasa, Crashsky nu merita sa te justifici si sa explici nimic...din pacate, asta prinde la romani, lacrimi, lacrimi, si iar lacrimi si muuulta milogeala...am mai zis si data trecuta, mai bine ar denumi emisiunea "Ma milogesc pentzru tine"...sau alte variante...pentru ca asta numai emisiune de dans nu e...are un final asa de previzibil...cat despre Doina...sper sa fie fericita cu banii aceia, de care ar fi avut atata nevoie alte persoane, daca tot nu se ia lumea dupa dans...
Adriana si Alexandra (15.04.2005)
Sa ajutam copiii nedoriti sa traiasca! Cu o simpla semnatura le putem salva viata!