Dansez pentru tine-Sezonul 3

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crashsky spune:

[quote]Originally posted by ClaudeluHai sa nu fim rai, totul e bine cand se termina cu bine [/navy][/font=Comic Sans MS][/b]
Ca orice telenovela atat de mult iubita de romani...Si ca orice telenovela, avea un final previzibil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Jenanta emisiune. In loc sa fie un concurs de dans e o minarie de genul "cine plinge mai cu suflet" si cine are norocul de un partener din ProTv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by Natasa

Jenanta emisiune. In loc sa fie un concurs de dans e o minarie de genul "cine plinge mai cu suflet" si cine are norocul de un partener din ProTv.

Iti spun sigur ca nu e cazul. Daca ar fi fost asa Randi nu iesea din concurs.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Cei ce doresc sa-i puna intrebari legate de concursul "Dansez pentru tine" lui Roman Iosif (Mirel), coregraful Elenei si al lui Cornel, in sezonul trecut si al Laurei si al lui Bogdan, in sezonul acesta, o pot face acum pe forumul www.crashsky.lx.ro .Mirel va asteapta intrebarile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nici nu ma asteptam sa iasa altfel!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

12+

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

M-am uitat si eu aseara prima data la emisiunea asta si am tras concluzia ca nu e nici pe departe un concurs de dans. Juriu este pur formal, publicul e cel care decide.

Bine macar ca, la urma, toti au ramas multumiti. Isi pot rezolva problemele si cei de pe locul 2 (chiar ei au spus-o), si cred ca si celor de pe locul 3 le sunt de ajutor banii intr-o oarecare masura. Imi pare rau de perechile de dinainte care presupun ca n-au primit nimic.

Sincer, eu am tinut cu Diana, situatia ei m-a impresionat cel mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Eu m-am uitat doar la ultimele doua emisiuni. Nu stiu ce-a fost inainte, dar aseara mi s-a parut ok - desi juriul a pus notele pe merit,- 10 pe linie pt Laura, s-a votat visul cel mai emotionant.
Nu este un pur concurs de dans.
M-am bucurat ca a iesit Doina. Visul celeilalte perechi era sa obtina niste bani pentru bunica, nu? Sa-si duca batranetile fericita.
Bine ca i-a multumit pe toti. In fond asta conteaza.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

mi se pare jenant amestecul asta.
Sau e un concurs in care trebuie sa fii cel mai bun ca sa castigi, sau e emisiune de binefacere.
Sau macar ar fi trebuit dat un premiu pentru cei mai buni concurenti, si altul pentru cei care au avut cea mai mare nevoie de banii respectivi.
Asa, probabil Doina o fi ramas cu impresia ca ei au fost cei mai buni: si n-au fost, nici pe departe, printre primii.
Ea era absolut tzeapana si crispata, si s-a vazut clar diferentza dintre ea si Laura sau Andreea... Bine, probabil nici nu poti sa ii pretinzi cuiva luat de pe strada ca in citeva saptamini sa ajunga dansator profesionist. Insa atunci sa nu mai aiba format de concurs, ci de "Tzurprize, Tzurprize".

Pentru "vis", si eu as fi votat-o pe Doina, pentru ca Iris are viata in fatza.... si, poate e o idee a mea mai fixista, dar mi se pare ca un copil are mai multe drepturi sa fie ajutat decit orice adult.

Insa pentru dans... nu, no way. Asa cum am spus, Doina n-a fost nici pe departe la nivelul celorlalti.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by Natasa

Corect!
Abia acum am descoperit subiectul asta. Ma bucur ca nu sunt singura care gandeste asa ( negativ) despre emisiune.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Inca o informatie pentru voi, confirmata din 3 surse, asa ca e sigura: Doina are apartament frumos, ultimul tip de Seat Ibiza, sotul castiga bine, iar ea a participat la preselectii la Alege Asia, Big Brother si Megastar...Felicitari Doina pentru cum ai jucat...ai vazut cati te-au crezut?

Mergi la inceput