Dansez pentru tine-Sezonul 3
Raspunsuri - Pagina 21
Crashsky spune:
Cum am spus si in descrierea clipului pe care il veti vedea, nu stiu daca ei vor castiga concursul...Insa trebuie sa recunoastem ca au fost cei mai buni, asa ca, merita toata admiratia si respectul nostru pentru ceea ce ne-au aratat, si anume ca, dansul este limbajul ascuns al sufletului...este un poem īn care fiecare mi#351;care este un cuvānt...Pentru aceste lucruri merita sa fie castigatori!
www.youtube.com/watch?v=oMS911iIt5g" target="_blank">LAURA si BOGDAN
lgireada spune:
Daca Laura si Bogdan vor pierde aceasta sezon, multa lume va fi dezamagita.
Vroiam sa intreb ceva: se poate vota si in timpul saptamanii sau doar in timpul emisiunii?
edit: ca sa zic ca pe protv.ro sunt antrenamente azi de la 13.00.
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
adseana spune:
Hai sa imi dau si eu cu parerea...sunt si eu mama, si o inteleg perfect pe Doina, dar, sincer vorbind acum, daca judecam numai dupa gravitatea cazului, cazul Liviei, al carui sot poate muri oricand e muuult mai grav, si ar fi avut mai mare nevoie de bani. Doina poate lucra, sotul ei lucreaza pe vas, au casa, deci...si-ar cam putea permite tratamentul...sau cazul Alexandrei, parintii ei au vandut tot, traiesc intr-o camera de hotel, si Dan poate paraliza oricand...deci?!? nu cazul Doinei este cel mai grav...(parerea mea)dar cum este o emisiune de dans, ar cam trebui sa se tina cont si de acest aspect, nu? Daca au nevoie doar de mila, de ce nu s-au dus la "Surprize, surprize", sau alte emisiuni de acest gen??? Ar trebui apreciat efortul pe care il fac cconcurentii, cum evolueaza, samd...acum, serios, ce vina a avut concurenta care a iesit prima???de unde stiti voi ca nu danseaza mai bine, doar ca a avut "norocul" sa il aibe ca partener pe Costi Ionita...
iar cu Andreea ce aveti? nu duce ea nici un banut nici daca ei vor castiga, desi ma indoiesc. Mie mi se pare chiar OK, lucreaza cot la cot cu Petrisor pentru visul lui, si vrea sa fie totul cat mai frumos si cat mai spectaculos...in fond asta trebuia sa fie scopul emisiunii, de a oferi specatacol, show...dar, daca nu plange romanul, atunci nu e OK..offfff....
oricum, e clar cine va castiga...
Adriana si Alexandra (15.04.2005)
Sa ajutam copiii nedoriti sa traiasca! Cu o simpla semnatura le putem salva viata!
bb_yasmi spune:
de abia astept!!!!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
12+
creste bebe...
poza eco bb
Crashsky spune:
Va astept diseara, incepand cu ora 19:30 pe forumul www.crashsky.lx.ro sa comentam finala din aceasta seara a concursului "Dansez pentru tine"...Pana atunci, nu uitati sa va votati favoritii...Nu va pot sugera sa votati decat ceea ce va place: dansul sau cazul...Eu optez pentru dans, pentru ca dansul este un poem īn care fiecare mi#351;care este un cuvānt, iaraceasta afirmatie o fac bazandu-ma pe asta: http://www.youtube.com/watch?v=oMS911iIt5g
catalynaa spune:
Se cunosc deja castigatorii acestei editii-DOINA OCU&COSMIN STAN.
Din pacate echipa mea preferata formata din Laura&Bogdan s-a clasat pe locul doi.Andreea&Petrisor s-au clasat pe locul al treilea.
Locul 1-50 000 euro
Locul 2-20 000 euro
Locul 3-10 000 euro si un contract pentru Petrisor cu trupa de dans a lui Edi Stancu.
Comentarii,pareri???
Claudelu spune:
In felul asta s-au realizat toate cele 3 mari vise
A fost mai cinstit asa, nu?
desi, ca intotdeauna trebuie sa existe si "desi" sau un "dar, daca ne-am fi luat dupa dans podiumul trebuia sa arate cam asa:
Laura&Bogdan
Andreea&Petrisor
Doina&Cosmin.
Hai sa nu fim rai, totul e bine cand se termina cu bine