Dansez pentru tine-Sezonul 3
Raspunsuri - Pagina 20
lgireada spune:
Si mie imi pare rau ca formatul emisiunii e unul indoielnic, cand ar fi putut fi unul superb!
Intrebarea e ce vrea publicul larg, nu ce vrem noi, cativa oameni doritori de dansuri profesioniste...
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
lgireada spune:
Serios va pun o intrebare: nu vi se pare ca Andreea Balan are pb comportamentale? Cum se batzaie si nu are stare? Nu ii zice nimeni ca in ritmul asta va claca psihic? Si pt ce?
Liliana
Androix spune:
Si ce? Transplantul de celule stem a vindecat pe cineva vreodata?
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
mamaruta spune:
quote:
Originally posted by lgireada
Serios va pun o intrebare: nu vi se pare ca Andreea Balan are pb comportamentale? Cum se batzaie si nu are stare? Nu ii zice nimeni ca in ritmul asta va claca psihic? Si pt ce?
Liliana
Gand la gand si eu am vazut-o cum facea cand a admirat-o Mihai Petre.
Eu ma gandeam ca-s eu paranoica pentru ca nu-mi place
lgireada spune:
Pacat ca nu se gandeste nimeni din jurul ei la asta. Eu nu o zic cu rautate, pe cuvant de onoare. Dar inca se mai poate salva daca se observa la timp.
Ca sa nu mai zic alte minusuri - privirea fixa, faptul ca nu poate suporta sa nu fie prima, mania persecutiei, etc.
Liliana
liliac1 spune:
Crashsky Mesajul tau la adresa vindecarii autismului e plin de venin, cel putin asa mi se pare mie. Faptul ca nu se vindeca nu e necesar sa-l pui pe prima pagina si nici sa facem din asta vreo virtute in defavoarea altor cazuri. Eu consider ca e datoria Doinei, ca mama, sa faca tot ce-i sta in putinta, ca macar sa incerce sa schimbe ceva!! Ce importanta are ca o sedinta e 400 Euro/luna sau mai putin?? Adica visul ei e de neluat in seama?? Pai daca e sa ne luam dupa chestii de genul asta, voi putea si eu sa spun ca Bogdan e barbat puternic si este capabil sa munceasca sa-i oefere bunicilor un trai, nu decent, ci superbun, idem si cu Petrisor, care este sanatos si ar putea prin forte proprii sa ii ridice acel atelier fratelui sau. Dar nu voi spune niciodata ca un vis este mai putin important pentru simplu fapt ca pare imposibil. Ma scuzi, eu sunt mama si nu pot accepta ca Dumnezeu ne pune cateodata in situatii...crude!
Cat despre cum danseaza fiecare, pai se poate compara cuplul Laura+Bogdan, care au ani de dans la activ, cu Doina si Cosmin, care banuiesc ca au dansat doar din cand in cand, in functie de evenimentele din viata lor?? Nu, eu nu vad sa fie vreo asemanare!! Si daca formatul emisiunii cere sa votam cu sufletul, de ce n-am face-o??
Ma bucur ca Doina a reusit sa castige un nou duel, am trimis si eu sms, si voi trimite in continuare, pentru ca eu consider ca visul ei e cel mai puternic din cele ramase in competitie. Si asta pentru ca votez cu inima! Iar mie personal, chiar imi plac cum danseaza, se vede ca e munca, se vede ca au un tel, nu doar pentru propriul ego, gen Andreea Balan.
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
selket spune:
Da' mai lasati-o mai pe Andreea in pace, ca nu ea castiga banii. Toata lumea se incapataneaza sa o denigreze pe Andreea Balan si nimeni nu-l mai vede si pe baiatul ala care danseaza de fapt pentru visul lui. L-ati urmarit macar asa un pic? Mie el imi place cel mai mult din tot concursul asta, chiar a invatat sa danseze foarte bine. Si asa frumos se poarta ...
Spre deosebire de Laura si Bogdan care nu au evoluat de loc, avand la activ atatia ani de dans profesionist cum spunea si liliac1. Nu este corect compararea lor cu ceilalti, si toata lumea a fost dezavantajata in fata lor, ei neavand cum sa ajunga la duel.
Fetele totusi nu cred ca au vrut sa spuna ca visul Doinei e lipsit de importanta ci numai ca este prezentat exagerat de catre ProTv ca sa scoata cat mai multe lacrimi de la noi si sa creasca audienta (vezi surprize surprize). Si chiar si Doina si sotul ei, daca-i vorba, sunt in putere sa munceasca sa isi ajute copilul.
Dupa parerea mea singurul vis care merita banii (privit din specificul emisiunii, respectiv "votati cu inima") in aceasta editie era visul Laurei, sotul ei chiar putand sa moara oricand. Pana una alta nici un altul nu era in pericol de moarte dintre restul.
Daca este insa sa privim din punct de vedere al evolutiei si "valoarea adaugata" fata de punctul de unde au plecat e clar ca perechea Doina si Cosmin au avut mai mult de munca si s-au descurcat.
Deci oricare ar castiga, si Doina si Petrisor consider ca merita avand in vedere munca depusa si rezultatele obtinute.
Laura si Bogdan insa nu.
lgireada spune:
Cred ca ne putem mentine parerile fara a ajunge la ZZ, nu?
Fiecare dintre noi voteaza asa cum considera, cazurile nu pot fi comparate intre ele.
Daca Laura si Bogdan cu anii lor de dans nu ar fi fost la emisiune, nu stiu cati dintre noi ne-am mai fi uitat. De ce ne uitam la emisiune? Pentru dans in primul rand. Daca urmarim doar un caz, putem s-o facem la Surprize surprize. Concluzie : e necesar sa avem perechi ca Laura si Bogdan, Elena si Cornel, Smiley si Adriela - ca sa ne incante ochiul. Altfel emisiunea ar pierde puncte de rating. Ma insel?
Eu imi cer scuze daca parerea mea (mai degraba semnalul de alarma) in ceea ce o priveste pe Andreea a suparat cu ceva.
Liliana
Crashsky spune:
Cum vineri e marea finala, m-am gandit sa fac un duel imaginar al celor mai bune perechi din acest sezon: Laura & Bogdan Vs. Andreea & Petrisor...Una din ele merita sa castige, insa oare va fi asa?
www.youtube.com/watch?v=GvYlO9HgeyQ" target="_blank">Disco
www.youtube.com/watch?v=0nlWRvokaUY" target="_blank">Rumba
april spune:
Conteaza si visul....altfel ar participa si cei ce isi doresc o masina, o vacanta in Caraibe sau pe Costa de Azur....
a venit primavara...