Dansez pentru tine-Sezonul 3
Raspunsuri - Pagina 19
lgireada spune:
Dar ce fata avea Andreea ... ziceai ca musca din podea, frate!
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
selket spune:
E clar! Mama lui Iris castiga concursul! Uraaaa!
Imi pare rau pentru Petrisor si Andreea. Poate Andreea nu e cea mai placuta persoana din lume dar s-a descurcat foarte bine la dans. R&B-ul si free style au fost perfecte. In schimb copilul ala sarac (Petrisor) este super simpatic, bine crescut, modest si atent.
Laura si partenerul ei nu s-au ridicat la nivelul asteptat avand in vedere pregatirea lor anterioara.
Parerea mea. (numai oua sa nu aruncati, rosiile is ok )
S.
lgireada spune:
Mi-au placut ambele perechi Laura si Bogdan si Andreea si Petrisor la dansul freestyle. Laura s-a mulat perfect pe melodia Madonnei si a aratat superb! Iar Andreea si Petrisor au fost foarte dinamici si fara greseala.
Si eu cred ca va castiga Doina, desi dpdv al dansului sunt alte perechi in fata.
Rusinica pentru Andreea ca nu stie sa piarda cu demnitate. Nu se compara cu reactia Elenei Gheorghe, in nici un caz.
Liliana
codruta_grg spune:
Mie nu-mi place de Andreea deloc, mai ales cand face miscarile alea din maini) Si cand sta in asteptarea notelor......scoate sanii la inaintare....bleah-diforma si accentueaza treaba asta).
Eu cred ca va castiga Laura, desi imi pare tare rau pentru Iris (eu de fiecare data plang cand dramatizeaza astia la TV-au un stil -cred ca de la AM i se trage lui Banica.
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
bb_yasmi spune:
buna dimineatza!!
pana la urma se pare ca a iesit cum am vrut noi!! Bravo Doina!!!!
mie nu mi-a placut cum a dansat Edith cu Mihai, mai frumos au dansat Laura cu Bogdan!!!
in ceea ce o priveste pe Andreea, numai cand vad ce "moaca" face ma enerveaza fiinta asta!!!! se credea atata de buna ca nu are ce cauta la duel.... eu tin tot cu Doina!!!
deci vinerea viitoare e finalul!!!!!!!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
11+
creste bebe...
poza eco bb
Crashsky spune:
Am mai postat mesajul asta pe site-ul ProTv-ului, insa vreau sa il postez si aici pentru a-mi spune opinia. Eu cred ca ar fi trebuit achizitionat de catre Protv formatul britanic propus de BBC, "Dancing with the stars" si nu cel mexican propus de Televisa, lacrimogen pana peste poate, "Ballando por un sueno"...Daca cei din Pro nu s-ar fi gandit sa exploateze la maxim surplusul de lacrimi al romanilor, ar fi achizitionat si prezentat un format in care s-ar fi pus accentul doar pe dans...Asa am fi putut vedea in competitie o vedeta facand echipa cu un dansator profesionist...Consider ca ar fi trebuit li sa se acorde o sansa telespectatorilor de a descoperi ca dansul este limbajul ascuns al sufletului...este cea mai elevata;, cea mai emotionanta, cea mai frumoasa; dintre arte, pentru ca; nu este doar translatare sau abstractizare din viata;: este chiar viata. Insa nu, se crede ca romanii nu pot percepe asa ceva...asa ca li se prezinta, in fiecare vineri seara pe PROTV, un prolog la emisiunea de sambata seara de pe TVR1-"Surprize, surprize" (cum bine a recunoscut si draga de Iulia sezonul trecut, ca deh, gura pacatosului, adevar graieste)...Asa ca, romani, incepeti s-o tineti tot intr-un plans, de vineri seara pana sambata noaptea...Sau daca nu va podidesc lacrimile, incercati macar sa le mimati, punandu-va in fata un kilogram de ceapa de la aprozarul din colt...
Crashsky spune:
Cati dintre voi stiu ca autismul nu se poate vindeca?... Autismul nu se vindeca niciodata,nici macar nu este o boala...un copil cu autism traieste toata viata cu aceasta afectiune...se pot ameliora, chiar recupera, dar niciodata in totalitate...Nu vreau sa subestimez gravitatea cazului Doinei, insa daca vreti sa aflati mai multe despre autism, aveti la dispozitie tot internetul...Veti vedea ca am dreptate!...M-am documentat si eu putin cu privire la aceasta boala si am aflat care sunt costurile unui tratament ABA pentru autism...Acest tratament se poate face:
- "ca la carte " cu 400 de euro pe luna - insemnind salariile a trei tutori de nivel mediu (sau patru tutori incepatori), recompense si materiale didactice in cantitate suficienta, sau
- pentru familiile care nu dispun de venituri mari, cu doar 250 de euro pe luna reprezentind salariul a doi tutori incepatori plus recompense si materiale didactice. Celelalte accesorii materiale sunt optionale...Deci, tot ceea ce se poate face in privinta acestei boli este incercarea de ameliorare a bolii...Sa nu ma intelegeti gresit, nu am nimic contra Doinei...Chiar am spus cuiva ca imi este simpatica si ca e carismatica...insa vreau sa arat ca aceasta boala nu are vindecare, asa cum tot sustin astia la TV...Vorbesc numai prostii de dragul ratingului!
adseana spune:
Foarte bine ai zis Crashsky! De aceeasi parere sunt si eu...Mie chiar nu imi place de Bogdan, Laura da, dar Bogdan...e asa de rigid, sta asa de drept, de parca ar fi un soldat, nu alta...pur si simplu nu imi place...echipa mea favorita e Andreea-Petrisor! Asta e, fiecare cu preferintele proprii...
Sunt mama si eu, si o inteleg perfect pe Doina, nu este lucru mai ingrozitor decat sa iti vezi copilul bolnav, dar...boala lui Iris nu are leac, din pacate...
Adriana si Alexandra (15.04.2005)
Sa ajutam copiii nedoriti sa traiasca! Cu o simpla semnatura le putem salva viata!
lgireada spune:
Si eu sunt de acord! Totusi daca arunci un ochi pe forumul de la protv, ai sa vezi ca majoritatea care scriu acolo is copii de liceu maxim, zic eu. Fani ai vedetelor care danseaza.
Intrebarea mea este: avem dansatori profesionisti care sa faca fata unui show de genul de la BBC?
Trustul protv, de care apartine si acasatv cu telenovelele lor nu puteau sa faca o alta alegere de dragul banilor. Ce mai salveaza show-ul e Banica care mai face cate o figura frumoasa cand canta si Mihai Petre cu Elwira Duda - eu pe ei as vrea sa-i vad in fiecare editie, pe cuvant!
Liliana
Crashsky spune:
Binenteles ca avem dansatori profesionisti...Se pot lua cei clasati pe primele 3 locuri la fiecare categorie-standard si latino-le pui fiecaruia cate un partener vedeta ( deci-3 cupluri la standard+3 la latino+12 vedete=12 perechi de concurenti la un potential "Dancing with the stars romanesc")...Oare de ce numai noi si mexicanii avem versiunea aceasta cu un dans pentru "un vis", iar restul tarilor-aproximativ 40-au importat formatul original creat de BBC-"Dancing with the stars"?...E o intrebare retorica, stiu...Pentru ca romanii sunt invatati sa isi planga de mila...sa dramatizeze...sa vada lacrimi multe si sa empatizeze cu cei ce le varsa...Asa cred si ei ca sunt mai buni...Le gadila asta orgoliul de bun samaritean...Oare chiar asa sa fie romanul?