Dansez pentru tine-Sezonul 3
Raspunsuri - Pagina 24
A_Iulia spune:
Pai nu se decide castigatorul pe baza numarului de sms-uri primite? Sau credeti ca e trucat si de fapt hotaraste PRO TV-ul? Sau cum?
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
Elise spune:
quote:
Pai nu se decide castigatorul pe baza numarului de sms-uri primite? Sau credeti ca e trucat si de fapt hotaraste PRO TV-ul? Sau cum?
Pai ba da, asa am inteles si eu - conteaza nr. smsuri.
INSA ... unele cazuri mi s-au parut mult mai mediatizate decit altele.
De ex., cazul Doinei si cel al Alexandrei au fost prezentate si ultraprezentate.
Despre Bogdan (parca asa il chema pe partenerul Laurei? ) n-am prea stiut nimic pina in finala... iar imagini cu familia lui Petrisor n-am "prins" decit o sigura data. In schimb pe Iris am vazut-o de vreo 6 ori.
Btw, ca tot a venit vorba, mi s-a parut foarte dubios faptul ca Doina izbucnea in lacrimi de cite ori isi vedea copilul.
Chiar si cind fetitz parea linistita si era dragalasha.
Acum... eu cred ca orice mamica se bucura cind isi vede puiul. Nu jeleste asa. Indiferent daca puiul e bolnavior sau sanatos tun, e al tau si te bucuri de prezenta lui. Lacrimile probabil sint de inteles atunci cind afli ca e bolnav... nu ani de zile dupa aia, de cite ori il vezi.
Da' poate sint eu mai intoleranta azi...
Elise & BBLisa
A_Iulia spune:
Eu oricum am hotarat sa nu ma mai uit pentru ca plang ca proasta intr-una cand "mediatizeaza" cazurile. Si data trecuta m-am umflat de plans pentru pitica aia cu tatal bolnav.
Asa ca m-au pierdut de client pe alte considerente. Nu rezist psihic.
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
felicia74 spune:
Despre castigatorii editiei a doua:
http://www.e-click.ro/articole/dani-cel-putin-doi-ani-de-exercitii-de-recuperare/22464
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
bb_yasmi spune:
http://www.cancan.ro/preview.php?what=1&id=780
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
13+
creste bebe...
poza eco bb
Alina spune:
quote:
Originally posted by Cristina_C
Intre timp s-a pregatit sezonul 4? Incepe vinerea asta sau mai dureaza?
Cristina,mai ai de asteptat luni bune ,Anul trecut,editia a doua a inceput la mijlocul lui octombrie...
Alina
Cristina_C spune:
Asa tarziu deci. Si oare ce-or sa dea vineri seara in loc?
Ma gandeam ca e ca la "Surprize...", saptamana si emisiunea.
Si mai astept si sezonul 2 din "La urgente", dar si asta se lasa asteptat.
Steluta spune:
quote:
Si oare ce-or sa dea vineri seara in loc?
Pai in mod cert le vor da si celorlalti concurenti, premii de consolare. Se mai gasesc oameni de bine (medici, clinici) care ii pot ajuta. Vor da probabil cele mai frumoase momente din timpul acestei editii. Ceva de genul acesta ma astept sa vad vineri.
Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)
Androix spune:
quote:
Asa tarziu deci. Si oare ce-or sa dea vineri seara in loc?
Ma gandeam ca e ca la "Surprize...", saptamana si emisiunea.
Si mai astept si sezonul 2 din "La urgente", dar si asta se lasa asteptat.
Ia-ti gandul cu urgentele. La scandalul care e in plina desfasurare cu Giurgiu care cica a incasat o caruta de bani de la tvr pentru diverse emisiuni pe care le produc diverse firme care au legaturi mai evidente sau mai putin evidente cu el, plus ca auzisem/citisem ca urgentele costau cam mult pentru cat vindeau, nu cred ca mai vine nici un sezon.
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia