Vreau gemeni
Raspunsuri - Pagina 6
RAMONELLA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fecian Hehe, ce mult a trecut de cand am creat subiectul asta. Intre timp multe s-au intamplat. Am ramas iar acum sunt mamica unui pitic frumos de 7 luni. Totusi doritza ascunsa ramane Ma bucur ca sunt atatea doritoare si deja o mamica de gemeni... Chiar, ce mai face mami de gemeni? Oare cum se descurca? Caci mie si cu unul mi-a fost incredibil de greu. Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel (23 Mai 2008)Pozici cu noi in noua formula Ursuletzul-pufarina Povestea nasterii M-am nascut de ziua mea Sa revenim la normal![]() www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">Sustin campania pentru reproducere asistata. SEMNEAZA SI TU ! Simplicity is the key to excellency |
Vad ca am ramas amandoua cu aceeasi dorinta si la bb2.
Ne mai intalnim noi pe aici si vedem ce iese.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
ingeras26a spune:
suntem 3 la numar care avem un bebe si vrem gemenutzi :) ![]()
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
Dana_bebe spune:
si noi vrem gemeni - incepem gonalul pt FIV saptamana viitoare
sunt ceva sanse prin FIV - va spun daca reusim !
ingeras26a spune:
Noi nu am reusit de data asta. FIV esuat.
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
alsima spune:
Buna ziua tuturor, numele meu este Alina si am facut FIV in luna mai cu dr Zadori, Szeget. Am avut 2 embrionasi transferati si un beta de 530 in ziua 14, deci destul de mare...Mi-a spus dr ca sunt sanse de gemeni...
Noi ne-am dori extrem de mult 2 copilasi, eu am visat toata viatza mea ca voi avea gemeni.
In 9 iunie mergem la primul echo...
Sa-mi tineti pumnii!!

Luna MAI e luna MEA!!! :)
fecian spune:
Tii, ce de lume pe aici...Nu am mai trecut de mult, si am crezt ca subiectul a murit. Dar iata ce surpriza.
Ramonell draga mea
ietete ca ai ramas si tu la aceasi dorintza
. Sa speram ca de data asta ti se implineste
. chiar ce porti tu acuma in burtica
, am ginit ca esti deja la clubul gravidutelor de martie-aprilie2010. Pup si sper sa aud vesti cat mai bune![]()
Ingeras26a, iubita
imi pare rau sa aud asta. Sper ca dorinta ta sa se implineasca cat mai repede si sa iti tii puiutul/puii cat mai curand in brate![]()
Alsima, sper ca vii cu vesti bune de la doctor...si ai 2 bebei sanatosi in burtica
Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008)
Noi doi si maimutzica
Exploratoru' Bitzu' 
M-am nascut de ziua mea!!!
Poveste siropoasa
www.TickerFactory.com/weight-loss/w6inu1h/" target="_blank">
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU !
Impreuna vom reusi!!!
RAMONELLA spune:
Felicia la eco de 5 saptamani s-a vazut doar un saculet.Sambata ma mai duc la eco,voi avea 6 saptamani si 4 zile,sper sa se vada embrionul si inimioara.S-ar putea sa fie 2 embrioni in acelasi saculet,nu???
Acuma glumesc,sanatos sa fie,asta conteaza.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
6+Doamne ajuta
ancadragoman spune:
Gemenasi?Vreau si euuuuuu![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
amik spune:
eu am doi copii si deja ma gandesc la a treia sarcina - nu ca am pune-o deja in practica- dar tare mi-as dori ca a treia oara sa fie gemei, caci acum as fi si mai pregatita!

Gabriel (23 Mai 2008)